Psihologija avatara i nadimka

1. Liblet анализирај мене плиз!

Ја ћу анализирати спавалицу касније.

2. Зовеш се Марко. Волиш старије жене. Не нормално старије већ оне доста старије. Ништа зато. То је лепо. Волиш псе. Не као маторке, ал могу да прођу. Волиш музику. Браћу Бајиће а од новокомпоноване Елитне одреде. Врло добар си ђак иако се трудиш на часовима. Омиљени предмет ти је физичко. Ложиш се на девојчицу која седи две клупе од тебе и данас је носила косу свезану у реп. Јурићеш је кад напуни 45. Ти још ниси ни прву напунио. Нема везе, напунићеш. Вицкаст си, ал то није никоме смешно. Ниси латентни педер што је похвално. Мада волиш да видиш лепо мушко типа Рони Колеман (за тебе је то лепо). Навијаш за Србију, иако си пореклом хрват. Шта ћеш, таква нам је судба. Паметан си ал то не користиш. Труди се. Излогуј се и узми књигу.

АЈДЕ НЕКО МЕНЕ. ДА АНАЛИЗИРА.

Fejlovao si, brate, skroz. Odličan sam đak, i genijalan hemičar. To da volim da vidim lepo muško ti nikad Ajakse neću oprostiti. Da, pametan jesam, hvala na komplimentu. Navijam za FK Partizan, i nisam Hrvat, već Srbin. Ne volim elitne Ordrede i ono što si naveo od muzike.

3. Liblet анализирај мене плиз!

Ја ћу анализирати спавалицу касније.

Voliš da dominiraš, iako si prepotentan. Devojke te nikad nisu volele. Od muzike gotiviš Bekija Belića i Zoricu Brunclik. Ložiš se na prodavačicu iz kioska.

4. To da volim da vidim lepo muško ti nikad Ajakse neću oprostiti.

Брате не гледај ме онда тако.

5. dankane, pogoditi bilo šta u ovakvim okolnostima je meni bar super! čak i kad fejlujem, opet mi interesantno da vas zamišljam i pravim vam ps.prifile:)

ahahah kako me nasmeja ovo za lepo muško..
    skočimiše ja te nisam nalizirala jer te nalizirao neko drugi na nekoj prethodnoj strani, al ako hoćeš i ja ću:)

6. Mada, iskreno, mislim da si ti nik uzeo od Ahajaca (Grka), slika ti je isto tako, mislim da si zaluđen filmom "300". Bio bi lud da se pališ na "Ilijadu".

7. Либ, захвалио сам ти се на томе са неколико плусева, и свим прочитаним дефиницијама. ТИ си боготац :)

8. Што смо се увредили Мариша? Нисам погодио, нисам. Али ипак мислим да јесам.

Liblet ти си про, ајде мене кад будеш имала времена

9. ajax,
    čovek koji živi za sise, jer bi čoveksisa bilo pogrešno shvaćeno. fiički najviše podsećaš na marčela, ali si malo viši. ubeđen si da si mngo lep, ali to nikada ne potenciraš u razgovoru sa drugima, samo se potajno nadaš ponekom komplimentu. omiljeni lik iz istorije ti je kaligula i često zamišljaš kako bi svet izgledao kada bi ti njime vladao i imao jedan lep, veliki harem. lenj si do bola, tako da ne radiš ništa i nemaš neke konkretne ambicije, osim da nešto pojebeš. eventualno razmišljaš o radu u kafiću ili kladionici, tako bi taman spojio posao i ljubav prema klađenju. obožavaš čips i izluđuju te ljudi koji glasno žvaću i devojke koje jedu alavo.

10. e, hvala dankan al nemoj da se cimaš, meni je ovo kinda fun..

i sad mi pade na pamet da bi, ljudi, i mene neko mog'o da analizira malo;)

11. Ево и ја са пријављујем:)

12. E Liblet, sad hoću i ja!

13. Не имам се ја, било ми је задовољство да прочитам и пставим онај коментар. Мислим да те заиста волим хахаха

14. Testiraj svoje mogućnosti i analiziraj mene!

15. Kažite nešto o Vagini! :)

16. jao, dankane, dobar si..:)))
    evo sad ću koliko stignem pa moram nešto da odradim pa ću dalje, znači nemoj da se ljutite ako budete sačekali malo:)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.