Psihologija avatara i nadimka
  • V

Ovu ideju sam "pozajmio" od jednog clana Vuke. Sta nam govori i da li uopste nesto govori avatar i nick clana Vukajlije. Ima li neke simbolike, skrivene ili otvorene poruke u avataru i nicku? Sta mislite o avatarima i nickovima Vukajlijasa?

Pozeljna amaterska i profesionalna misljenja.

• Jericho

Ne mislim da nick govori puno o autoru, uglavnom su to ad hoc i na brzinu smisljeni nadimci, ili nadimci koje autori imaju u realnom zivotu.

Sto se avatara tice, on mozda pokazuje vise nego nick - govori da li je autor pretenciozan, saljiv, ekstrovertan, plasljiv...niz drugih osobina se moze naci tumacenjem avatara, ali naravno ne sve odjednom.

• zazubica

Sta li pokazuje moj avatar?!?Mozda neku pravdu...

• sumporbrate

Pokazuje da ne jebeš često....

• zazubica

nemas pojma u vezi cega je ovaj avatar,a i to sto hoces da kazes nije ni vickasto ni istinito...nek si mi ti ziv i zdrav samo :)

• V

@zazubac

seks ti je non-stop u glavi, ako nije to lose, prirodno bre, musko si

• Цар

A sta moj avatar dokazuje?

• En_Dotter

Да волиш папагаје.

• Jericho

Za tumacenje avatara i nikova otvorite posebnu temu, ova bi valjda trebalo da govori principijelno, a ne konkretno.

Ali ajde kad vec pisem, tvoj avatar verovatno govori da si nekakav slavista, tradicionalista, patriJota. A opet, ne mora da znaci, mozda je to neka trenutna i interna fora.

• Jericho

P.S. Sud sam doneo samo na osnovu avatara, sad vidim da imas i sajt koji pominje istoriju Srba, tako da sam izgleda na dobrom tragu.

• Цар

Чуј, патриота јесам, али не као ове "Србенде" и шта ти ја знам. Сајт сам отворио превасходно што волим историју, а ову област историје најбоље познајем.

• V

Moj nick je u vezi sa zapisavanjem virtuelne teritorije, ja mu dodjem k'o srpski ambasador u virtuelnom svetu. A i avatar.

• turtleboy

mene u stvarnom zivotu zovu Kornjaca, otud i moj nadimak na vuki.. a na slici je moja razredna iz osnovne

• Jericho

Sve sam bio u pravu, previse sam pametan, nije to u redu prema vama ostalima.

• бури

ма то су глупости... о мени ни аватар ни ник не говоре ништа
    шта ли џеријева штенад говоре о њему???

• Facafacaa

Moj nick govori za sebe, a momče na avataru govori da volim dugo i slasno oblizivat' brke poslije lizanja pičke. U crnini je zato sto nisam dugo liz'o.

Eto, da vas riješim muka.

• CrnaBo

U crnini je zato što si nindža, priznaj.

• СМарко

moj prvi nick je bio Smorih_se, napisan naravno jer mi je bilo dosadno u tom trenutku...
    Možda avatari i govore nešto o korisnicima, ali nickovi teško...
    Mislim moj trenutni avatar je ovaj čika što svipuje nožem, a postavljen je zato što volim gitaru, zato što je dobra slika, mislim sviđa mi se, a inače je nacrtala jedna osoba sa Vukajlije :)

• Facafacaa

U crnini je zato što si nindža, priznaj.

"Deset u pola s lukom" klan. Ali, pošto sam ti rekao moraću da te ubijem. I sve ostale koji ovo pročitaju.