Ko poslednji pobednik 74

1. Ja ih nemam pa mi se zivot svede samo na shitty...:)

Evo zelim da ti poklonim nesto, ako primas poklone od nepoznatih devojaka.:)

http://www.lunarsafari.com/Userimages/2/Flower%20hand.jpg

2. meni sin sedi u krilu,pa kucam jednim prstom i ne mogu da počnem post velikim slovetom!

3. Hoćeš da nam pošalješ njegovu sliku?

4. Caki,hvaaaaaaaaaaala-ti nisi nepoznata,aman! :)))) bele rade su mi omiljene!!!

Nato,ne zameri,ali ne bih.. :)

5. Ahahhehehee,sad ću mom zecu da ćušnem jedan na glavu! :))

6. Verujem Gogi i onda jedva cekam razmnozavanje! :))
    Za sada imam samo macku i psa. Psa sam danas nabavila, tj. sam je svratio.

7. Ja imam dve kornjače. Kako bi nam bio zanimljiv ZOO vrt :)))

8. Ja imam pasce, i mnogo se linja.

9. Da! :)) Nisam kornjace imala, nekako se plasim da ih ne izgubim. Nat, jesu li to one patuljaste? A mukica, ova kuca, povredjen je, ali opet je veseo. Mada, mozda je i zensko..

10. Imam vodene kornjače, jedan ljubavni par star po 12 godina. Bile su minijaturne, a sada su veličine poveće muške šake. Žive srećno i zadovoljno u veeeelikom akvarijumu, sunčaju se i ljubakaju po ceo dan.

11. Kako je to divno! Kako se zovu?

12. Ја ћу да усвојим једну овакву
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/10/28/6442252/Flafi-2.jpg

Да убрзам мало студирање.

13. Па нећу смети да заспим док је она ту.

14. Kakva ce ti koncentracija onda biti!
    Moji se zovu Berta i Cezar, jedino ne znam da li je Cezar musko...

15. Pa ti i ovako ne spavaš ;)) Šta će ti tolka zmijetina, samo trošak?!

16. Па да избацим и тих 5-6 сати сна. Па могу оне дуго да издрже без хране. А не би веровала где бих је чувао, она би ме избацила из стана!

17. Sada bih nesto rekla, ali necu.
    :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.