Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dame imaju prednos' :) DJENTLMEN DECXKO...
Ja ti kazem da te volim, a ti bi da me sutnes u sneg. :((((
Dravi, što dosta?
Kako ti ja nisam preznanimljiv za analizu?
Pa ko se bije, taj se voli.
Pa sta sad, samo si me citirao?
Хујо, рекоше да си већ 5 пута анализиран, реко' да дам прилику онима који нису, ако нису. Биће сјутра.
Ja to svaki put kad se promeni ekipa. Na profilu mi i bleje opisi od nove godine, kacam ovaj avatar obuko u dedamraza.
Elektricaru, ahaa, okej. Pa dobro ajde, u pravu si.
Evo Huje bezhte decooo
Kako da valjano analiziraš nekoga ko mijenja profilne slike ka ziljava šesnaestogodšnjakinja statuse? I nadimak tu i tamo, i to samo kad se neko zajeba pa pare što je namijenio da potroši na Fejsbukisanje s telefona uplati ktitor.
A k'o da je nešto ozbiljno. Uradiš iz fore i eto. Čim vidiš da neko mijenja toliko nadimke, odma' znaš da je stil ziljave šesnaestogodišnjakinje i te fore. :)
Stekao sam utisak da ljudi ovde baš žele da se lažno predstave, valjda godi njihovom egu.
A ima i dosta nesigurne klincadije, pubertetlija i sl, to je ok, Internet za sve!
Pa sta ako ima klincadije i pubertetlija?
Samo 1 razlog, traže analize 5x za drugačije nikove i slike...
Pa u tome je stvar, što nije ništa ozbiljno a smori se čovek kad dođe na ovu temu, svi se nešto fino ponašaju, muški šmekaju ribe, žene se keze.
Riješili moderatori da zaključaju ovu temu, i izaberu onog s najjačim stomakom protiv nebuloza da ode i zaključa je, al mu nisu rekli da nikako ne čita napisano, nego samo stavi katanac, zakatanči i bješte noge posra vas guzica. Al kurac, bila škola, posla nikakvog i uzeo on da čita. To je bila predzadnaj stvar što je uradio. zadnja je bila ta da je istrčao na ulicu i potračo u susret kamionu koji raznosi cvijeće za cvećaru, al mu kamion peder ne uzvrati zagrljaj.
I je li moguća da ljudi od ovoliko od tema na forum ljudi izaberu najgluplje i njih uzmu da bistre?
Da Mešo.
Prvi put trazim spadam u pubertetlije.
Mešo, ljudi vole da im neko drugi kaže nešto pozitivno, makar to ne bila istina, svi vole pohvale, tako bilo, tako će i bit'.
Evo Mešo, ako imaš tu moć velikog stomaka zaključaj temu, biće dovoljno ogledalo u kupatilu i par dobrih (lažovčina) prijatelja. Klik u dupe i nema teme...
Mešo lupi nam svima trajni jebte ,,,