Psihologija avatara i nadimka

1. Оћу и ја да се играм!

2. Ajde mene jos neko? :)) zanimljivo je. :))

3. Слепи Ретард

Слепи Ретард

4. А, ја сам се први пријавијо, није фер :(

5. Tracica
    Umetnicka dusa. Uziva u svim vrstama umetnosti. Voli da cita knjige, Pomalo nostalgicna. Jako ceni iskrene osobe i one koji u lice mogu da kazu sta zaista msile. Hipik u dusi. Obicno ne prica mnogo, ali kad kaze, onda je to to. Dobar je drug i voli da pomogne. Zaljubljena i srecna. Obozava muziku i ne moze da zamisli zivot bez nje. :)

6. Liblet, poprilicno si dobro procitala Tacu, to m ije najbolja drugarica. Hvala :)

7. Спавалице онако. Не волим филмове. Гледао сам синоћ пола сата џејмса бонда. Она плавуша хрватица.
    Хвала што си се потрудила. :)

8. Jaaaaa sam se prva javila! xD

9. Ok . Nema na cemu :)

10. dankan ferguson

momak iz kraja, glavni frajer svog naselja, takoreći ekam i ronaldinjo u jednom-i lepotan i šaljivdžija. al u stvari inteligentan lik koji glumi neozbiljnost jer mu je tako lakše. radiš u nekoj modernoj firmi, možda si neki menadžer. imaš radno vreme od 9 do pte. ili si mlad p još nisi stigo dotle al tome stremiš. zašto? pa da bi ti ostalo slobodno vreme za sport i žene. ne opterećuješ se pre4više karijerom, osim onom ljubavnom. da si imao cura imao si. al sad dal si toliki jebač kao što se misli, znaju samo one. vešt si narator tako da je tvojim drugarima teško da provale kad su tvoje priče lovačke, a kad istinite. u stvari bi voleo da se zaljubiš, onako stvarno. da osetiš nešto i u srcu. ali za to je potrebna jedna posebna ona, možda i neka koju već poznaješ ali se ne usuđuješ. možda neka iz prošlosti, crnka, oštrog pogleda i još oštrijeg jezika. kontra sisatim plavušicama koje dobiješ kad god poželiš.

11. au, liblet, citas nas ko bukvar.

12. momak iz kraja, glavni frajer svog naselja, takoreći ekam i ronaldinjo u jednom-i lepotan i šaljivdžija. al u stvari inteligentan lik koji glumi neozbiljnost jer mu je tako lakše

Нисам Бекам, али остало је тачно.

radiš u nekoj modernoj firmi, možda si neki menadžer. imaš radno vreme od 9 do pte. ili si mlad p još nisi stigo dotle al tome stremiš. zašto? pa da bi ti ostalo slobodno vreme za sport i žene. ne opterećuješ se pre4više karijerom, osim onom ljubavnom. da si imao cura imao si. al sad dal si toliki jebač kao što se misli, znaju samo one.

Радим модеран посао, али за себе. А то за модерну фирму је тренутно у фази договора, тако да... И ово је јебено тачно! А каријера вс жене, ту нема сумње да си 101% у праву :). И то да знају само оне, па наравно... Оне знају, ја ретко причам о таквим стварима. Јер мислим да не испуним увек своја очекивања хаха.

vešt si narator tako da je tvojim drugarima teško da provale kad su tvoje priče lovačke, a kad istinite.

Фејл. Мени се о'ма види кад лажем, тако да не ролам никоме никакве приче. Ту си промашила.

u stvari bi voleo da se zaljubiš, onako stvarno. da osetiš nešto i u srcu. ali za to je potrebna jedna posebna ona, možda i neka koju već poznaješ ali se ne usuđuješ. možda neka iz prošlosti, crnka, oštrog pogleda i još oštrijeg jezika. kontra sisatim plavušicama koje dobiješ kad god poželiš.

Ово је можда било тачно пре 5 година. Сем дела са сисатим плавушицама које добијем кад год пожелим, јер то има само на филму,, офц :). Заљубљен сам ја одавно, кажем скоро 5 година, али тренутно не знам у ком сам статусу везе. Дакле фејловала си и овде, делимично.

Све у свему, не знам да ли гледаш у пасуљ или у кедрово дрво, али задовољан сам како ти иде :)

13. A mene svi izbjegavaju. FOREVER MALONE!

14. I meni jos neko da analiziraaa, i mene!

15. И МЕНЕ БЕМУМИША

16. I meni jos neko da analiziraaa, i mene!

Voliš da se spavaš

17. Voliš da se spavaš

hahahahah :D

18. Ова девојка је БОГОТАЦ! Либлет, ожени нас све!

19. Jel o meni neko do sada brbljao?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.