Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Poslednji!
Prilično dobar pokušaj :)
:mašeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: :)
Kad bi se gađali tramvajima!
Ko se gađa tramvajima, da se uključim? Imam zalihu od desetak, blago zarđalih. :)
Nemam pojm,sad sam došla.
Damn! :vraća tramvaje nazad u kutiju:
i dok su joj ruke zauzete vracanjem tramvaja, jedan veliki zeleni svajcarski joj pada na vrat :)
Švajcarski tramvaji su crveni :P
Morke, pa zar na mene? :( :trza se, jedna noga joj viri pod tramvajem:
Al ovi sto su sad kod nas u BGu su zeleni :P
Pa na koga nego na tebe. Ova natnat je imala slobodne ruke, nisam mogao da imam efekat iznenadjenja :)
:krvari od rane u leđima: Može neko da iščupa ovaj nož? :( :)
Mogu ja ako prestanes da postujes posle mene na ovoj igri? 0:)
(0 - oreol :)
Ova?
Ali ne mogu, ja baš volim da postujem posle tebe, to mi nekako ulepša daaaaan. :)
Dvoje su se tako smuvali...
natnat, pišući jedno ispod drugog??? :malčice se pomera od nate...: :)
Опа, каква гужва!
Desi, Ruošeee? :))))
Ту сам, куде си ти???
:)))
Сад ћу морати да одем по сијалицу, јер сам заборавио да купим БРЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!
:))