Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Никакве, тачније, нигдје нисам ни поменуо да је повезано са овим. Једноставно сам стекао такав осјећај јер сам и сам јединац
Ijaaa još jedan ljubitelj Harry Poter franšizme.
ПРанк, ја по твом аватару закључујем да имаш јако сличан аватар ко овај
Takozvani "Angel of death". Najčešće se može videti u goth kulturi. Iako ga ja shvatam i tumačim drugačije, stoga i meni predstavlja drugi značaj. Da ne palamudim sada, ali taj avatar prilično objašnjava mene.
Ako nadimci bilo šta govore, kontam da ovaj Pekky (ili kako ga već zvahu ili zvaše) ima žešću šizofreniju.
Predozinjo,hahaha.
'Ajd neka neko napiše o meni. Da vidim da li ćete pogoditi. :)
Vučica,radiš neki isključivo ženski posao.:)
Energija, kod tebe se vidi iz nika i avatara. Mogao sam da se kockam i sa godinama, ali otkud znam koliko imas...Mislim znam, ali to se ne govori :)
Sto kaze MOGSHA "Pravila su pravila. Na svakom forumu se zna da, koliko god da imas godina, ne smes napisati!"
Ali zato je Predažinjo tako konstantan, da čovjek stvarno pomislim da se Miki Maus zapravo zove Predražinjo i da negdje zaista postoji :D
Piše mi rođendan na onoj temi.
Ali ovaj MOGSHA mi je sumLJiv. ;)
Vesnam, daj nešto opširnije, mojne škrtariš. A koji to posao radim? :)
Nisam koristio te izvore. Provericu posle da li sam dobro ocenio i to.
Edit: MOGSHA NADREALISE!
Edit: Dao sam ti vise. Avatar ti izgleda starije. :)
Kao što su romul i rem sisali vučici i čuvani bili od njene strane, tako si i ti borbena , zaštitnički nastrojena osoba prema onima koje voliš, ponekad pre stroga, ali samo radi njihovog dobra. Ulivaš strah onima koji idu protiv tebe, i to dobro radiš.
Hvala puno, sutra ti uplaćujem 30 din. na devizni račun. :)))
Tih 30 dinara meni nagoveštava da sam slabo odradio posao.Vrlo slabo, čak i jadno.
Pa opisao si ono što većina ljudi poseduje. :))
Да те је Хесе којим случајем познавао оно што би читали данас би имало сасвим другачије реченице. Ето. и мени триес динара иако сам ти рекао мање од бебопа Ч=
A da li ? Oćeš da kažeš da se većina ljudi bore za svoje najdraže ? Pih da je tako ne bi današnja deca sa 14 godina provodila noći po splavovima. Ali ajde da kažemo da si u pravu, ovo je bilo samo na brzaka, niti sam čitao tvoje definicije, pogledao sam samo na ovlaš tvoj avatar i sliku koji ne odaju mnogo. Vukovi su slobodnog duga, ponekad prikazani kao usamljeni, mistični..... samo sam posmatrao avatar.
hmmmm mojne da varate, kakvo čitanje definicija i raspitivanje kod komšija, fino piše avatar+nick pa opleti...
Može li neko meni da pogodi?