Prijava

Ovu ideju sam "pozajmio" od jednog clana Vuke. Sta nam govori i da li uopste nesto govori avatar i nick clana Vukajlije. Ima li neke simbolike, skrivene ili otvorene poruke u avataru i nicku? Sta mislite o avatarima i nickovima Vukajlijasa?

Pozeljna amaterska i profesionalna misljenja.

Ne mislim da nick govori puno o autoru, uglavnom su to ad hoc i na brzinu smisljeni nadimci, ili nadimci koje autori imaju u realnom zivotu.

Sto se avatara tice, on mozda pokazuje vise nego nick - govori da li je autor pretenciozan, saljiv, ekstrovertan, plasljiv...niz drugih osobina se moze naci tumacenjem avatara, ali naravno ne sve odjednom.

Sta li pokazuje moj avatar?!?Mozda neku pravdu...

Pokazuje da ne jebeš često....

nemas pojma u vezi cega je ovaj avatar,a i to sto hoces da kazes nije ni vickasto ni istinito...nek si mi ti ziv i zdrav samo :)

@zazubac

seks ti je non-stop u glavi, ako nije to lose, prirodno bre, musko si

A sta moj avatar dokazuje?

Да волиш папагаје.

Za tumacenje avatara i nikova otvorite posebnu temu, ova bi valjda trebalo da govori principijelno, a ne konkretno.

Ali ajde kad vec pisem, tvoj avatar verovatno govori da si nekakav slavista, tradicionalista, patriJota. A opet, ne mora da znaci, mozda je to neka trenutna i interna fora.

P.S. Sud sam doneo samo na osnovu avatara, sad vidim da imas i sajt koji pominje istoriju Srba, tako da sam izgleda na dobrom tragu.

Чуј, патриота јесам, али не као ове "Србенде" и шта ти ја знам. Сајт сам отворио превасходно што волим историју, а ову област историје најбоље познајем.

Moj nick je u vezi sa zapisavanjem virtuelne teritorije, ja mu dodjem k'o srpski ambasador u virtuelnom svetu. A i avatar.

mene u stvarnom zivotu zovu Kornjaca, otud i moj nadimak na vuki.. a na slici je moja razredna iz osnovne

Sve sam bio u pravu, previse sam pametan, nije to u redu prema vama ostalima.

ма то су глупости... о мени ни аватар ни ник не говоре ништа
шта ли џеријева штенад говоре о њему???

Moj nick govori za sebe, a momče na avataru govori da volim dugo i slasno oblizivat' brke poslije lizanja pičke. U crnini je zato sto nisam dugo liz'o.

Eto, da vas riješim muka.

U crnini je zato što si nindža, priznaj.

moj prvi nick je bio Smorih_se, napisan naravno jer mi je bilo dosadno u tom trenutku...
Možda avatari i govore nešto o korisnicima, ali nickovi teško...
Mislim moj trenutni avatar je ovaj čika što svipuje nožem, a postavljen je zato što volim gitaru, zato što je dobra slika, mislim sviđa mi se, a inače je nacrtala jedna osoba sa Vukajlije :)

U crnini je zato što si nindža, priznaj.

"Deset u pola s lukom" klan. Ali, pošto sam ti rekao moraću da te ubijem. I sve ostale koji ovo pročitaju.