Ko poslednji pobednik 74

1. Da, da i ja sam ga zaboravila... :))
    Cao svima koliko vas ima!

2. Odoh ja, mora sutra da mi bude dobra boza..
    Laku noć Brodiću, Olujo, Nezaboravku i ErŽiko :)))))))))))))))

3. Ahoy, marcipula!

Pa-pa, natinati! :)))

4. Ćao, Mar :)

Dođi nam opet, Nat :)

5. Cao Nat, sada ja preuzimam smenu! :)

6. Ajde, nemoj da ti ne ispadne mutna! :)

7. :mrda glavom jako jer Storm peva neznu baladu:

8. E propustio sam da odgovorim (kako zgodno:) Studiram master na ETtttttttnologiji... Ne na ETFu.

9. Ozbiljno pevam baladu. Kako si pogodila? :D

Uuuu, to je kul, Morke. :D

10. Nisi procitala do kraja :)

Sta pevas?

11. Dobro veče! (Milka Canić cover)

12. Ljudi nije fer, od smaka, non-stop mi na pameti. xD Etnologija je kul, čoveče. :)

Veče, glasiii. :)

edit: fordži, čitaš mi misli, majku mu. xD (glasi)

13. Čuj Glasi.. :) Sačuvaj bože. :)
    Je li predlagao onaj Fejzbuk da nam stave sa strane desno poseban prozor gde su aktivne igre? Nisam videla na forumu, tražim..

14. Zbog vremena sam pogodila, zar ide da se slusa nesto drugo osim toga sada... Kisa, joj.

15. Vidovita Marcipula! :D

16. Pa, tako bi bila na engleskom, šta fali? :)

Ova kiša smor...

17. Pa jest' vala...
    Evo ja slušam Hladno Pivo, i super mi je. :)

18. Nije kisa smor! Dobro smor je malo preko dana, jer se uglavnom sunce ne vidi onako bas... al ovako... sta sad - kista. Izadjes i malo pokusnes... to je samo voda.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.