Prede, nisam ti ja kriva što banjavaš ljudima u snove i deliš čokolade. Sad ispunjavaj obećanje. Ako se vidimo na nekom okupljanju, nemoj da si došao bez dvestogramuše. :)
А ја лепо кажем Предрагу синоћ "Седи, синак, кући, не излази вечерас...".... а не, он решио да лута по сновима, па то ти је... још фрајер чоколаде разноси... ццц :)
Јеботе, како је кренуло, мораћу да се повежем са овим дистрибутерима из "Милке" :)
Prede, nisam ti ja kriva što banjavaš ljudima u snove i deliš čokolade. Sad ispunjavaj obećanje. Ako se vidimo na nekom okupljanju, nemoj da si došao bez dvestogramuše. :)
A, pa onda ima da tražimo na kutije! Porastu potrebe vremenom!
Je l' tako, Storma? :))
300 грама је стандард, само да знаш :)
Uf, može! Ic a dil!!!! :D
jacka, ćuti, to ćemo kasnije, kad se toliko navuku na naš neodoljiv šarm da možemo da tražimo i kamion čokolade. :)
Siroko...
Predrazinjo i ja sam te sanjao. I meni si obecao cokoladu :) Daklem, ako doneses Stormi, ja ocekujem istu gramazu :)
А ја лепо кажем Предрагу синоћ "Седи, синак, кући, не излази вечерас...".... а не, он решио да лута по сновима, па то ти је... још фрајер чоколаде разноси... ццц :)
Очигледно Реморкер да ћу морати :)
Šarm nam jedino i ostaje, obzirom da ćemo od tolike čokolade imati kila da vaga izbaci nastaviće se!
Eto ti sad, kad se smucaš kojekuda sad bankrotiraj! :)
Pa to ti je kad 'oćeš da se frajerišeš, sinak. Sad plaćaj ceh. :)
A sad kao niste debele, nego ce vas cokolada upropastiti? :)
Јацка :))
Па да л да узимам оне дијабетичарске чоколаде? :)
Ma ja sam taman, a verujem i Storm. :)
To ti jedi! Ja hoću neku leeepu!
Ja jesam debela, ja priznajem. Al' zato me i volite. :)
Ма ја сам к'о тапацирани костур, не помаже ту никаква чоколада :)
Pa jedi testa, čoveče, jedi masti, same masti. I sedi, ne radi ništa! :D
Brz mi metabolizam :)
Auuu, ovaj ko za pasulj...
Nemoj mi doniositi čokoladu, uzmi ti, gre'ota... :)
Pa, strpavaj se, majku mu, nemoj ići toliko često u vecu. xD
jacka se sazalila :)