Da, 24/7 nemaju... Slabo...
Moje zezanje je iha..... Samo me trpe oni koji me baš dobro poznaju, oni koji prihvataju humor kao ja, i oni koji moraju da me trpe...
Zato što ja kad se zajebavam, znam da idem iz krajnosti u krajnost, a i nemam granica.. Desi se da uvrijedim nekoga dosta često, a da nisam svjestan, a i mislim da bih od mnogih popio batine..
ево Фацо, насмејао си ме само тако.. Хвала на оваквом зезању! :)
Е Смарко и мој еј проблем то... Ја рецимо волим некад да се зезам на веома подао начин, буквално да се наслађујем тим зезањем, неки га карактеришу и као подјебавање, ал мени не изгледа тако... Јер ја се само зезам! И лепо ми је!!! Јебеш га ;Д
Да ли се зезате, колико се често зезате и да ли људи имају разумевање за ваше зезање?
U mojoj okolini se zezanje shvata kao atak na ličnost i automatski burno reaguje, uglavnom vređanjem.
Da, 24/7 nemaju... Slabo...
Moje zezanje je iha..... Samo me trpe oni koji me baš dobro poznaju, oni koji prihvataju humor kao ja, i oni koji moraju da me trpe...
Zato što ja kad se zajebavam, znam da idem iz krajnosti u krajnost, a i nemam granica.. Desi se da uvrijedim nekoga dosta često, a da nisam svjestan, a i mislim da bih od mnogih popio batine..
Zezam se iskljucivo na svjezem seoskom vazduhu...
hahahahahaha
Ko oće da ga zeznem?
ево Фацо, насмејао си ме само тако.. Хвала на оваквом зезању! :)
Е Смарко и мој еј проблем то... Ја рецимо волим некад да се зезам на веома подао начин, буквално да се наслађујем тим зезањем, неки га карактеришу и као подјебавање, ал мени не изгледа тако... Јер ја се само зезам! И лепо ми је!!! Јебеш га ;Д
Eto, mi smo se zezali... :))
Ja volim da se zezam samo sa starijim osobama, npr nekim babama i da im opalim macolu i pobegnem
Forget me not, da nisi ti starija? Da ti opalim jednu acolu i fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nema me
BBZBZBZBBZBZBZB ZZBZBZBZ Z ZBZBZ Ko je bre ovo prebacio u igre!?
Ми се с вама зезамо, ми се с вама зезамо....
ајде да се зезамо бре!
Jel ova tema sifrovano jebanje??
Ма јок ЗЕЗАЊЕ ЈЕ!
Ne vredi, nema zezanja otkad su igre premeštene ovde, nema žive duše...
JA SE ZEZAM!!!!
I ja, al' sa životom...
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SMarko is back! :) To je jako važno :))