Хејз
Волиш чути добар рок, а волиш и историју. Ниси био баш прихваћен од стране друштва у основној, а у средњој те болела тукијана за тим, имао си своје друштвањце. умеш бити повучен, али само док не упознаш околину; када се ослободиш, јако си пријатан за дружење.
E jebiga sad. Mislim da imaš nekih 72-73 kila, to jest da si lagan za tu visinu. :) ali ovo je samo lupanje, to nisam mogao da zaključim na osnovu avatara. :)
hahahah Zaparta sve je |tačno| osim to sa kokicama, baš volim kad mi kokica izbije plombu jer ništa nema uzbudljivije krpljenja šupljeg zuba neiskokanom kokicom :D
Haha žao mi je što ću morati da ti osporim ovo, ali sam težak 120 kilograma bez sve šale, za to je zaslužna moja konzumacija kreatina i whey proteina .
Ako je prosječna dužina podlaktice sa šakom 50 cm Bibop (sa avatara) u uspravnom stavu ne može nikako da bude viši od 40 cm a za proračun težine morali bismo da u proračun ubacimo specifičnu masu ruke...
Хејз
Волиш чути добар рок, а волиш и историју. Ниси био баш прихваћен од стране друштва у основној, а у средњој те болела тукијана за тим, имао си своје друштвањце. умеш бити повучен, али само док не упознаш околину; када се ослободиш, јако си пријатан за дружење.
Hm oko 70% dobro je to. :) odlično.
Šekspire zahvaljujem......solidna procena na osnovu avatara...190 cm.....baš tako. Samo mala opaska, pogodio si da slušam metal, ali u malom procentu.
ja ne mogu da verujem da je neko napisao da je zapata težak za rukovanje...pa on je presladak...
Bebop, jedino da se ispravim između 1.85 i 1.95 si vidok. :)
vesnita
dobra. ima hrčka. zove se Jadran. voli da sluša Ninu Simon. Voli zvuk usisivača . Ne voli kad joj kokice razbiju plombu.
E sad videh da si metar devedeset. :) do jaja, dobra mi je procena znači, ovo ostalo valja ili ne? Onako procentualno. :)
ej Šejk 70% nije loše, taman sam toliko ubacila lijepih riječi :P :D
Hahah :)
takođe mogu da kažem oko 70 %.
Ali ladno sam i visinu ubo :)
Da da još samo težinu da ubodeš xD Ae da vidim :P
E jebiga sad. Mislim da imaš nekih 72-73 kila, to jest da si lagan za tu visinu. :) ali ovo je samo lupanje, to nisam mogao da zaključim na osnovu avatara. :)
hahahah Zaparta sve je |tačno| osim to sa kokicama, baš volim kad mi kokica izbije plombu jer ništa nema uzbudljivije krpljenja šupljeg zuba neiskokanom kokicom :D
Haha žao mi je što ću morati da ti osporim ovo, ali sam težak 120 kilograma bez sve šale, za to je zaslužna moja konzumacija kreatina i whey proteina .
Hahaha jebiga, rekoh ti da sam lupio :)
Чукнула му се кугла.
Ajd i mene analizirajte. :) Vesnita me je dobro iznalizirala, čekam još nekog. :) Vesnita imaš pvt. :)
Hahaha taj rad Nemo. :) mada i dalje sabijam. :*
Ako je prosječna dužina podlaktice sa šakom 50 cm Bibop (sa avatara) u uspravnom stavu ne može nikako da bude viši od 40 cm a za proračun težine morali bismo da u proračun ubacimo specifičnu masu ruke...