Psihologija avatara i nadimka

1. Хејз
    Волиш чути добар рок, а волиш и историју. Ниси био баш прихваћен од стране друштва у основној, а у средњој те болела тукијана за тим, имао си своје друштвањце. умеш бити повучен, али само док не упознаш околину; када се ослободиш, јако си пријатан за дружење.

Ne volim rok, volim istoriju to je i previse ocigledno, prihvacen sam bio, u srednju jos idem i druzim se manje vise sa svima, to je tacno za okolinu.

2. Ne volim rok

Kakav danak neiskustvu... ccc

3. Nema to veze sa tim prosto mi je to totalno nezanimljivo.

4. Vesnita ništa kod mene nije prosečno :P

5. Nema to veze sa tim prosto mi je to totalno nezanimljivo.

Pa dobro, a šta ti je zanimljivo?

6. Od muzike narodna i ponesto od klasicne.

7. Reme ti si jedan od onih ljudi iz kojih jednostavno zraci dobrota.
    Nisi agresivan. Dobar si prema ljudima oko sebe sto neki uzimaju zdravo za gotovo, al' jebe ti se.

8. aj mene neko pizde psihološke :D

9. Od muzike narodna i ponesto od klasicne.

Čekaj oćeš da kažeš da je narodna i klasična muzika zanimljivija od roka?

10. Ja sam taman hteo da te obradim Haze, ali si sve odao, za istoriju jeste previše očigledno, jer to se vidi po nekim delovima avatara kod drugih, a tebi je avatar to otvoreno prikazuje, isto bih rekao da ne voliš moderne ritmove, nego klasiku i rok, eventualno starogradske pesme, takođe bih u toj analizi stavio i da verovatno studiraš ili planiraš da upišeš filozofiju, istoriju ili arheologiju. Isto tako bih dodao da si siguran u sebe, da voliš logiku, i da voliš da povezuješ događaje. Rekao bih i da ceniš umetnost, da voliš klasike i da voliš da pročitaš možda čak i epsku fantastiku. Interesantno ti je da pogledaš ali ne ceniš previše filmove koji pričaju o istoriji jer smatraš da je dosta slobodno tumače i predstavljaju dosta iskrivljenu sliku istorije. To bih napisao, da nisi sve otkrio.

11. Данак неискуству, помислих то за рок због надимка (Прпл Хејз, људи који ово слушају знају о чему причам).
    Реме, Реме... не знам шта бих ти рекла. Иди на фејс :Д

12. Ja sam taman hteo da te obradim Haze, ali si sve odao, za istoriju jeste previše očigledno, jer to se vidi po nekim delovima avatara kod drugih, a tebi je avatar to otvoreno prikazuje, isto bih rekao da ne voliš moderne ritmove, nego klasiku i rok, eventualno starogradske pesme, takođe bih u toj analizi stavio i da verovatno studiraš ili planiraš da upišeš filozofiju, istoriju ili arheologiju. Isto tako bih dodao da si siguran u sebe, da voliš logiku, i da voliš da povezuješ događaje. Rekao bih i da ceniš umetnost, da voliš klasike i da voliš da pročitaš možda čak i epsku fantastiku. Interesantno ti je da pogledaš ali ne ceniš previše filmove koji pričaju o istoriji jer smatraš da je dosta slobodno tumače i predstavljaju dosta iskrivljenu sliku istorije. To bih napisao, da nisi sve otkrio.

Starogradske volim takodje, ne planiram vec ekonomiju koju takodje volim i dobro kapiram, ne volm klasike i epsku fantastiku nesto mngoo, a sto se tice tih filmova tu si manje vise u pravu, ali ipak iz radoznalosti pogledam poneki.

13. Ko obradi moj profil dobije 20 plusića.

14. Inace nije mi uopste jasno kako ste vi svi dosli do zakljucka da bi meni trebao da se svidja rok?

15. рекох:

nem0
    Данак неискуству, помислих то за рок због надимка (Прпл Хејз, људи који ово слушају знају о чему причам).

16. Duga je prica oko mog nadimka, ali uglavnom nema veze ni sa cim cega bi se vi setili.

17. Sylar,
    Skroman si, naizgled sasvim običan lik. Sam lik sa avatara govori o tebi veoma malo. Čini mi se da si avanturista, da voliš taj osećaj opasnosti, mada ne nužno. Po meni, ne spadaš u krug ljudi koji uvek moraju da drže sve konce u svojim rukama. Dosta si spontan. Uvek te je fasciniralo to nešto u čoveku što istog navede da napravi neko sranje. Na prvi pogled si ozbiljna osoba, a to nije baš tako. Skroman si. Sitnice su ti dovoljne da budeš srećan. Možda si malo i usamljen ili si se zasitio tog nekog svog društva.

18. Ko mene pogodi, prepisujem mu kuću.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.