Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Izvini, ali hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
To zbog sebe kažeš? :D
student i to već neko vreme. planirao si da ćeš brže završiti, ali šta je tu je. osladio ti se studentski život, pogotovo oktad si sreo nju. kreativna si osoba i jedan od onih koji pokušavaju da budu originalni u svemu. ti i kad sipaš hranu u tanjir, uvek je lepo za oko, a kamoli kada se radi o značajnijim stvarima.
imaš kraću smeđu kosu i leti voliš da nosiš naočare, čak i više nego što je ralno potrebno-ne smeta ti sunce baš toliko. voliš životinje, ali bi najrađe imao, recimo nekog majmuna sa madagaskara, jer ti jedan običan vučjak ne bi bio dovoljno inspirativan. umeš ponekad da odlutaš malo iz realnosti, i zaboraviš da ne vide svi svet tvojim očima, da nekome tvoj pogled na život deluje i čudno. ali, to te ne opterećuje, jer ako nešto u životu znaš-znaš ko si i šta si i ne zanima te mnogo koliko te neko u okolini kapira.
tvoja srodna duša mora pre svega to da poštuje i da bude u stanju da te sasluša kada ti je potrebno. posle toga ti je najvažniji smisao za humor kod cure. sise preskačem namerno, podrazumeva se da vam je to svima od presudne važnosti.
voleo bi da proputuješ malo i ubeđen si da ćeš to ostvariti kako tako. ne plašiš se izazova i nisi od onih koji sede i čekajju da im život počne.
Nije već neko vreme, tek druga godina, dajem sve u roku, ostalo sve tačno. Ipak mi bolje stoji ovaj avatar, bolje me prikazuje :)
Ne, ja je koristim samo u defkama, zato što mi nekako gotivnije izgledaju tako, lolo.
Jbg, svako stiče utisak na neki način. :)
Лепо Видро! :)
Упецала си све, средња сам, јесје :)
Ко оћеш, могу ја тебе покушати касније.
I dobra guza mi je bitnija od velikih sisa, lololo :)
Murinjo, more. Kako kul tema!
Billy drago mi je da to za studije omašila, al i što sam nešto pogodila:)
A ja? Anonimuse, Mala Vidro, A JA?
Ја желим да ме Психијатар анализира.
Djole, pa otvori temu Psihijatrija avatara i nadimaka lolo
Mare!
E 'vako: Na osnovu tvog nika, avatara i svega ostalog, zaključujem da si i ti među mlađim članovima ovog sajta. Sa svojim nikom se trudiš da izgledaš kao šmeker na Vukajliji, realno, "mare" je šmeksi nadimak, ali dodavajući i "maestro" mogu da zaključim da si nesiguran (to je posljedica mladosti) i da želiš da se dokažeš, želiš da te svi vide upravo takvim kakav misliš da jesi, tj, nekim majstorom, čime već.
Negativna stvar tvog profila je što imaš avatar koji godinama koristi jedan stariji član (Abraxus, meščini) i poruku na profilu koja stoji moderatoru (doduše, bivšem) već sto godina na profilu. Drugim riječima, još tražiš svoj identitet. No, bar si odabrao dobre ljude na koje ćeš se ugledati. Preporučujem ti da to promijeniš, da ne bi ljudi sticali pogrešan utisak (bar je ovo moj), jer, ok si autor, bolje da te pamte po nečemu što si sam stavio, smislio, to je uvijek bolje od kopiranja nekog drugog.
Takođe, rekla bih da ne prezaš ni od čega da stigneš do željenog cilja, ali, da nisi zlonamjeran, trudiš se da na dobar/pozitivan način izvučeš sve u svoju korist, što je takođe dobra osobina.
Sve u svemu, mlad si, razvijaš se, otkrivaš svoj identitet, imaš prostora za eksperimentisanje, pa udri. :)
Ocu i ja analizu.
Prvo da vidim jesam ovdje pogodila šta.
I ja, ako neko može. :)
Mala Tidro, lako je njima aktivnima, aj mene analiziraj!
Čekamo Mareta.. :D
Cenim da je 85-90% onog što si napisala tačno. Ide ti ovo od ruke, čini mi se. :)
Dravi, aj i mene, već mezdana me niko nije analzirao.