VAŽNO: Dunjica Slatkica - open source nalog

1. Hahahahahah "Molim da se u primer ubaci Leonardo Di Kaprio"
    hahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha koja fora. Stvarno svaka cast.

2. Skidam kapu!

svaka ti dala:)

3. @jtu:
    gvozdenovic nije bio umešan u dunjicu. odgovoran je samo za nastajanje jedne definicije. nemojte njegovo časno ime mešati u ovu blasfemiju :)

4. realno bre, dvoje ljudi je umešano u ovo :) (ćeraćemo se još, selfiš :) )

5. Sa razlogom si ti 2d! Priznaj da je i shiva tvoja marioneta! :)

6. Obaveštenje:
    čini mi se da je ovo isuviše. Sve ostaje isto, samo onaj ko želi da dobije username/pass treba da mi pošalje pvt...

(da ne bi i neregistrovani i banovani mogli da uskaču kako stignu)

7. Lepo sam vam rekla da dunjica ima pishu :D

8. Mora biti lep, :atributi atributi...:, da ima stila
    ...

9. svidža mi se:)

el treba još nešto?

jel primer "jedva čekam"?

10. prvi put mi je uvek nešto posebno

11. jbg ujo, bug, hahaha, let it be!

12. može može
    mada možda je bolji primer samo "jedva čekam" nekako je iskren :) bahaha

13. ja sam završio radnu verziju, prepuštam se tvojim vajarskim rukama

14. odoh da napravim, ti obriši sex za to vreme...

15. hmmm projekat je bio izuzetno uspešan dok je bio držan u tajnosti, dakle, dok smo samo šiva i ja bili aktivni. Kasnije, moram priznati da se dogodilo ono što je bilo najveorovatnije od samog početka, tj. činjenica da je demistifikacija poznati ubica.

Poželeli smo da ovaj nalog podelimo sa svima, pošto nismo videli zbog čega to ne bi uradili, potpuno svesni činjenice da nas dvoje više nećemo moći da učestvujemo na onaj način na koji smo do tada. Opet, mi smo se već bili izigrali tako da je bilo ok.

E sada, ovaj nalog meni je služio kao filter. Pomoću njega mogao sam baš fino da vidim kakva se to bagra skuplja ovde, kako se ljudi ponašaju prema onima koji im se čine podređeni... Takođe mogao sam da vidim ko ima kakav smisao za humor.

Nisam saznao nešto naročito mnogo u odnosu na ono što sam već znao ili predpostavljao, ali sam definitivno u mnogo slučajeva dobio potvrdu. Veliki procenat definicija koje su članovi ostavljali morao sam da obrišem, zato što su u njemu videli mesto gde mogu da budu ono što jesu, a da niko ne zna da su to oni. Uglavnom su definisane grozote, gluposti i potpuno neinteresantni pokušaju nekog humora.

Ako želite da vam kažem šta sam zaključio, reći ću vam, mada mislim da to već i sami za sebe znate, samo vam je glupo da priznate.

velika većina stalnih posetilaca ovog sajta koji su aktivni u diskusijama (komentarima, forumu i četu) se ponaša baš onako kako se ponašala dunjica slatkica u njihovim očima. Dunjica slatkica je ogledalo vaše plitke ličnosti koju vas nije bilo sramota da pokazujete na ovom sajtu imitirajući neku tamo dunjicu, onako kako ste vi mislili da treba, a zašravo otkrivajuću sebe na jednom osnovnom nivou. To je manje-više glavna stvar.

Takođe izuzetno mi je bilo zanimljivo da posmatram potrebu pojedinih članova da dunjicu "izvedu na pravi put" ili da se pak prepucavaju sa njom, što se, iako vam se možda ne čini, nije desilo. Dunjica nikada nije učestvovala u nekim svađama ili slično, ona je uglavnom samo definisala. Reakcija na njene definicije je za mene bilo sjajno iskustvo.

U poslednjih odinu i nešto, ovaj sajt je na neki pogrešan način uspeo da stvori neku iluziju dobrog ukusa koji je sam po sebi potpuno smeće. Neko zgrožavanje na primer korišćenja reči

LOL (koje je počelo od toga da je bezveze koristiti to, a kasnije je reakcija na nečije "LOL" bilo -> seljaku strani plaćeniče umri jebem ti mamu govno jedno smrdljivo idi na jebenu krstaricu")

LOL je samo jedan primer. Ophođenje prema takozvanim ziljavim pičkama nešto je što me je najviše zgrozilo. Ljudi na ovom sajtu imali su tendenciju da olako osude osobu da je (po njihovom mišljenju) NIŽA RASA samo zato što se pere ili ima silikonska usta. Ok, ne sviđa ti se to, nemoj biti agresivan prema drugoj strani samo zato što je drugačija (u bilo kom smislu, pa i fizičkom).

Nisam baš siguran, ali čini mi se da je većina ljudi koji su se bavili na bilo mkoji način dunjicom, na nju gledali kao na jednu dosadnu klinku, koja se jebe na svakom ćošku (iako nikako nije dala povoda za to), kojoj svi žele nešto da kažu, ili da je isprave. Uglavnom ne birajuću preterano reči.

Sve u svemu, moj zaključak jee da ako na vukajliju gledamo kao na jedan uzorak srpskog društva, na neku skupinu veoma različitih ljudi, koji opet imaju želju da se kulturno uzdižu, provodeći vreme na nekakvom rečniku, debelo smo zastranili u dekadenciju. Ako je vukajlija mesto gde se okupljaju ljudi, pogotovu mladi ljudi, koji su u startu privučeni nekim edostatkom šunda i kiča ovde, imam osećaj da im je učinjena medveđa usluga.

Bottom line. svaki drugi član sajta je govno. Ali hajde, moramo da živimo sa svima, pa i sa jednim posranim Surovim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.