Psihologija avatara i nadimka

1. Пранк мастер

Ово мастер у надимку, пошто ћу се обазирати на тај прави ник, ми говори да добро познајеш историју црначког рода, и да осећаш велику неправду због њиховог робовања у Европи и Америци, па имаш потребу да покажеш људима да је то било неправедно. За неких десетак година ћеш купити поље памука и тераћеш белце да раде на њему. Аватар ти говори да си негде у дубини срца свог јако осећајна особа и да много ствари схваташ лично, иако не би требало, није све црно или бело. Или волиш некога, или не, нема особа које су Дејан Цукић за тебе. Чак ни он сам, што је онда безвезе и губи смисао, јер одатле следи да Дејан Цукић није Дејан Цукић, али ајде, да се вратимо на тему. Не волиш врућину. Плашиш се неискрених људи. Али јебеш.

2. Reme, dok si u poletu, uradi i mene.
    Ponavljam, akcenat je na avataru.

3. То Нем0! :) СабиЈо сам. Иначе Александре, додао бих да онај први аватар симболише твоју верност, како према клубу тако и према људима које волиш. Фaк јеа.

4. stala je ta ljubav prema klubu, nema više, prerasli smo to. sad je tu još samo ljubav prema nečemu drugom...
    ali si dobar, nema šta, priznajem :)

5. Аватар ти говори да си негде у дубини срца свог јако осећајна особа и да много ствари схваташ лично, иако не би требало, није све црно или бело. Или волиш некога, или не, нема особа које су Дејан Цукић за тебе. Чак ни он сам, што је онда безвезе и губи смисао, јер одатле следи да Дејан Цукић није Дејан Цукић, али ајде, да се вратимо на тему. Не волиш врућину. Плашиш се неискрених људи. Али јебеш.

Ovde si mu jeb'o kevu. Potpuno si u pravu.

6. a i voleo bih da čujem syngrafeasovu analizu mene

U tvom slučaju ne bih mogao da kažem ništa više od Remea, Možda eventualno da nisi preterano samouveren, pa si tokom odrastanja tražio grupe ljudi koji su otišli još dalje u tome da bi tu dominirao. I da nisi toliko posvećivao vreme i pažnju učenju, jer si ih trošio na mnoštvo pokušaja da se u nečemu pronađeš. Ovo sve može a ne mora bit' , imam samo sliku mačke koja drži prst.

7. Реме, 'ајде обради Синграфеаса. Ако се слаже.

8. Хујо Смраде
    Твој надимак ми показује страх од непознатог, шта се налази иза тих, тих вечито затворених врата. Изобличено лице и бала која цури овом лику са слике говоре о твојој неуредности, вероватно имаш разбарушену косу коју ретко чешљаш или тако нешто. Изнутра те уједа "смрад" данашњег друштва, све видиш као жељу некога да те зајебе, а усуштини то није тако. Такође волиш карикатуру, волиш вицеве и волиш да се смејеш. Претпостављам да исто тако да носиш наочаре, да имаш слабије очи и да то не волиш у суштини. Мој савет, ко га јебе, следећи пут кад заспиш, отвори та врата, и суочи се са страхом, биће ти лакше онда.

9. Naravno, zašto bih imao nešto protiv da me obradi takav macan?

10. Ето, Синграфеас је хоћан.

11. Е да прокоментаришем Росонеријеве аватаре, имао је стално различите боје на њима, мислим да покушава да нам каже да је геј, формирајући заставу толеранције са својим аватарима.

12. Hujo Smrad
    Reme, dok si u poletu, uradi i mene.
    Ponavljam, akcenat je na avataru.

Obradiću te i ja, uzevši u obzir da te ne poznajem, pa da se testiram.

Ovako, taj avatar predstavlja povučenost, gotovo izopštenost. Osećaš se kao izopštenik, iako te ljudi kao takvog ne vide. Imaš između 15 i 25 godina. Nemaš jasno određene ciljeve u životu, verujem da si više osoba koja živi za trenutak. Ne vezuješ se lako za ljude, čak i umeš da budeš nemilosrdan prema njima. Trudiš se što više da sakriješ svoje pravo Ja, jer brineš da se ljudima neće dopasti. Latentan si u društvu, umeš da budeš ekstremno agresivan, ali i osećajan. Imaš smisla za humor u situacijama u kojima isti najmanje očekuješ. To je to.

13. Ovo za agresiju je nepotrebno, al' generalno si me uboo. Neam blage šta ću kad završim srednju, a svoje pravo ja ni ja ne poznajem, a nekmoli moji ortaci.

EDIT: I reme me je sabio, ćorav sam(doduše volim svoje ćore),a kosu nemam jer sam se ošiša' zbog vaški, i krevet mi je brlog koji bazdi na krv gnoj spermu i znoj.
    EDIT2: Češljanje je za pedere i stefana kostića.

14. A u životu ti se ne obratih. :)

15. Ајд Ременски или Синграфеас, да вас видим.

16. Синграфеас
    Овако, шаховска табла на твом аватару ми говори да пре сваког свог поступка волиш добро да промислиш о њему. Исто тако себе сматраш само пиуном у једном режиму, али те то не спречава да се бориш за своје идеале, јер кад стигнеш до краја, тај пиун ће постати нека много битнија фигура, и томе се надаш, свестан си свог тренутног положаја, и желиш да га промениш, амбициозан си. Све што радиш има неког смисла, мало си и стегнут због тога, дај себи одушка, унеси мало спонтаности у свој живот. Немој да бежиш од лаких задовољстава. Волиш умни рад, волиш да читаш, волиш загонетке, јер кад решиш неку дилему, то те испуњава неком унутрашњом енергијом, осећаш се као херој улице. Свака твоја реч је на месту и тако треба да остане. Тврдоглав си, што је у твом случају позитивна особина. Толико за сада, ако се сетим још нечега додаћу. :)

17. Ако се сетиш? Мислиш - ако ти кугла још нешто прикаже. :Д

18. Što je najcrnje, Reme je na ETF-u, za syngu ne znam, a ja u Filološkoj. A da mi odemo na psi'ologiju, a?

19. Reme, učinkovitost 75%.
    Zadovoljan sam :)
    Ja ne mogu više da analiziram. Posle ću.
    Frenki nije rekao kako sam ga procenio.

Edit: Pranče, ja otišao na književnost.
    Edit: Kad uzmem da obrađujem, Reme je prvi na tapetu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.