Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja obozavam zene koje su duhovite. I filmove sa dobrim komicarkama, one me vise zasmeju. :))
Ponekad, kad mi dođe... :) Danas sam shvatila da ja zapravo imam tremu kad treba javno sebe da predstavim, tipa kroz neku prezentaciju, ali kad imam neku ulogu, mogu da odglumim bez treme... Ne znam što je to tako...
Glumci su uglavnom stidljivi ljudi. Malo krhkije unutrasnje gradje, sto bi se reklo, a verovatno ti i deluje izvestaceno da se tek tako nekom predstavljas. Ne, nije cudno, to je normalno.
Vidiš, nisam tako razmišljala, ima to smisla... Mislim, daleko od toga da ja imam neke velike veze sa glumom, ali mogu ponekad, po potrebi, kao što je danas bilo...
Otkrila si samo taj dar, a naravno da treba jos nesto da bi se reklo da jesi, bar neko amatersko pozoriste... :))
Joj, ne znam, sve mislim kasno je sad :)) Ali, eto, za neko svoje društvo mogu, malo da ih zasmejem :)
Eeeej, kasno!? Ne zezaj. Pa ja znam ljude koji su poceli da glume u cetrdesetoj!
Malo sam ja i lenja što se tiče tih hobija, ne volim to kod sebe... Bavila sam se i plesom, pa prekinula... Nekad mi treba nešto da me malo pogura, ako me razumeš...
Inspiracija..? : )
Razumem...bila u toj fazi, onda jedna ne bas sjajna faza, i onda ova gde ne znam gde bih pre. Jedino je bitno da uzivas, a perfekcionizam je bljak stvar. :)
Da, fali i inspiracija ponekad :)
Slažem se, uvek sam govorila da je lepota u nesavršenosti :)
Prosto se divim ljudima koji su posveceni jednoj stvari ceo svoj zivot. Kako mogu!
I koji su istrajni u tome što rade, da...
Smatram da je zivot prekratak da bi se to radilo. To je kao da ceo zivot letujes na istom mestu. Pa da su i Karibi, dosadilo bi! :)))
Već za Karibe...razmislila bih :)) Da, slažem se sa tobom...
A tek Canj...katastrofa! :)
U poslednje vreme, teme su ovde bas zanimljive...kao da je sa promenom izgleda sajta, doslo i do sumiranja nekog utiska o boravku ovde kod ljudi.
Da, i sve se nekako premestilo na forum, čini mi se da definicije padaju u drugi plan... Niko se toliko i ne buni za plagijate... Mada, tu je dosta uticalo i ukidanje defke dana, omiljenih takođe... Kad nema takmičarskog duha, ljudi polako dižu ruke, to je prosto tako.
Ja ne znam da li sa mnom nesto nije u redu, ali mene citanje defki strasno nervira. Narocito sada. Bolje su mi bile one na starom... A imam zelju, nego nesto jace od mene! :)
Isti utisak, veruj mi :) Ni ja ne znam što je tako :)
Budna?