Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Šta zaključujete o meni? :)
Verbalni, ako ima malo ponosa neće ništa da napiše.
edit: I meni ujutru :)
Voliš da gledaš sopranose iz kupke s mnogo pene i pijuckaš kosmopolitan.
Obećavam ja ću ujutro,jer mi sad muka da pišem mnogo.Eto tako.
ahaha šta sve napisaste za par minuta...bezveze vam je ova tema skroz...
Murinjo
Ne voliš i ne pratiš sport.
Хоће неко нешто да закључи о мени? Баш ме интересује...
Ali glupo je opisivati ličnost nekog autora kojeg znate..
Jesi ovaj put mislio prijateljski ?
Зна Мурињо: Пратиш фудбал, ишао си у гимназију, ниси из Београда, пре из централне Србије, нпр. из Краљева, или Јагодине. Често си надркан, не волиш нову музику, волиш да зајебаваш друге, волиш да причаш вицеве. Ае реци, да видим јесам убо нешто :)
Odgovaram sad jer prije nijesam viđela,Murinjo.:)
To je sve zaključeno iz mog profila.:)
Murinjo je pijandura, ona klasična birtijska, koja lomi čaše i flaše o glavu, i nevoljno urinira od silnog alkohola.
Hladan krompir je deblja osoba, jer je krompir čist skrob, a hladan zato što ga je baš briga što je debeo.
Oće mene neko ?
Mada nema mnogo šta da se zaključi..
Verbalni-sigurna sam da mu se ne sviđa okruženje u kojem živi.
Хахаха, пази кад ја нисам запазио то. А стварно се подудара. Нисам дебео, али имам мало више стомака, а за то ме баш брига.
А надимак је иначе имао друго значење (кад сам се регистровао, прво ми је пало на памет она игра ''врућих кромпира'' па сам само обрнуо на хладан и тако је испало).
e da murinjo je iz kraljeva, vidi se po izboru avatara...
Jel može neko mene da opiše?
Samo si gimnaziju zajebo! Ma nemoguće da si sve uboo, hahahaah. :))
Ovo za Kv i zajebavanje drugih je tolko dobro... Ma sve!
Jok mori, baš sam fin kad se napijem. Keve mi.
Nadrkani golube ti si uvek nadrkan, i imaš stolicu i do 20 puta dnevno, kao grlica. Često podležeš bolestima raznoraznim ali uvek prođeš kao kliconoša.
E jebi ga, to i nije bilo teško zaključiti... Ajde našto više, da vidim, a ovo za bolesti si u pravu.
pogodila si u potpunosti.. a i nije ti bilo teško..
Nadrkani golub je jedna ličnost koja mrzi hemiju i fiziku definitivno !
EDIT
I nije gej !