Psihologija avatara i nadimka

1. Pa u tome je stvar, što nije ništa ozbiljno a smori se čovek kad dođe na ovu temu, svi se nešto fino ponašaju, muški šmekaju ribe, žene se keze.
    Riješili moderatori da zaključaju ovu temu, i izaberu onog s najjačim stomakom protiv nebuloza da ode i zaključa je, al mu nisu rekli da nikako ne čita napisano, nego samo stavi katanac, zakatanči i bješte noge posra vas guzica. Al kurac, bila škola, posla nikakvog i uzeo on da čita. To je bila predzadnaj stvar što je uradio. zadnja je bila ta da je istrčao na ulicu i potračo u susret kamionu koji raznosi cvijeće za cvećaru, al mu kamion peder ne uzvrati zagrljaj.
    I je li moguća da ljudi od ovoliko od tema na forum ljudi izaberu najgluplje i njih uzmu da bistre?

prosto nerealna mržnja prema temi bez vidljivog razloga...k'o da te neko od nas koji ovde postujemo nervira pa se ovako malo iskaljuješ..

2. Libi, maj bff, aj i mene, izignorisali su me dušmani, a ja sam atenšen hor, pa moram malo :D Pliiiiiz :3

3. damo, prava sui umetnica-ko natali portman u crnom labudu. nosiš crnu beretku i crnu rolku. imaš dugu kosu koju ne farbaš i pušiš. živiš boemski samo si katkad malo usamljena. voliš ljude i kafanu. ne voliš snobizam iako te enkad nepravedno nazivaju snobom. voliš životinje.

4. Ti si genijalna. Sem pušenja, to pokušavam da izbegavam, ali kad-tad mi legne neka :D Odlično, sve pohvale.

5. always my pleasure:)

6. U pravi si Liblet, i nisu u pitanju neki nego bezmalo svi s ove teme. Posrali ste se u temu, al nije da je ikad imala potencijala da ičemu valjadne. Pun kurac internet vonabi kurava sa prekaljenim jebačima. Koji ste loveri alal vam kurac. Od svih tema na forumu najziljavija je među najaktivnijima. A najjače je što ne može narod da stigne da vas izanalazira kolko brzo mijenjate glavatare (glavatari, kako smiješna riječ HA HA!).

Morate da razumijete da ima ljudi koji an Vukajliju dolaze da se zabave i vide što zanimljivo a ne da gledamo vaša sranja. Za to postoji Fejsbuk, iako nije tome namijenjen.

7. Dobro, serem ja sad. Evo izvinjavam se, možete li me primit natrag?

Šta bi uradio/la:
    1. upoznao me
    2. seksao me
    3. šet'o bi me
    4. odveo bi me u krevet i seksao me
    5. samo me seksao
    6. jeb'o
    7. karao
    8. xe xe, zini da ti kažem xe xe
    9. ZEZANJE!
    10. Znaš me znam te!

8. Ne smijem ni da pomislim kolko ljudi bi napuštilo sajt kad bi Kaizen ukinuo ono "O sebi" na profil i avatare. Zapravo, to se već desilo sa onom novom verzijom, nije bilo onoga O sebi, verzija sama po sebi nije ništa škodila.

9. U pravi si Liblet, i nisu u pitanju neki nego bezmalo svi s ove teme. Posrali ste se u temu, al nije da je ikad imala potencijala da ičemu valjadne. Pun kurac internet vonabi kurava sa prekaljenim jebačima. Koji ste loveri alal vam kurac. Od svih tema na forumu najziljavija je među najaktivnijima. A najjače je što ne može narod da stigne da vas izanalazira kolko brzo mijenjate glavatare (glavatari, kako smiješna riječ HA HA!).

Morate da razumijete da ima ljudi koji an Vukajliju dolaze da se zabave i vide što zanimljivo a ne da gledamo vaša sranja. Za to postoji Fejsbuk, iako nije tome namijenjen.

ovo se u psihologiji zove transfer. iako nisam psiholog, ja to znam. polagala sam ih pet + psihijatriju pa je nešto i ostalo.
    evo, ako ti nešto znači, pošto i sama dolazim na Vuku da se zabavim i vidim nešto zanimljivo, ja više neću anlizirati na ovoj temi. eto. pobediJo si.

10. pobediJo si.

O ovme govorim. Smislite svoje fore, ne treba da uzmete tuđe i silujete ih do iznemoglosti (još samo neko da postuje sliku s 9smrada i moga bi lok lagano).

Nije problem u temi, problem je u VAMA. Manje preseravanja i foliranja. Previše serete govna jebiga.

Uh, kako bi mi sad dobro došao jedan veliki LIKE...

11. Znači, analiza, evo tvoje Liblet:

Neko kritikuje Vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Važno je da Vam ne promaknu neki novi ili interesantni dogadjaji koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ha, ovo zabavno skoro kao pa horoskop! Moramo ovo ponovit još koija puta da jebe oca!

12. isto kao kada si mi odgovorio na pitanje o postavljanju postera-ništa ne razumem, prozivaš me bez evidentnog razloga, imama utisak da sam te negde iznervirala i da si ljut na mene, ane znam gde. jeste, ja kao i 99% članova ovog foruma koristim razne fraze odavde. strašno.
    ne pali se.(moja lično, odavno, pre članstva na vuki).

13. E, u vezi toga za poster, ne odgovorih ti, tim sam mislio na onu malu na minus 5 na snijeg što se snimala, ono, fora ti oćeš da praviš poster (s nečijom privatnom slikom) pa će bit još jutub materijala za smijanje. Znam, loša fora koju je vrlo teško ukapirat, al što ću.
    Znači, nisam ljut na tebe, kao što rekoh, već na sve vas. Ako ništa drugo, makar nisi napisala "kobediJo si". I to je nešto.

EDIT: Drugo znači: nisam ja tebe uzeo na zub, nemam razloga, ne sećam se da smo se ja i ti ikad kačili. I nemo se ljutit na ove moje riječi, posmatraj to kao na neki dobronamjeran savjet, kao ja što sam shvatio Seljakove riječi, ja i on na četu, ja se nešto počeo da se sprdam ka JTU i on mi mrtav ozbiljan radi "ne pederiši se". Ja te riječi primio k znanju i smirio se. A ja nisam zlopamtilo i ljutiša, mene to drži samo pešes minuta.

14. Evo Meso, ja da ti kazem - kobediJo si.

15. A Liblet, ti ces bataliti analiziranje jer se nekome ne svidja ova tema i pokakio se za sve pare?

16. Jebote! Nemam ja ništa protiv teme rekao sam. Jednostavno mi se ne sviđa u kojem pravcu je otišla. Isto ka ona tema sa slikama Vukajlijaša kad ste zgadili Surovog a i ne samo njega, no su drugi fino vaspitani pa ćute.

To je to, Vukajlija plaća cijenu popularizacije, prvo su bili posteri, pa čet al njega ko jebe, ionako mi je spor internet a sad i forum. Svaka vam čas', u zadnju dobri i neiskaljani kutak sajta oćete da se userete? Slodobno, niko vam ne brani. Al imaće vazda neko da se buni, ja jes da sam nadbrojan, zapravo, ja sam jedini što se i buni.
    Al kako se odma javljaju. To je siguran znak da nešto nije u redu i da ipak jesam donekle u pravu.

17. I ja se slazem sa Mesom, tema se razvila u pogresnom smeru.

18. I dalje kakis. Meni je ovo sto ti pises smesno. vozdra.

19. Serem, i ja sam kažem, nisam savršen, nisam najpametniji, ali barem ne živim u iluziji.

20. Imam rešenje devojke, izađite sa Mešom do grada na kaficu i pokažite mu koliko ste žiljave intelektualno i sve će vam oprostiti

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.