Psihologija avatara i nadimka

1. ali to nije to

nisi skapirao foru onda...

pročitaj ako nađeš Buđenje od Antoni de Mela.

2. Psihoza neka, aj prelistaću, mada me iskreno boli glava od tih knjiga, 101 način da kažu ljudima da rade na sebi, a oni opet po starom. Drago mi je ako si ti jedan od retkih kojima je promenila sliku stvari, samo cepaj!
    Što se Lavande tiče, mora da imaš klasične probleme ličnosti, jebati ili biti jeben. Opusti se, ovde smo svi već najebali ali tripujemo da jebemo i da još uvek imamo kontrolu nad sobom. Spasi zdrav razum tako što se nećeš igrati sa ljudskom radoznalošću. Korisnike foruma ne možeš uvek razumeti, virtualno je često nedokučivo, šta te uostalom briga, dok god je sprdnja neka, sprdaj se. Savet - kao što SMAJ reče, utripuj da si nešto drugo i slobodno kači takve slike gde god poželiš!

3. Gde je Liblet, da odradi sad kad sam promenio avatara :)

4. jesi li siguran da je ovo avatar koji te u potpunosti predstavlja?

5. Nisam siguran da li je u potpunosti, ali definitivno više nego onaj prošli. Ovaj je svetliji, što implicira da sam vesela i otvorena ličnost, dok je onaj prošli bio previše mračan.

6. Nije u potpunosti, imam šira ramena nego lik na avataru :)

7. ondak se bacam na posao i sutra očekuj svoju suštinu ovde ispričanu;)

8. Odlično, pa da promenim tekst na profilu <3

9. Moja nik i avatar govori sve o meni i baš je glupost da stavljaš random nikove ili avatare koji se ne slažu uz tvoj psihološki profil...
    Na primer: Smorko ti nik sa emo avatarom a na četu spamuješ sa sisama i vičeš iz svog glasa JA JEBEM!
    Mislim stvarno... sramota...
    Ko hoće da ga analyziram?

10. Anonimuse, ajde i meni uradi analizu, može?

11. baš je glupost da stavljaš random nikove ili avatare koji se ne slažu uz tvoj psihološki profil...

Ne znam koji avatar me predstavlja u potpunosti, ali ovaj me najpribližnije predstavlja.

12. Liblet, gde siiiiiiiiiiiiii??? :)

13. Billy,

student i to već neko vreme. planirao si da ćeš brže završiti, ali šta je tu je. osladio ti se studentski život, pogotovo oktad si sreo nju. kreativna si osoba i jedan od onih koji pokušavaju da budu originalni u svemu. ti i kad sipaš hranu u tanjir, uvek je lepo za oko, a kamoli kada se radi o značajnijim stvarima.
    imaš kraću smeđu kosu i leti voliš da nosiš naočare, čak i više nego što je ralno potrebno-ne smeta ti sunce baš toliko. voliš životinje, ali bi najrađe imao, recimo nekog majmuna sa madagaskara, jer ti jedan običan vučjak ne bi bio dovoljno inspirativan. umeš ponekad da odlutaš malo iz realnosti, i zaboraviš da ne vide svi svet tvojim očima, da nekome tvoj pogled na život deluje i čudno. ali, to te ne opterećuje, jer ako nešto u životu znaš-znaš ko si i šta si i ne zanima te mnogo koliko te neko u okolini kapira.
    tvoja srodna duša mora pre svega to da poštuje i da bude u stanju da te sasluša kada ti je potrebno. posle toga ti je najvažniji smisao za humor kod cure. sise preskačem namerno, podrazumeva se da vam je to svima od presudne važnosti.
    voleo bi da proputuješ malo i ubeđen si da ćeš to ostvariti kako tako. ne plašiš se izazova i nisi od onih koji sede i čekajju da im život počne.

e aj sad neko mene.

14. Je l' ovdje svako analizira prethodnog? Nisam u toku, a hoću to da uradim. :D

15. Анализирај ме Видро ајде!

16. vidro, analizira se po principu-ko koga hoće. mada otrpilike dvoje troje ukupno analizira a ostali se nude:)

17. More!
    Uzimajući u obzir tvoj avatar i nik, rekla bih da si mlađi, jer je to poistovjećavanje sa omiljenim likovima karakteristika mladih ljudi. Možda si u srednjoj? No, koristiš ćirilicu, što je opet znak (bar po mom mišljenju) nekog zrelijeg razmišljanja, čvrsta si ličnost, zrelija od svojih vršnjaka, znaš šta želiš u životu i trudiš se da to ostvariš, zanimacije svojih kolega smatraš djetinjastim dok bi se ti bavio nekim zrelijim stvarima. Voliš da čitaš, da pratiš sport, ne vjeruješ u ženska prava, smatraš da muškarac treba da bude glavni u kući. Kao i tvoj nick, volio bi jednog dana da budeš najbolji u onome čime se baviš, da ti je na svakom životnom polju sve zadovoljavajuće, da postaneš stručnjak.
    Sve u svemu, imaš neki cilj i žarko želiš da ga ostvariš.
    :D

18. Liblet, evo, nudim se. :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.