U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sviđa mi se opis, lijepo urađeno, pogodio si ovo za druželjubivost, fala na odvojenom vremenu, cijenim. :D
Pa dobro ne bi baš sad da spemujem i objašnjavam neke sentimentalne prilike iz nečijeg života koji uzimaju nekog lika za idola zbog njegovih osobina što ga obožavaju misle da će da budu kao on ili nalik njemu, poprimaju reputaciju. Al' š'a god treba, tu sam..
Ipak je ovo onlajn, fri psihijatar
Ova Grokana samo provocira.
Moš, ostavi se ove teme i kreni u analiziranje ostalih tema po forumu (samo nemo one iz sporta bez mene).
Neki dan mi rekoše da ako pišem po temi koja dugo nije aktivna, mogu dobit' ban. Sranje.
Pa ti otvori novu ganjc pa deri do ujutru
Ako govoriš mene Mega Marko ja ne mogu, ja sam isprdio, prošlo je moje vrijeme, nekad sam bio nov, mlad i kul, al to vrijeme je prošlo, tako s većinom bude, treba samo ćerat ove nove da rade ono što im mi rečemo, jer mi, stari autori koji ništa smisleno i iole kvalitetno nismo napisali mjesecima, jer mi znamo sve što i kako treba samo što mi ne radimo tako no sve kontra. Nije ti jasno? PENZIONERI brale, penzioneri. :)
ali za nekoga ko mrzi temu i previše si tu, zar ne misliš?:)))
Na mlađima sviet ostae, al' eto potrudiću se da učinim nešto za svog života na vuki, da prenesem stečene vještine i običae mlađim generaciama
Ne mrzim ja temu, samo smjer u kojem ide. Tema jes šuplja donekle, al može se istrpljet.
E e, na mlađe svijet ostaje, a na stare mladi.
ako si već mator, zar nije malo streotipno da postaneš i namćor?:) još da počneš da ubacuješ u svaki post "u moje vreme" i možeš u virtuelnu penziju..
liblet i meša, vječiti suparnici na temi :)
During the war...
http://content9.flixster.com/question/46/90/92/4690923_std.jpg
:)
uh, ja reko sad ćeš da me banuješ za spem..preseče me..
a ja sad samo povremeno navratim na temu ali ne analiziram:)
ne analiziraš više? šteta, a ja se ponadala da ćeš da me izanaliziraš... :(
išš..moraću za tebe i vidru da napravim izuzetak..pa kome smeta neka ne čita;)
ajde, ajde, baš da vidim kako će dispadne i šta će meša da dodadne :))
al hitro hitro, moram da idem uskoro.
mala vidra,
devojka kojoj je jezik često brži od pameti i to je u životu umelo da je košta. shvatiće ubrzo da se ponekad ispalti i ćutati, ali to nikada neće primeniti jer ne voli konformizam i ne ide nikad linijom manjeg otpora.
sumnjam da ima nešto malo prijateljica, možda jednu dve i zato je često nervira što nema sa kim da razglaba onako pošteno satima, uz kaficu.
frajeri dođu i odu, zasad nije imala nijednu ozbiljnu vezu. zato se kiti cvećem na vataru i pokazuje blagu setu svojim nadimkom.
izuzetno je odan prijatelj i obožava hranu i vino-ne mislim novine ili emisiju nego bukvalno.
Ona analizira ko da je vidovita , detence mu jebem. Čudo jedno !
Lully,
čitala sam neko vreme jednu blogerku i imam utisak kao da si ona ili da ste jako slične.
ženstvena si i uživaš u tome. ineteligentna si, svesna da nekad sebi naškodiš sopstvenim analizama svojih i tuđih reči i dela, ali te je iskustvo naučilo da se prošlost ne može menjati pa ponekad uspeš da pobediš sujetiu i nadjačaš one glasove koji te grickjaju iznutra.
voliš modu ali joj se ne povinuješ jer generalno ne voliš da ti neko govori kako da izgledaš. pušiš i voliš da piješ sama, čašu pića uveče, uz film ili knjigu.
čitaš dosta i sve što ti padne pod ruku, pod geslom da treba čitati u treš da bi se pisalo kvalitetno.
imaš životinju koju obožavaš, ali umeš da zaboraviš da je nahraniš, što te u trenutku preseče. nije to nehajnost nego zaboravnost i ponekad imaš utisak da si i prema prijateljima često ispadneš nehana a u stvari samo zaboraviš.
kada bi mogla da se nateraš da uvek uradiš ono što poželiš u trenutku a da ne razmišljaš i ne vagaš dalje o tome, bila bi mnogo srećnija.
pa aj da vidimo, detenca ti. mene još niko nije izanalizir'o, baš da čujem šta će liblet da kaže :)