Psihologija avatara i nadimka

1. nemo, kontam da ima neke veze sa Žil Vernom i da pri tome ne voli englesku književnost jer joj je avatar bušan.

2. Ово прво има истине, ово друго супротно реалности.

3. Хм, Марципан,
    Девојка црвене косе. Интересантна особа. Доста полаже на страст, ватрена је, вероватно има црвену косу. Живи ноћу, преко дана се одмара. Вероватно је и романтична, привлачи је месец. Тајанствена, не воли да прича о себи превише. Не воли да се истиче превише, не воли фолиранте. Кад прича, онда је искрена. Воли вино, док пиво баш и не воли. Стидљива је до неке границе, а кад се опусти онда је супер за дружење. Воли мистерије. Што се факлултета тиче, мислим да је на филолошком или филозофском факултету, воли уметност.

4. aj neka neko mene psihologira lololo, al da bude žemskinja!

5. aurora072

Аурора има неке везе са америчким Аурора бомбардерима, што би рекло да воли Америку, подржава њену борбу за мир у свету и осећај за праведност. То је кул.
    072 бих рекао да представља годиште, што би значило да је одрасла особа (кептн обвиј'с), у неку руку озбиљна и вероватно има дете/децу.
    ЈУ ЕС ЕЈ!

6. Ја мислим да је бореалис у питању.

7. Messalina- hmmm, izgleda da je rođena na današnji datum. I dobra je mačka. Dobro i meša. Odatle nik.

8. Mess tvoj avatar govori da imaš velike oči il je u pitanju neki drugi deo tela :)

9. Менијесамодосадно
    Лик који је одрастао уз музику бивше Југе, стога и толика наклоност ка њој, воли класике, воли гитару, воли песму, романтичнан и то не крије. За њега песма не представља што теже рифове и компликованије звукове већ склад, воли тужне песме, воли да се пребаци у туђу кожу и да живи живот неког другог, фиктивног лика. Није нападан, мислим да је доста стидљив, да никад није јурио неку популарност, да има пар другова који му много значе у животу, а остали га не интересују. Свуда тражи неко дубље значење. Плаши се губитка осећања. Није претерано активан што се спорта тиче, мада воли фудбал. Не дотичу га приче других људи, било да су позитивне, било да су негативне. У суштини може да се каже да је флегма.

10. Hvala. :)
    Pazi, vino zaista volim, i interesantno je da pivo dugo nisam volela, ali sada sam se navukla. Tako da to ne računam u neku netačnost. :) Faks nije pogođen, ali mi je žao što nisam upisala ovaj drugi koji si naveo. Tako da ni to ne računam u neku netačnost. Za ovo ostalo imaš pivo ili vino od mene! :))

11. :Д. Иначе не вјерујем да је могуће одратити психологију преко аватара или рецимо имена, поготово јер нисмо ни пар просто-проширених реченића размјенили, али ово није далеко од истине. Вала, ако ниси неки калибар мореш се напит на мој рачун када буде сљедеће окупљање у Бг.

Хаха, држим те за реч. :)

Hvala. :)
    Pazi, vino zaista volim, i interesantno je da pivo dugo nisam volela, ali sada sam se navukla. Tako da to ne računam u neku netačnost. :) Faks nije pogođen, ali mi je žao što nisam upisala ovaj drugi koji si naveo. Tako da ni to ne računam u neku netačnost. Za ovo ostalo imaš pivo ili vino od mene! :))

Кул, значи доста погађам. :)

12. Zasto mene niko nije analizirao, decxko?

13. Obojica ste mnogo toga pogodili. U čudu sam. :))

14. Е остале ћу касније да анализирам. :)
    Френки, како ми се чини, свакоме смо погодили доста тога. :) Погледај последњих пар страна. :))

15. Полако људи. Обрадићу вас све. :)

Reme obrađuje! :Д

16. Кул, значи доста погађам. :)

Mislim da ti je Mesec danas ušao u neko specifično sazvežđe. :)

17. Sa mnom cete lako :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.