Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne pijem kafu.
Evo ja ću Meśu da pokušam da skužim:
Ti si upo u taku monotoniju da si smorio ko hrčak na onome točku.. Stalno s'istim ljudima, ista priča i ista kafana.. Posto si toliki namćor da moš da tu energiju preneseš preko kablova od interneta do nekog lika npr u Beogradu ..
Sad ta tvoja emotivna strana. Ništa te ne može iznenaditi, sve si znao i sve si očekivo..
Razočaran si u ovaj sajt i u šta se pretvorio, jasno.. Al nije problem u sajtu (ustvari jeste al ko ga jebe, to je običan sajt) ti si se smorio.. Ja ti planiram da nadješ poso i da se oženiš š'čuo ? :D
Sam šta ga pogodio ?
Groko, ti si jedna fina djevojčica, al' ti je fetiš plašenje male djece.
Ne, nisi nekih pedofilskih sklonosti, samo voliš da uživaš u dječijem strahu, hrani ti ego iznutra.
Ledena si iznutra, mrziš sunce, ono čini da se osjećaš užasno i obično biraš da živiš u hladnijim krajevima.
Trenutno je Balkan tvoje stanište.
Budući da je trenutno na istoku Republike Srpske najneočišćenije, vjerujem da si taj dio ovog prohladnog Balkana izabrala za svoje stanište.
Odabraćeš neki grad koji nije toliko poznat, ali svakako ima gomilu žrtava, po mogućnosti neki veliki park, gdje možeš da širiš svoj teror.
Reči brate slobodno "treba nešto da jebeš". I ja ću ti reć da mi upravo to ne treba. Meni treba što manje seksa, posebno onog u kojem sam ja u ulozi primača a moja glava, tačnije mozak igra ulogu organa koji prima ud.
Haj ti mene kaži na šta ti se liči ova tema? Je l da da ti se čini da si greškom ušao na Karike ili tako neki sajt?
LOL
Alter ego jebte.
Ako smeš dodji u taj park Vidro, dok ga nisu privatizovali buhahah!!!
Ne znam Meso, mrzi me da listam uglavnom je to uzajamno šlihtanje koliko vidim ..
Sujeta je čudo.
Al kao što sam i reko juče, ovo bi mogla da bude dobra zajebancija samo malo mašte.
Мешјо, опет си пјан ушао на крстарицу, нема више пива за тебе.
Joj dođi, provela cijelo ljeto tam'! Aj, bar ga neće zaključavat'.
A nije mi jasno, što je šlihtanje? Jbt, obična igrica, na osnovu sličice i nika zaključiš kakav je neko, niđe ne piše da mora bit' tačno, obična igrica. Što ne odete pa spamate tamo na kaladontu, i to je igrica. Nigdje ne piše da je išta tačno, ako su analizatori govorili nešto pozitivno o nekome, to je na osnovu nika i slike, jednostavno, nema drugog kriterijuma, neko stavi govno na sliku-neko mini samojeda, šta drugo da se zaključi? Ljudi se sami nude da bude pisano o njima, a vi našli Liblet zajebavat', pa šta ako hoće da piše, kad već ima talenta za to. Dear, dear god.
Имам осећај да је Видра много слатка девојчица, пуна живота, енергије, креативна, другачија од сиве околине, волео бих да је упознам. Прелепа девојка, види се по стилу писања и сигуран сам да би умела да цени моје квалитете, што ће ми описати у њеној анализи мене, мва ;*
Dajte neke zanimljive perverzne pretpostavke tipa: očuh te je terao da ga zadovoljavaš dok se tvoja sestra prstenjačila ispred vas i tako to, a ne da tekstovi liče na one iz ''žena blic'' ili kako se već zove, ko da Sanja Marinković proučava ove avatare i nadimke.
Ovde je sve toliko sterilno da će još početi za koji mesec da banuju ako se spomene: šupak, glavić, čmar i ostale najnormalnije reči.
gamby, pa ako ti se toliko ne sviđa tema, što onda dolaziš da čitaš? mislim, najlakše je ignorisati, ko hoće, nek dođe i piše/čita/traži, ako mu je to zabavno, ko neće-ne mora i mirna bačka. ;D
Haha, talent. I ja imam tastaturu i internet, znači li to da ja sad treba da širim svoj talenat širom interneta?
Po ne znam koji put: ovo je sajt za zabavu, ušao sam na ovu temu i nisam se zabavio osim vas nekolicine, ako se nešto pročitano iz horoskopa pa prekucano ođe može nazvat zabavom.
Evo da probam da analiziram Devetara: Pišeš ćirilicom jer su te tako naučili u školi HAHAHAAH. Na profilnoj slici ti stoji nekak struja jer voliš tehniku ali je ne možeš priuštitu AHJOJ! Obožavaš da gledaš kroz prozor, jer onda svijet vidiš neki iskrivljenim vidom, a ovi iza tebe što sviraju jer je zeleno i ne krećeš ko ih jebe. Obožavaš slatke male mace i kuce. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ne voliš ponedeljke (a to je tako hardkor), voliš petke jer tad počinje šta: TRODNEVNO ZEZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! I još malo EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ne možeš da odoliš slatkišima, zato sereš ka nenormalan. iksde Imaš najboljeg BHGGFJH (tako li se piše ona skraćenica?) s kojim smaraš pošten narod na Fejsbuku. Kad smo već kod Fejsa (tako totalno cool in trendy segzy jupi skraćenica), da kažem da imaš na tisuće stotina pćriajtelja jer si strašno socijalan i voliš društvo i šta još: tako je; ZEZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUEUEUEUUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ne voliš dvolične ljude (idu ti na kurac sijamski blizanci) i lažove. I to je u redu, ne vole ni oni tebe. Živiš svaki dan kao da ti je poslednji, i živiš za TROLOVANJE i jebeno si dobar u tome. Jedan od tvojih najjačih trolova je bio kad si otišao u bioskop da gledaš film "Trol hunters" i kad te prodavačica kokica pitala hoćete li veću ili manju kesicu samo si se trolovski nasmijao. Drugarica, koja je slučajno odvratila pogled sa svog novog tačfona jer joj je onaj što je dobila prošli mjesec dosadio, a i boja mu nije bila dovoljna bojasta. Nasmijala se tako zanosno da je njeh smijeh plijenio prostorijom i ljudi se se razbježali da mu naprave mjesta. Ne voliš školu, mrziš je! I glupe policajce! I sve ljude koji pošteno zarađuju koru ljeba! U vražju mater s njima, jer oni ne znaju za šta? tako je, riječ je: zezanje (nisam smio ovaj put, stra' me za kapslok).
Je l se ovako analizira, molim vas drugari i BFF-ovi, analizirajte i mene, pliz!
Јесте да тема и нема неки потенцијал, али није проблем у њој, него у ауторима који постују тако да се увуку једно другом у буљу и наставе то на првих пар страна ПВТ-а, када ће разменити Фејсбук профиле и почети да дискутују ко воли какав еспресо, ако ме разумеш. Дајте мало оно, реалности, креативности, објективности. Дрмните га мало и по хејту, неће нико да вам лупа ћушке, ово је интернет, није лексикон.
Djeco moja, samo se vi igrajte, pustite ove kritičare svega i svačega, oni govore o sebi i svojim nedostacima ustvari...
Vidro, i dalje stojim u redu, oćel ta analiza ikad?
Šta moj pokazuje lolololo
Ali Vidro, to što vi radite nije poenta teme i uopšte nije zamišljena tako, nismo mi ti koji treba da se ćeraju. ostanite vi, samo ruke k sebi.
Piše "psihologija avatara i nadimka", šta ako se autor opisa nikad ni čuo, ni vidio nije tog autora, a kamoli šta pročitao od njega? Znači, samo na osnovu nika i slike može zaključiti kakav je, a slika je neka flafičasta, kao i nik, jer uglavnom analizirani hoće da budu oni koji hoće da čuju nešto pozitivno. Jbg.
Pa nisu autori krivi što niko drugi neće da analizira. Može doći ko hoće i pisati šta hoće, niko nikom ništa ne brani, ako vi hoćete da pišete neke čudne, friki opise, niko vam ne brani, samo udrite, ionako je pomrtva tema.
Neka zovnu onaj broj za samoubice i plačipičkaste tinejdžere ako hoće da čuju nešto pozitivno. Naravno, tu je i pevete, al nije to to ako i drugi ne vide.
Ova tema ladno ima 115 strana
Nevera
Eto, postigli ste šta ste htjeli, niko više neće ni pisati. :)