Psihologija avatara i nadimka

1. Cijeli koncept teme da ti neko govori kakav si je uopšteno retardiran. Realno ova tema je otvorena da bi hranila ego pojedinaca.

2. Da bi se zajebavali, makar što se mene tiče. Nikog nisam hvalio, samo sam reko šta mislim, to se ovoj jecki obrati :)
    Ali većina tema na ovom forumu su sranje i zezanje, tako da... A i ako nekome znači ako mu ja Kreten kažem da je pametan, onda još bolje!

3. Cenotaph

Gunđalo. Pivo mu nikad nije dovoljno hladno, čorba nikad dovoljno topla a prevoz nikad dovoljno prazan. Ima sopstvene visoke standarde i od njih ni po koju cenu ne odstupa zbog čega teško nalazi srodnu dušu. Ne veruje u horoskop, astrologiju i slične gluposti. Voli klasičnu muziku i džez, generalno je ljubitelj umetnosti i pljuvanja onih koji ne vole što i on. Gleda stare, kvalitetne filmove kao što su "Lovac na jelene" i "Kum", omiljeni likovi su mu štrumpf Mrgud i patuljak Ljutko. Voli da raspravlja o teorijama zavere i smatra se poznavaocem svetskih prilika, voli i pikanterije kao što je ona da je Obami kebab omiljeno jelo a da Bil Gejts koristi firefox. S avatara se vidi da mu je hobi oblačenje u žensku odeću. Ostariće sam.

4. What about me my friends

5. Hahahah, Crnigrujan kobjasnijo. :skida kapu koju nema:

6. Pogledao si u dušu jebote.

7. Ovako, Eleku sam dužan.
    Ti si malo hladna osoba, cinik kad-kad. Tvoj nik mi ništa ne govori ali puške i one defke o puškama sa kojom si mi pretio kad sam spamovao mi govore da si neki strasni lovac. :)
    Ili se ložiš na puške, kao. Moguće da si kao klinac voleo da budeš pandur, a onda si shvatio da su oni glupi i da ti nisi za njih. TO da ništa nisi napisao ispod avatara govori da ne voliš da se praviš pametan mnogo u društvu, iako rank kaže da to jesi. Imaš zilion komentara datih, to znači da voliš da pričaš, brbljivko, ali nisi smarač. Mada, umeš da se uvatiš sa jednom forom da ubiješ društvo, ali i njeima je smešno, ma kolko mislili da je dosadno, kao što radiš to na ovom sajtu sa BLAASDSADHGGGGGGG, a ostali se nalože. Zanimljiv si govornik, pun fazona, to sam izvalio sa nekog do jaja komenta kog si dao, originalnog, a kad sam ga guglao nisam mogo da ga nađem. To donekle govori da si lenj, možda i da nisi sebičan. Ali jesi sebičan, to shvatam iz ovih 0 autora koje pratiš. Ti si kralj i nnikog ne pratiš, niko ne može da ti se približi. Sa druge strane, ti nisi sujetan i ceniš uspeh, pohvališ druge kad obave dobar poso, ali ne reda radi, voliš to da uradiš. Onda, mislim da nisi neko ko može da mnogo čuva tajnu i ume da druka, ko što si to uradio onomad kad si me drukao kod modova da me banuju zbog nekrofilskih defki. Ali, prave ortake nikad ne drukaš, kao kad si branio onog Pjera99, tako nešto mu ide nik. To je to od mene. Mislim da ništa ne studiraš.
    Ima li istine il sam se prosrao?

8. Pa pogodio si 90 posto, volim oružje, ali i STUDIRAM što i nije bitno. Ono za Pjera , ne znam gde si izvukao ali lik je po meni strašan spemer. Svaka čast za analizu.

9. Moguće da sam permutovao, znam da sam ga prijavio jednom pa si ga branio, tako nešto. ;)

10. Ovde zaključujemo samo na osnovu avatara? Znači električar je električar, pritom Rus zbog kalašnjikova, voli votku k'o i svaki rus a i oružje. A ja sam mc hammer.

11. Ne čoveče, nego na osnovu utiska koji si stekao o nekome na osnovu njegovog ponašanja na sajtu.

12. E jebiga. Bilo bi zanimljivije da je samo zbog avatara.

13. Ja Zapatu ne mogu, ne mogu njega nikako da izvalim, mističan je. :(
    Mogu samo da izjedem govna sutra ujutru, ako hoćeš?

14. Ovi drugi će to bolje. Inače ti si jedan od retkih autora koje pratim, predložio sam te za moderatora. A po avataru se vidi i da JEBEŠ!

15. Ima li neki Freud za mene

16. Ajd i za mene...Denisx ti bi zbunio svakog psihologa.

17. Sad Kosmopolitu, pa posle ću Remca dizanaliziram.

Kosmopolita- Sam tvoj nik govori šta bi ti, ali ne i ko si ti. Ja bih sad da malo crnim, al ne merem da nađem pravu osobinu, tj onu gde si jadna. Ovako, ti možeš da se žrtvuješ za drugog i ponosna si zbog toga, pravi ortak koji je uvek tu da pomogne, nikad sisa, nikad cava. Oličenje si hrabrosti, mislim da nemaš braće i sestara, uvek si išla sama i često si bila sama kad je bilo gusto, zato pomažeš onima koji su u nevolji, jer se setiš sebe, tako nešto. U tvojoj kući se zna ko je u kuhinji a ko glda televizor, ali to ti ne smeta, to ne znači da puštaš da rade sa tobom šta želiš, ali hoćeš da budeš dobra domaćica i prava majka. Ti si elokventna, pomalo emos, ložiš se na one pesmice i one gluposti ljubavne koje čitaju deci u drugom osnovne. O da, čitala si Pilipendu sa nekim od tvojih klinaca i posle toga si se osećala nekako patriota, iako je to govnjište teško od priče koje klinci trebaju da popuše. Dalje, ti si borac, mada mislim da sam to reka. Voliš Karmelu Soprano, nekako te privlači, ocrtava tebe, pronalaziš se u njemu, iako je to teško sranje od serije koje može da pali samo još kod moje keve, iako je to jedan očaj serija za jadnice sa prostora Amerike, koje su mnogo jadne i očajne, pa ajde da sve svoje jade prebace na muža. Ti si jedan tužan lik koji se brani osmehom, voliš društvo po difoltu, voliš da si sa ortacima, kažeš sve u facu, jer si imala negativnih iskustva zbog toga. Ti zračiš nekakvom energijom, zbog koje te poštuju ljudi svih klasa i ma kako bili obrazovani. Ti umeš da poštuješ, umeš da pohvališ, nisi sujetna, a sujeta je nešto što se dobija ili iz potpuno zdrave okoline koju si imala kao klinac, ili iz potpuno bolesne iz koje si kasnije izvukla poruke. Nisi ljubomorna, volela bi da se vratiš u 15 godina, ima ljubavi u tebi i deliš je sa svima. Dalje.... imaš mnogo komentara datih, to mi dokazuje ono da umeš da pohvališ dobar posao i da voliš da pričaš, mnogo. Ali, to što daješ mnogo komentara i to pozitivnih bi nekom laiku moglo da znači da si tužna i jadna i sebična, pa se kriješ, al ja mislim da nije tako, čak sam uveren. Ne daješ mužu da napravi bitangu, kako ti misliš, a šmekera, kako on misli, od tvog sina, oćeš da bude emos i pametan i načitan i zalivaš ga i biješ samo kad mora i čitaš mu pesmice, tako da su velike mogućno... nema veze, tu rečenicu ne moram da završim. :) Nemaš predrasude, to si sa posla povukla, nisi glupa i znaš kad neko laže. Počinje da te udara klimaks polako, a ti oćeš da prikriješ to tako što po ceo dan pričaš o muškima, mada, ovo sam lupio, ne znam koje su posledice ženskog klimaksa. Onda, nekad odjednom pukneš, kao što si uradila onomad na defku onog KakavĆemoRefren, al dobro, pila bi kafu po ceo dan i blejala na nekoj gradskoj bašti. Ne znam, nekako mislim da s imala teško detinjstvo, pa se zato sad osećaš kao dete. Nisi od onih keva koje misle da nijedna devojka nije za njegovo zlatno dete, to rade one što se lože na rođenog sina. Mislim da si mala i niska, uvek si sa strane i ne ulaziš u velike svađe, iako imaš mišljenje o toj stvari o kojoj bi trebalo da se svađaš. Još nešto sam hteo, al zaboravih....
    Remca ću pose, obećah čoeku :)

18. Remac, je l to Miki Manojlović na avataru? Ako te on ocrtava onda si frigidan i ladan, al mislim da nije to Miki. Ako jeste, onda si jebeš, samo teslačiš, taj je toliko riba na filmovima pojebo da je zajebo Bred Pita, ili onog što ima 45 godina i sve žene devojke se lože na njega... Voliš da ispadneš pametan u društvu, to mi govori ovaj teks ispod avatara, ali ne u društvu od 560 ljudi, već 1 na 1. Nisi previše pričljiv, nisi lider, voliš da slušaš ostale i ali nisi ni tolika flegma, već jednostavno nekad ne voliš da se svađaš i vole te kurci šta će drugi da misli, pa ućutiš. Ne komentarišeš mnogo, to mi nekako to dokazuje, šta znam. Menjaš često nik i avatar, to sam primetio, to znači da nisi monoton, ne voliš dosadu, voliš promene i tako to. Društveni parazit ti je jedan od nikova, to možda znači da nisi prepotentan, možda i da voliš da se šališ na svoj račun, nisi kompleksaš. To da voliš da se šališ i da imaš dojajan smisao za humor mi govore i defke. Onda, omiljen si u društvu, vole te ljudi, imaš neku harizmu, to mi govori 8 komentara u proseku po defki, a nisi spamer pa da si ti to sam napravio. Isto, imaš 6,7 obarenih defki, nijedna nije skoro obarena, to znači da su te ranije predlagali, a pošto nisi u onoj grupi koji su sami sebe mećali tj predlagali ortački, to mi govori da nisi preveliki egoista, više si srećan ako su svi oko tebe srećni. :) Tolko od mene, slabo te Vukajlijapoznajem, zato samo ovoliko. :)

19. Да видим колико знаш, Мурињо :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.