U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Душан1001
Не воли гужву, не воли брз, градски живот, некада му једноставно прија да заустави време и не ради ништа. Прија му одлазак у природу, негде где ће побећи од прљавог градског ваздуха, воли село. Није претерано уметничка душа, то јест воли уметност, али не претерано, умерен је и у томе као и у свему осталом. Зна шта зна да ради и тога се држи, не воли да забада нос ту ствари које га се не тичу. Избегава расправе о стварима у које није упућен. Воли домаћу кухињу, воли пршуту, чварке, домаћи хлеб, поврће и воће. Није му претерано важно мишљење других, зна ко је, и не воли да се спушта на ниво особа које су испод њега. Сматрам да воли стрипове. Духовит је и не либи се да то и покаже.
Ne znam, takav mi utisak odaješ. Kao osoba koja se trudi da predstavi neku negativniju stranu sebe... Mračniju... Ne kriješ je. Ne znam, to je neki moj utisak, jebem li ga. :)
Tolerantna si? Au, jeb'o te, moraću ja opet d'otvorim knjige... Kad sam te video, ovo su mi prve stvari koje su mi proletele kroz glavu. :) I mene nazivaju dobrim psi'ologom. My ass.
Potpiš. :)
sta mislite o mom avataru?
Јеботе, па Месс је баш мицаста, душа од човека бре. :) Нема ту ни н од негативног. :)
Pa da si neđe u Irskoj :)
edit Jebaji ga Milice tek sad vidim da je Devojka od milion dolara na avataru
fajterska, nisam omašila, samo glumicu pogrešila :)
Да је геј Келте. :) Нећу тебе да анализирам и тебе знам. :)
Liči na tebe, maco. Isti ti. ;)
Nedovoljno opisan, začudjavajući za jednog preldžiju.
Reme, prvi utisak, PRVI UTISAK! :D
Rekoh ti da me oplodiš, pre koju stranu? :)
Mess, nisam te još upoznao dovoljno, ali ovo je prvi utisak, koji je, uglavnom, potpuno netačan, stoga. :)
Мени је некако Милица увек била интригантна , на страну то што би је обљубио ..... Сматра да је она кул и изнад масе људи који свакодневно посећују сајт.За мушке мисли да су пичкопаћеници а за женске да су нолајферке, огавне ликуше које не добијају довољно курца .Сматра да је доживела препород од кад је добила титулу виртуелног инквизитора , да је правични владар из сенке.Ако пише ретко на сајту њене речи добијају на важности и снази.Такмичарског духа ,али прилично несигурна.Разлог зашто је постављала своје сличице на сајт.Воли да изазива , а и ценим да воли да се таслачи ,уосталом , то је јебена Будисава , легло најогавнијих перверзија а Мица је само дете те срединеПомало и мрзи то што је одатле , нема довољно интелектуалних људи...... Труди се да буде толерантна према свим религијским учењима али у себи не гаји поштовање према свим , што понекад и искаже.Астрологијо и оче и мајко!Гордост и ароганција.Није за женити , и она сама не зна како би се снашла у браку ...ал зато буди свакаве нагоне у мушкима ........ ммммммм ......................
Ахаха ауроро, опет си оманула, ово је Мишел Родригез, филм је Грлфајт :)
Лаки, ова твоја анализа више говори о теби него о мени. Ич ниси погодио :)
Reme upisuj psihologiju :)
Grlfajt?
: idi ubij se auroro kad nisi ni čula za film:
Laki npr. puca od snage i potencije :)
Cornelije voli muziku šezdesetih? Kovač ima neke veze s nikom?
Ево ја Мулуцу да анализирам, нећу се обазирати на понашање на сајту него на аватаре.
Хм, мислим да не жели да одрасте, да се лепше осећа кад јој је све дозвољено него кад мора да води рачуна о својим поступцима. Самим тим не воли претерану одговорност, већ више воли да јој други титрају јајца. Иначе ова слика сада, показује Мулуцу као борца, углавном има јасно зацртан циљ и труди се да га оствари без обзира на све. У суштини не либи се ничега, не бира средства. Исто тако, мислим да је рањива. Плаши се пораза и из тог разлога даје све од себе шта год да ради. То је то за сада.
Tacno aurora 072 i ne samo da volim nego da to i sviram.Odoh ljudi :)
mylyca
Milica me svojim onlajn karakterom podseća na jednu drugaricu sa kojom sam se intenzivno družila pre par godina.
Mislim da su joj kao maloj dosta ugađali i da joj je mnogo toga bilo dopušteno, da je uvek imala razne komentare na razne stvari i da joj je blesavljenje bilo jača strana.
Mislim da je u društvu popularna jer je bez dlake na jeziku i ume da odvali nešto u zgodnom trenutku.
Čini mi se da u svom najbližem okruženju postoji neka politička pozadina koja diktira njeno opredeljenje ka hejtu određenih manjina, ne znam da li iz revolta toj političkoj pozadini ili u znak podržavanja.
Došla sam do zaključka da ima brata jer se ne ustručava previše pred muškim svetom da kaže ono što misli, niti ga smatra nešto preterano fascinantnim i dalekim.
Ne voli "ženske priče". Jebe joj se ko ja kad promenio uložak, koja će da kupi roze haljinu a koja žute cipelice koje se baš slažu sa novim sjajom za usne.
Ne znam zašto, ali mislim da voli nagruvane tipove.
Tol'ko :)
Voleo bih i mene neko da "Prostudira". Reme me je već prostudirao, ali bih voleo i tuđe mišljenje. :)
Касно сада, већ сам на ЕТФ-у. :)
aj meni neko onako da lepo, frojdovski kobjasni :)
Касно сада, већ сам на ЕТФ-у. :)
http://vukajlija.com/nikad-nije-kasno