Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
moj nick znaci da puno zevam,a avatar predstavlja hajzenbergovu jednacinu principa neodredjenosti. :P
Moj nick je sastavljen od dva dela : W(Moji inicijali su V.V.) i Smack, od najboljeg benda Godsmack
A sto se tice slike na avataru toliko sam lud da bih ovu zajebanciju sa Arapima licno probao da izvedem... Obozavam Zikinu dinastiju. Kad mi na biciklu pukne prednji tocak ja ne odustajem, ja ceo put predjem samo na zadnjem. Kad se setim dobrog fazona u sred casa ja se smejem naglas, ljudi misle da nisam normalan ali ko ih jebe. Ne vredjam nikoga ni pod kojim uslovima, niti zbijam shale na tudj racun. Neki mi se podsmevaju, nekima sam ,,interesantan'' a neki misle da sam prepun dobrote.
Bez problema vodim jednostavan zivot, sebi ne nabijam nikakav status pred drugima
U zivotu kap alkohola nisam okusio, ne pusim, ne drogiram se, niti cu ikad da pijem kafu.
Imam vise od 16 godina(da ne mislite ko zna sta). Ne bavim se nerealnim stvarima vec samo onim sto vidim svojim ocima. A bogami, video sam stvari kojima se vi ne biste bavili ni u sali, a kamoli da pomislite da je tako nesto moguce u realnosti. Sad odo ja da pravim neki origami a posle ce da mi dodje drugarica da je izmasiram :-)
Ja hteo da stavim Legiju, al ko velim zabranjeno pa nisam hteo. A gromove i munje obožavam da posmatram, tako da verovatno ima neke veze.
to govori da veruješ u neke više sile elek..a legija to ne treba objašnjavati, jasno...
Sve je jasno kao dan.
Mislim da je jasno zasto ja imam ovaj avatar... zbog nika naravno!
Iskreno, mnogo volim svoju mušku stranu i svoj imaginarni penis. Slika je nastala pre moje registracije na vukajliju, tako da nema veze sa ovim brkom na logou vukajlije, ali se lepo uklopilo.
Kamo sreće Javio, kamo sreće.
Hah, ja sam slusala pesmu Supergirl kad sam se registrovala, pa mi je to prvo palo na pamet... A avatar sam dodala posle žnj godina jer me je fejsbukmanijak nagovorio. :D Odabrah ovaj jer mi se slaže uz nik. Velika mudrost i psihologija, nema sta. :)))
I meni. :)
Јасно ко дан и код мене...
Kakav sam manipulator :))
Kaboom.
Мој надимак, односно први део њега симболише моје име, тј. надимак. Други део, такође надимак који сам скоро добио, али га нико не користи сем једног ћелавог лика који ми да је наденуо. Тако ми било куље, бар има неке везе у односу на оно старо.
Што се тиче аватара, има ту неке психологије вероватно, али се ја баш у то и не разумем тако да не могу да дам неко стручно мишљење. Колико се сећам, до сад, осим овог сам имао још само неколико различитих аватара, углавном слике певача мојих омиљених бендова. Ето, то је то.
И да, слика Теодосића како даје трицу преко Гарбахосе са 10 метара. :)
Сумњам да ту име скривене психологије, бар у већини случајева, и то оних екстремних кад дође лик и потпише се Rema96czvLoL.
Mene tvoj prvobitni nik asocirao stalno na onog pedofila Pedju D Boja.
Ipak Legija...
taj rema96czvLoL je skroz nepronađen....
superdevojka bi da je super...:)
imao si san da budeš pevač peki...:)
pazi sve vreme vam govorim da kenjam...:)
Ali u svakom govnu ima istine... ili tako nešto.
Ма да, певање и ја не идемо у исту реченицу. :)
Како не? А овако Пеки:
"Пеки нема појма да пева" :)