U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lepo sam ti govorila, Reme, ali boli me kurac, sam si bir'o da ne jebeš...ETF, ETF...e, kad neš da slušaš ;)
Zapata: neshvaćen i neprihvaćen, iako lep, mlad i pametan. Odatle postao težak cinik. Ali u duši. Inače je sa ljudima uživo prava miiicaaa, jer je odveć kukavica da bi rekao komentar koji mu se vrzma po glavi. Zato se i prazni na Vuki. Treba mu riba, pod hitno, inače će mlogo dogrezne u cinizam.;)
ali ja imam ribu...ostalo je tacno! bravo enerdzi!
Тај рад Енергијо :Д
To za ribu je bilo 'nako, malko doživim analizu. ;))
Оћу и ја да ме пљујете , ал онако сурово из дна душе....
Voleo bih i mene neko da "Prostudira". Reme me je već prostudirao, ali bih voleo i tuđe mišljenje. :)
Обрадите и мене, ко погоди има пивчугу.
Laki se, 'nako, predstavlja za pravu jednu sirovinu. Kad je bio mali, nosio je cvike i protezu i sedeo u prvoj klupi, i molio se pred spavanje pa su ga drugovi iz razreda zajebavali. kasnije mu je ostala ta ljubav prema Bogu, ali nije mogla da nadomesti svu ljubav prema pičci. Onda je krenuo u teretanu da napumpa ego. Postao pravi dasa. Zviždo plavušama na ulici. Uvlačio se u tesne majice da pokaže nabildovanu sisu. I, iako je u suštini dobra duša jedna, obrno je krug, pa ga i dalje zajebavaju. samo što povremeno još i pojebe nešto. Al to je sva 'nako, isprazno, ne ispunjava...;)
Frankie Wilde - elektrotehničar, dobar čojek iz Apatina. Rekao bih da je rodom iz nekog sela, neshvaćen, sa dobrim smislom za humor i sa merom samokritičnosti, pomalo usamljen rekao bih. I pored nadimka Wilde rekao bih da je pitom čojek.
Лукс, имаш картон.
А ко није ваки и ко ово не воли? :)
Нем зацртан циљ, баш сам изгубљена и погубљена генерално :)
Изабрала сам ову фотку због изразито морбидног погледа ове девојчице и увек стављам сликее девојака које подсећају физички на мене, можда два три су имала диреткно везе са психологијом моје личности :)
Мессо, каква странка? :)) Имам Прелџије у комшилуку!
У жено ала убадаш!Стим што нисам никада носио протезу и цвиџе и седео у првој клупи , и ретко ко ме зајебава ...... и да , мене теретана испуњава и физички и психички!Али молитва пред спавање победила , то радим и дан данас :))
I javno je prizno da ne jebe :)))
Oj, nemojte sad da vas prijavim z'rasizam. O'ma' me prokljuvljujte! Energija / Messalina su poželjne!
Pranče crnče, pa ja s tobom kamijon piva ispi, kako prema avataru da te ocenjujem živ ti majka?
Prank je dobar, ali je malo crn. :P :)))
Hahah, ocen' me kako umeš i kako znaš. Zanima me kako me vidiš! :) Jebeš Avatare, Džulzade, i ostatak menažerije, samo piši!
Hvala Pranče, da znaš da jesmo.
Elem, Prank:
Mislim da je vrlo rano shvatio ko kosi a ko vodu nosi i gde se u šta meće. Na osnovu toga možemo zaključiti da nije isfrustriran dečko i da je zbog svog "crnčizma" štaviše vrlo poželjan međ' ženskadijom.
Ima sportskog duha, verujem da se bavi nekim sportom, sluša one meNtalce, ali je i đentlmen koji svoje uspehe mahom čuva za se.
Mana mu je - nevaspitanost. Nije prišao da pruži ruku da se upozna sa mnom, ali dobro, evo oprostila sam mu. :)
To je zato što deluješ agresivno. ;))) Men' je odma' prigrlio. ;)
Ako te ja poagresivim jednom :))