Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ti si kauboj
Ćuti, sad mi je lakše. Mislio sam da će neko provaliti da sam indijanac. :))
Веснита ти си чудна. Макар ми се тако чини по твом аватару. :Д
Naravno da je čudna kada posećuje DeviantArt, hladna pronicljiva naša Vesnita, živi kalkulator.
Reme,
Tu i tamo.
zbunjenosti.
Da
skoli je bio lik koji se najvise druzio
sa devojkama, pa su ga zezali da je
peder.
ovde si omašio dosta, jako retko mi je odgovarao njihov smisao za humor, a i malo ih je bilo u srednjoj. Uvek sam imao svoju ekipu ortaka, sve u svemu nisam se mnogo družio sa njima, čak, imam fazon jednu dobru drugaricu, za ostale me bole kurac, a ortaka imam mnogo više. A i nikad nisam mogao da se poverim drugarici šta znam.
Tačno, nisam peder. :)
feminizam potice od toga sto se
tokom odrastanja vecinom
poveravao majci.
Retko sam se poveravao ikome, majci eventualno oko škole, ćaletu oko svega ostalog. Inače ličim na majku. :)
Da.
Do prvog srednje.
velike rizike i cesto bira laksi put.
Još mi se nije desilo da izaberem lakši put, šta ja znam, baksuz valjda. Mada sam i adrenalinski zavisnik. :)
predstavlja u drugacijem svetlu radi
postizanja utiska.
Uglavnom tačno
tačno, s tim što nosim i Ribok klasik
promene
Tačno
privikavanju. Nije se cesto selio kao
klinac.
Netačno, selio sam se do sada jedno 5 puta, a već 12 godina sam na istom mestu.
Imam mlađu sestru.
zubi.
Jesu
Najveći sam antitalenat kog poznajem.
Sekspir da bi delovao ozbiljnije i
potencirao na kvalitetu svog stila
pisanja. A mozda samo voli
viktorijanski sonet.
Nije to razlog, iz zajebancije sam promenio, za potrebe jednog posta i print skrina, a posle mi se svideo nadimak, pa ostade.
Čudne ribe su zakon!
Čudna šuma je to.
ma nisam čudna uopšte, samo sam kalkulator, ali to mi je deformitet iz studentskih dana...
Ludi Čak je čak i lud osim što je fanatik :D
Nisam fanatik, nego prosečne, obične ribe smaraju. A da sam lud, pa... ajde moglo bi se reći.
Čak ti uopšte nisi lud, samo imaš ogroman prag tolerancije prema ludostima.
Mene nikada nećete provaliti!
Odradio bih i ja nekog, d' izvinete, ali sam nula od psihologa.
А, реално, шта чоел може закључити по Чаковом аватару. хахахахаха. која побједа
To jeste.
Pa teško da može išta. Možda samo to da sve shvatam olako i da se mnogo zajebavam. Takođe pošto je ovo montaža da je Čak Noris Muhamed i to da nisam baš religiozan :)
Agilni ti si čovek koji veruje da si centar svega, i da svi putevi vode ka tebi. Vrlo imaš agilan um, fleksibilan, lako prihvataš nove stvari samo zato što misliš da će ti jednog dana koristiti u osvajanju Carigrada.
Reme, istina je da tvoj nik i avatar jako malo govore o tebi, pa sam išao na sve ili ništa. Kad pogledaš, nije nemoguće da bude ovako kao što sam satavio.
Bibop je jedan divni dečko koji prevodi bake preko ulice i čita im naglas novine dok zajedno čekaju gradski. Svi ga u komšiluku vole i on se trudi da bude ljubazan sa svima ali tu snagu za dobrim ophođenjem daje mu sklonost ka fantaziranju u realnom vremenu, tako dok mu vozač gradskog autobusa ređa sve po spisku što se naslonio na vrata koja zbog njega ne mogu da se zatvore on djeluje vrlo staložen i ljubazan a zapravo zamišlja kako mu otkuda glavu i nabija na mjenjač :D
Mnogo gledate Hausa...mnogo. A u pauzama istog gledate Holmsa i Poara....a zaključci vam na nivou CSI Žbevac. i posle neko prdne i vi zaključite da je je da u 14.35 jeo meksički burito a burito voli jer mu devojka volela venecuelanske serije a ostavila ga i onda je on napisao tu i tu defku i to sam provalio na osnovu njegove reči iz te defke.
TEMA JE ČIST ZEZ. ACT ACCORDINGLY.
Ja samo da pozdravim Vesnitu...
Zapata, nemoj da se ljutiš, analiziraćemo i tebe.
To je taj cinizam o kojem sam pričala.
Lezi, Zapata, i ispričaj nam svoju priču. Zaš si nervozan?