Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Инвизибл ја сам се много смејао кад си на теми "Кога познајем уживо" исписао све те ликове који су у ствари исти лик хахахаха!!
:)))
Ма само рани свиње и не чачкај дугмиће док и сама не постанеш прасе. Па да видиш како је лепо кад те ране и када чачкаш гомулу дугмића! Ови повлашћени знају зашто.
И ово није никаква теорија завере, већ ко и свуђ. Мене ће да банују за најгору глупост или ће ми опростити да кажем неком моду да се тера у курац. Све зависи од тога на ког мода сам налетео и каки сам сњим и кака је расправа. Ево са Џимију редовно кажем да не сере или тако нешто, а он иако је мод не схвата то као не знам ни ја шта, нормалан чоек - не може увек нико бити фин. Али не да бих га као мода вређао већ зато што ме некад избаци из такта својим размишљањем. Јеба га... Тако је свуђ ко што рекох.
ajooooj, koga briga. :) Kad te neko ne poznaje, pred njim bar možeš da se ponašaš kako hoćeš, a da se ne plašiš da će te sledećeg dana na redu u prodavnici posmatrati kao čudaka. A svi se ponekad kritično ponašamo na internetu.
Најбитније је да исправиш некога ко није управу на интеренту. То ти прави само такве поЈене. Ово не важи за граматичке грешке. Ту губиш по 13 бамбија сваки пут :Д
a bre Ivana, nista lose nisam mislio, cak napotiv, dobro je da su se ljudi povezali i to ne samo ruterima.
samo postavljam dijagnozu zasto je nekome nesto precutano ili progledano kroz prste. ja to vidim kao normalnu i sasvim logicnu stvar. :)
сад ће Јовичић да буде љубоморан, активнија ми тема од свих његових, хехехех
Novi dan - nova tema u vezi sa banom.
то показује колико добро и праведно радите свој посао. Ми смо сви овде луди и много нешто увредљиви, а ви сте кул
извињавам се опакој вештици, а откуд да знам? Молим да се и ово метне у правила и савете: не дирати мулуцу јер је вештица
Mislim, šta je tvoj cilj bio tad, ovako, koji porivi su te naterali na to? Šta si htela konkretno da postigneš time?
као што и написах тамо у тој теми, очекивала сам краћи бан. Шта ме је навело да то напишем - људска глупост или неразмишљање, нервира ме то, конкретно сам хтела да вам кажем да су вам размишљања на ону тему ретардирана илити назадна
молићу да се ово напомене негде као карактеристика или општеприхваћено правило сајта кога сви треба да се придржавају. Баш ја знам каква је мулуца чим дођем на Вукајлију
Realno, ovde su povlasceni ljudi koji se znaju medjusobno, modovi i neki clanovi su stvorili prijateljstva i u pravom zivotu(mislim da je to pocelo od one izlozbe definicija, malo aktivnije). Meni je to sasvim logicno
ма и мени је логично, али тек након трајног бана, желим дискусију око рађења на превентиви..
jel ti dobar odgovor? u principu, procena je kolika je steta nacinjena time sto neces moci vise da koristis taj nalog. neko ko je doso juce na sajt, i ja ga banujem na dva dana ce ili da ode, ili da napravi novi nalog, posto ce misliti da je ovaj trajno. zato i jeste trajno da ne bi imao posle dupli :)
одговор није ни добар ни адекватан, ја не опсовах никога. Прекршај је био више него смешан, а бан трајни. Него реци ми сад, пошто имам једну дефку, колико ти се свиђа, имам ли смисла за хумор, да ли је добра, лоша или њах, и колики протекторат имам са твоје стране сад, хвала
Исто важи и за госпон Корлеонета, желим да ми оцениш дефиницију и кажеш да ли је сад сајт мој, имам ли смисла за хумор и да ли имам твоју наклоност, унапред хвала
пс јел ово за Гремлина мени упућено или некоме другом, пошто не капирам? :D
Što bi rekli: novi dan - nova nafaka.
Још мало па пета страна, а да оваква тема није закључана!
не знам шта је нафака; ако је увредљиво и на мој рачун молићу да ми се објасни да ли смем да пријавим модератора за вређање, и колики бан ће да добије с обзиром на висок ниво популарности и блискост са остатком модераторског тима..
Zašto da se zaključava? Pa rekosmo da su ovakve teme novi brend Vukajlije. Trend, u najmanju ruku..
ahhahaahahha lullaby je mod jedino ako je omađijaš da se samobanuje
Prijavi me, molim te.
Ja ću za to vrijeme ponovo diščitam Andrića i vratiti se sa još nerazumljivih riječi.
КАКО НЕ СХВАТАШ???? ОДЕ НАМ ДУШТВЕНИ ПАРАЗИТ ИЛИ САМО СТЕРЕОТИП У ТРИ ЛЕПЕ!!!!
Dottere! Prosvjetitelju! Dositeju! Mudro zboriš!
Ja ne smijem da zaključavam, ne daju mi više katanac. :)
Ali mudro zboriš, mudra ćero!
А јооооој!!! Ко ће мени кућу покриватииииииии!!! Јооооооооооооооооооооо!!!
Kuku majko, šta si dočekala,
Ćera tvoja bez krova ostala,
Jošt nariče, jošte kose reže,
Po sred prsah tuga je ožeže!
па нећу ако није увреда, који ти је, зато и питам шта је оно
ај важи, ако може и с објашњењима, а не само речи, ако не ништа.. ти се исто нешто много брзо срдиш..
е па не могу сад да закључају, имам духовиту дефку, популарност 6998, још малко и правим некажњене баханалије као Тулумбац :))
непотизам, још сексуално искоришћавање, мито и корупција.. такав је систем и овде а, ц ц ц..
Онај који одлично функционише.
Лекси, ајде пошто ме мрзи да читам четири стране, објасни ми о чему се заправо ради и шта је сврха ове теме?