Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Хејз
Волиш чути добар рок, а волиш и историју. Ниси био баш прихваћен од стране друштва у основној, а у средњој те болела тукијана за тим, имао си своје друштвањце. умеш бити повучен, али само док не упознаш околину; када се ослободиш, јако си пријатан за дружење.
Hm oko 70% dobro je to. :) odlično.
Šekspire zahvaljujem......solidna procena na osnovu avatara...190 cm.....baš tako. Samo mala opaska, pogodio si da slušam metal, ali u malom procentu.
ja ne mogu da verujem da je neko napisao da je zapata težak za rukovanje...pa on je presladak...
Bebop, jedino da se ispravim između 1.85 i 1.95 si vidok. :)
vesnita
dobra. ima hrčka. zove se Jadran. voli da sluša Ninu Simon. Voli zvuk usisivača . Ne voli kad joj kokice razbiju plombu.
E sad videh da si metar devedeset. :) do jaja, dobra mi je procena znači, ovo ostalo valja ili ne? Onako procentualno. :)
ej Šejk 70% nije loše, taman sam toliko ubacila lijepih riječi :P :D
Hahah :)
takođe mogu da kažem oko 70 %.
Ali ladno sam i visinu ubo :)
Da da još samo težinu da ubodeš xD Ae da vidim :P
E jebiga sad. Mislim da imaš nekih 72-73 kila, to jest da si lagan za tu visinu. :) ali ovo je samo lupanje, to nisam mogao da zaključim na osnovu avatara. :)
hahahah Zaparta sve je |tačno| osim to sa kokicama, baš volim kad mi kokica izbije plombu jer ništa nema uzbudljivije krpljenja šupljeg zuba neiskokanom kokicom :D
Haha žao mi je što ću morati da ti osporim ovo, ali sam težak 120 kilograma bez sve šale, za to je zaslužna moja konzumacija kreatina i whey proteina .
Hahaha jebiga, rekoh ti da sam lupio :)
Чукнула му се кугла.
Ajd i mene analizirajte. :) Vesnita me je dobro iznalizirala, čekam još nekog. :) Vesnita imaš pvt. :)
Hahaha taj rad Nemo. :) mada i dalje sabijam. :*
Ako je prosječna dužina podlaktice sa šakom 50 cm Bibop (sa avatara) u uspravnom stavu ne može nikako da bude viši od 40 cm a za proračun težine morali bismo da u proračun ubacimo specifičnu masu ruke...