Psihologija avatara i nadimka

1. Može NMF, ujutru ću ispisati :)

2. Пустио сам љенк у гаће од количине просеравања на овој теми.

3. Murinjo, kad se zalećeš, analiziraj i mene ujutru.

4. Mislim ono, fino je, većinu stvari si ošajcovao. Ne volim da pričam puno, ne ističem se, nekad me stvarno mrsko da pričam i da se raspravljam i tako te stvari....
    Jel se to i ovdje vidi da sam vaga u horoskopu? :)

5. Njunjika

Nema dobro mišljenje o sebi, najverovatnije zbog konstantnog ubijanja u pojam od strane neke bliske osobe ili poređenja sa nekim iz njene blizine. Želela bi da bude bezosećajna kučka što joj nekad polazi za rukom a češće neslavno propadne kao Boldrikov lukav plan. Ipak, nije ljubomorna i zavidna a šalu na svoj račun dobro prihvata. Ume da bude i sarkastična i neprijatna ali uglavnom se ne trudi jer nema svrhe. Ne neguje se preterano i smatra da fizički izgled nije mnogo bitan. Nema egzotičnih prohteva i ne voli pare ali ima neki hobi koji nije baš jeftin. Više voli da posmatra stvari nego da sama učestvuje. Voli stariji rok, većinu životinja i japanske crtane filmove.

6. Пустио сам љенк у гаће од количине просеравања на овој теми.

Dobro,Džimi.Fala.

7. Пустио сам љенк у гаће од количине просеравања на овој теми.

Mislim da bi neko analizu al se stidi da traži.

8. ahaha murinjo bre...

9. Муууриииииииииињоооооооо :)

10. Пустио сам љенк у гаће од количине просеравања на овој теми.

Mislim da bi neko analizu al se stidi da traži.

hihihihihi ma jooook
    Reko' samo da oživim temu, Murinjo zovu te ljudi.

11. Мурињооооооооооооооо... ооооо... ооооо... оооооооооооо!

12. Crni grujan...svaka ti dala ubo si nisam pokušala nikada da glumim kučku.A imam skup hobbi to si ubo i to ne jedan :) imaš pivo od mene.Inače bila ružno pače sad sam se sabrala :)

13. Aj' i mene, sad mi se fan čini ovo.

14. Moj nick nema veze ni samnom... jednostavno, rečenica iz filma 'Rane' koji sam igrom slučajeva gledao na kompu kad se setih ''E, a da napravim ja profil na Vukajliji?'', gledam film i razmišljam koji nick da stavim, kad ono u filmu ''Dobro drugovi, predomislio sam se, evo neka bude Ramiz, ne ne au, Pinki, NEKA BUDE PINKI!'' Meni klikne u glavi, odgledam film do kraja, odem na Vuku i napravim nick.
    Avatar ima veze samnom, jednostavno, volim Led Zeppelin...

15. ja uzmem slicicu, dobro je olizem, i zalepim u album. ko je razumeo to je to. pis aut

16. lickitgud. taj nadimak se ne usudjujem da opisem, na sta me sve asocira. previse ideja...

17. Освежујем због Муриња.

Едит: Јел се каже освежујем или освежавам? Освежавам, м? Збунио сам се у тренутку, у пичку материну!

18. ajd neko nek mu pošalje pevete il' nešto.

19. Послао сам ја. Рече ми пре 5 сати: "Мало касније" :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.