Psihologija avatara i nadimka

1. Facafacaa - iz Travoltinog hita? :)
    Avatar vrlo hedonistički, pogotovo u odnosu na tvoju buduću profesiju. Nije sujetan lik.

2. Deder, nek' mene neko izanalizira. Hoću da znam kakav sam čovek.

3. Slavk0 ima nulu na kraju nika jer voli da viri kroz ključaonu? A avatar je vona bi gengsta.

4. Deder, nek' mene neko izanalizira. Hoću da znam kakav sam čovek.

obrati se faci, on je stručnjak...

5. slavk0 - radan, vredan, čoek od akcije, ustaje ranom zorom, da bi probudio petlove, ova nula na kraju nadimka pokazuje njegovu skromnost i predanost svom vukajlijaškom životu. Veoma je religiozan, veruje u Kaizena.

6. Ajde nek i meni Faca izanalizira moj karakter xD

7. L0L - čovek čiji je životni moto:

Nije sloba kriv, mi smo govna

Bori se za bolje sutra, kad se jednom bude kandidovao za nekog glavonju u skupštini izjaviće:

Krašću kao i moji prethodnici, neću raditi ništa, ali ćete makar znati na čemu ste

i sa takvim govorm će dobiti poverenje naroda i biće dugogodišnji tiranin.

8. A daj to je za avatar ajde za nadimak :D

9. Л0Л, из твог надимка закључујем да си један од најјачих представника панданије, тетреба и свеопштег прелола.

10. Najzad neko da me razume hvala ti Her Jogurte lolo

11. Praaaaaaaaaaaaaahahhah... Ovde mora da se uvede opcija ocenjivanja komentara!:) '' Sveopsteg prelola''!:))))))

12. slavk0 - radan, vredan, čoek od akcije, ustaje ranom zorom, da bi probudio petlove, ova nula na kraju nadimka pokazuje njegovu skromnost i predanost svom vukajlijaškom životu. Veoma je religiozan, veruje u Kaizena.

Slavk0 ima nulu na kraju nika jer voli da viri kroz ključaonu? A avatar je vona bi gengsta.

Немате ви појма.

13. Ma, ima nulu na kraju, jer je greškom prilikom registracije pritisnuo nulu umesto slova o, a bilo mu mrsko posle da briše :)

14. Ни прво ни друго ни треће него четврто : http://vukajlija.com/recnik/autori/4895

15. Al' priznaj bar da smo maštoviti :)

16. Добро...рецимо да сам зера лењ :)

17. 'Aj bacite koju,da saznam i ja nesto o sebi.