Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
žao mi je ako je krajnje infantilno ili glupo što mene obraduju ovakvi komentari, ali jednostavno je tako i baš me briga kako to kome deluje. hvala:)
devojka kojoj je jezik često brži od pameti i to je u životu umelo da je košta. shvatiće ubrzo da se ponekad ispalti i ćutati, ali to nikada neće primeniti jer ne voli konformizam i ne ide nikad linijom manjeg otpora.
sumnjam da ima nešto malo prijateljica, možda jednu dve i zato je često nervira što nema sa kim da razglaba onako pošteno satima, uz kaficu.
frajeri dođu i odu, zasad nije imala nijednu ozbiljnu vezu. zato se kiti cvećem na vataru i pokazuje blagu setu svojim nadimkom.
izuzetno je odan prijatelj i obožava hranu i vino-ne mislim novine ili emisiju nego bukvalno.
To za prijateljice si pogodila, imam ih par, jer se samo sa muškima družim (al' ono, prava prijateljstva, nikakve forice i ta sranja), smatram ih mnogo boljim prijateljima, žene su mi nekako izdajničke. :)
To za vezu, nisam bila do prije 10 mjeseci, sad se situacija promijenila. ;D
Ostalo je tačno, pogotovo ovo za hranu.
Hvala :*
Либлет, ја сам створио слику о Лули из твог текста, и мислим да си убола право у центар.
Ај мене, ај мене, ај мене, ај ај ај
ja ne vidjeh to, gdje je to?
Прошла страна :)
sad vidjeh, uh. opasno, liblet, sestro....
samo ću ti reći da ne pijem sama. :)
šalu na stranu, napisala si nešto sa čim bi se maltene svako, ako ne i svako, mogao i HTIO poistovijetiti. ipak, ono za životinju me je dotuklo.
odo' da nahranim žaki, odma sada odma!!!
SMarko,
momak koji je osećajan i ima devojku koju voli. jednostavan si čovek, imaš prijatelje i porodicu koja te voli i koje ti voliš njima si odan dos srži. znaš ko si i koliko možeš i držiš se toga, tvoji stavovi i principi su ti sve. najviše te u životu zaboli izdaja i to ne praštaš. kod tebe ne postoji nijedan izgovor da nekoga ostaviš na cedilu ili se ne odazoveš na molbu. jednotsavno si tako vaspitan. voliš decu i životinje i voliš da šetaš, šetao bi stalno. obožavaš da posećuješ stare zidine, tvđave, pogotovo ako su u prirodi.
imaš visoke ciljeve, ali ne trčiš pred rudu i ne očekuješ da će ti išta biti dato na lepe oči. čak bi se moglo reći da si od onih koji rade i više nego što se od njih očekuje i za to ne očekuju ni hvala.
ono što znaš sigurno je da kada jednom ostavriš svoje ciljeve, imaćeš sa kime taj uspeh da podeliš.
:))
Ајд' мене?
To za vezu, nisam bila do prije 10 mjeseci, sad se situacija promijenila. ;D
Ostalo je tačno, pogotovo ovo za hranu.
Hvala :*
drago mi je što sam bar nešto pogodila:) ovo za prijateljice grešiš i shvatićeš to sama, ali dok ne shvatiš sama džabe da ti bilo ko priča;)
bilo mi je zadovoljstvo i izvini što si ovliko čekala:)
odo' da nahranim žaki, odma sada odma!!!
ahaha pišem u službi životinja:)))
Јес' ти, мала, неки видовњак :))
Јес' да сам ја Црногорац, али стварно волим да шетам, и то да је непознато мјесто могао бих цијели дан, природу исто тако волим, не знам, мени је мерак да се завалим на ливаду :)
А што се издаје тиче, ту се не питам са собом, тј издаја, и кад ме неко прави лудим или лаже у очи, тада сам опасан :)
А боже сачувај да бих кога испалио или нешто тако, то ни под разно, и то мрзим код себе, што ако обећам нешто, супростављам се свакоме само то да испоштујем.
ЕДИТ: Ђецу обожавам :)
liblet, koliko god sjajna bila, ovdje si omašila:
pa to je smarko, jebote! :))
ahhahahaha, eto kako sam te ubola! javljalo mi se nešto dok sam pisla, neke slike tvrđava i šuma:))popila sam malo, biće da je zbog toga:))
Kako si lažav jebote, da-me-je sramota. :)
gdje si bila kad sam zlatnu ribicu zaboravila nahraniti... pokoj joj peraju.
i kornjaču, jaojao!
Ти ћути, одма' сам ти река' да немам пара :Р
Мало, само малчице :)
e pa to je problem što sam ja relativno nova (odavno pišem ali sam odskoro aktivna na forumu) pa vas ne poznajem..a možda je baš u tome draž mojih annaliza;)
jadne te životinje, uzimaj ribice od sad one najmanje jedu!
ribice su umrle, čitaj bolje. :)
sad imam mačku, ona zna da se snađe i sama.
a ako ne znaš da nam je smare ljepotan sa lijepim očima... onda ne znam šta da ti kažem! :))
де мещу анализирај! :Д