Хахаха. :)
Ја Читам, Немо :)
Иначе Томдриле, ти си весела особа, имаш неки свој свет у који побегнеш кад ти овај докурчи, волиш митове и митологију, вероватно и историју, волиш бајке. Имаш тај весели наступ у свом животу, мало теже успостављаш контакт са људима, јер си затворен у себе, волиш да машташ. Они који те боље познају, знају те као веселу особу, најчешће безбрижну, и због тога си вероватно и направио доста глупости у свом животу. Обожаваш Толкина. Уметничка си душа. Не занимају те сувопарне чињенице већ волиш фантазију, имаш необичан поглед на свет. Не гледаш на све кроз сивило реалности већ га кројиш по својој мери, хедониста си.
Реме, што ме не обрадиш, децхко?
Само прескочи моје тешко детињство, проблеме са оцем и преиспитивање сексуалне оријентације из адолесцентских дана. лолол
:Д. Иначе не вјерујем да је могуће одратити психологију преко аватара или рецимо имена, поготово јер нисмо ни пар просто-проширених реченића размјенили, али ово није далеко од истине. Вала, ако ниси неки калибар мореш се напит на мој рачун када буде сљедеће окупљање у Бг.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Hahaha, koliko je vama do jaja xD
Хахаха. :)
Ја Читам, Немо :)
Иначе Томдриле, ти си весела особа, имаш неки свој свет у који побегнеш кад ти овај докурчи, волиш митове и митологију, вероватно и историју, волиш бајке. Имаш тај весели наступ у свом животу, мало теже успостављаш контакт са људима, јер си затворен у себе, волиш да машташ. Они који те боље познају, знају те као веселу особу, најчешће безбрижну, и због тога си вероватно и направио доста глупости у свом животу. Обожаваш Толкина. Уметничка си душа. Не занимају те сувопарне чињенице већ волиш фантазију, имаш необичан поглед на свет. Не гледаш на све кроз сивило реалности већ га кројиш по својој мери, хедониста си.
Нема те!
Латиницом, има ме доста вукајлијаша у пријатељима. :) Ололо! Ајде па да се боцкамо, ако ме разумеш. :)
Е сад нећу, срамота ме.
Avatar - Bend koji je objasnio mnoge stvari u ovoj zemlji, al' je nepozeljan medijima jer oni pojma nemaju o cemu pricaju.
Ахахахах. :) То Немо!
Чељаде преклано, не требаш ти да тумачиш свој аватар, него други. :)
Ето, јеси срећан сад, дечко?
Ђе је овај што сам га убо, да плати два-три пута по пешест пива. :) Да каже ваља ли анализа.
Нисам, Немо, нема тебе на Фејсу, нема пива од Мерилина. Форевр алоун. :)
Шта ћеш сад, јадан ти си?
Reme, vidim da je kugla još ispred tebe, pa ono... ako te ne mrzi. :)
Реме, што ме не обрадиш, децхко?
Само прескочи моје тешко детињство, проблеме са оцем и преиспитивање сексуалне оријентације из адолесцентских дана. лолол
И имам предлог: да се у наслову теме дода ПАТОЛОГИЈА пошто нам очигледно само фали историја болести. :Д
Не знам ни ја, дод'о бих ја тебе, ал' не знам да те нађем. :) ололо
:Д. Иначе не вјерујем да је могуће одратити психологију преко аватара или рецимо имена, поготово јер нисмо ни пар просто-проширених реченића размјенили, али ово није далеко од истине. Вала, ако ниси неки калибар мореш се напит на мој рачун када буде сљедеће окупљање у Бг.
Полако људи. Обрадићу вас све. :)
RemeEeE
Реме анализатор.