U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Еееееее немам ни за своје ктиторство, кацам сирома.
Oću ja! Ja sam jedinstveni Thing :D
'Nako, ima smisla, mada je nik izabran na osnovu poslednje stvari koju sam procitao.
Aj' da progledam kroz prste za selendru, jer je privremeno, al' ovo za drugove i nije bas tacno... Normalno da mislim da su iznad proseka, zato mi valjda i jesu drugovi, ali nisam u tripu da idealizujem.
dafaq?! Ovo mi nije jasno odakle ti. Istina.
No, uprkos svemu, nisi dozvolio da ti postane način života, kao većini ovdje. :)
Delimicno ispravno, pitaj ondulatore koliko sam cesto odje, poprilicno nolajferisem olololo
Sve u svemu, iznad proseka, ali nisam bas ocaran. Ne rece samo sta mislis odakle sam, cisto da vidim kako funkcionises na tom GPS nivou?
Električar:
Ne mogu a da ne iznesem i malo subjektivnog mišljenja. ;D
Ovako, ja vjerujem da si ti veoma, veoma dobra osoba, ali zakopana ispod milion slojeva truda da se prikažeš okolini kao neka vrsta provokatora, da ne kažem trola.
Nik električar nema neki poseban značaj, možda to znači da si time stavio do znanja ljudima da si uvijek na raspolaganju da pomogneš, ali kad ti je raspoloženje dobro. Ako si u daunu, bolje da te niko ne dira, ili će se suočiti sa tom psinom sa slike, tj. sa gnijevom koji ti nije problem iskazati, ako je potrebno.
Ne voliš da raspravljaš o nekim ozbiljnim temama, sem u posebnim slučajevima, kod tebe se sve svodi na jednostavnost, matematički princip neki, najjednostavnije je najbolje rješenje. Vjerujem da si i emotivan, što se trudiš da prikriješ, tj. svoju emotivnost pokušavaš da kamufliraš sarkazmom, pa ko provali - provali.
Datum rođenja ti je odličan.
vidro, delimičan pogodak ;)
Šta ti misliš, sine, da sam ja GPS? Otkud znam odakle si, iz Kolumbije?
Evo ako neko hoće mene da opiše lololo
Dosta za danas. :)
A jbg, Tidro, mislim regionalno, koja bivsa republika?
Ne znam, stvarno, ne dijelim ljude po tome. Možda iz CG, jer si napisao "odje"?
elektricar je moj licni hejter :)
Nije psina nego vuk, inače ostalo je tačno. Svaka čast.
A duša je u stvari, iako se trudi da bude hejter. :D
Elek najveća duša, on mene brani na četu i moje dupe :**
Dobro bre žene, nemojte da opet postanem psina.
Ne možeš, zaboravila sam reći da ti užasno prija kad ti neko laska. ;D
Nisam ja ni rekla da nije dusa, hejterska dusa :D
salim se, volim ja elektricara.
Oooo velika mala vidro sto tovja analiziranja poticu od onomad.
aj proanalaziraj me...
Spavalice... razvaliću ti taj krevetac, pa ćeš spavati na snegu.
Sale, ja pre tebe! njaaa-njaaa :D