Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ајд Ајаксе, да те видим колко си расан.
Царе ја анализиро
Спавалица.
Поспана девојчица рекло би се. То и није баш тачно. Врло је трезвена личност када то хоће. Ипак воли да спава и сама себе некад мрзи јер је лења. Труди се да не буде лења. Вредна је кад хоће. Кад нешто зацрта то и оствари.
Od reci do reci apsolutno tacno. :)))
Романтична је иако то не воли да призна. Сања о принцу на белом коњу, сања да је девојчица која ће израсти у принцезу... Неће то признати ни најбољој другарици. Идеалан дан је за њу шетња у лаганој хаљини по плажи у сутон са препланулим "принцом".
Jesam romanticna, ali nije mi problem da to priznam. Sanjarim ja sve to, ali ne da izrastem u princezu, to nikako.
Ovo za plazu i idealan dan, apsolutno tacno. :))) i svidja mi se ovaj detelj sa laganom haljinicom! :))
Воли да буде јединствена. Труди се да се опире маси, мада често потпада под утицај друштва. Воли цртеже, графите, неку своју музику, романтику, бебе, слаткише... Воли да изгледа лепо. Нема проблема са линијом, штавише згодна је иако то ретко коме признаје. Вероватно бисмо се изненадили како изгледа. Скромна је. Добра особа пре свега.
Sve istina, bre. :)
Воли да ради са децом. Сан јој је да буде васпитачица, учитељица, педијатар... Воли дечију неисквареност и искреност. Можда јој се деца и огаде и заврши у некој политичкој странци јер код ње се никад не зна. Све у свему посебна на неки свој начин.
Obozavam decu i da radim sa decom. Studiram Uciteljski fakultet! :) Da, u potpunosti sam umetnicka dusa. Zavrsila srednju graficku, graficki dizajn i od pete godine isla u skole crtanja i slikanja.
Hvala ti :) :*
Sta s' tim?
Курчим се пред Царем.
Ја бих рекла да је он мислио њега да анализираш.
Не пада ми на памет.
Да кварим просек сад.
И ја бих реко што би Ната4Мика рекла.
Анализирајте се. Ја нећу.
А Спавалицу си могао. Хм.
Цар ми није занимљив. И спава ми се.
http://vukajlija.com/forum/teme/15494-psihologija-avatara-i-nadimka?strana=90#post_1749478
:)
Мислиш тебе да анализирам?
Оћу да видим овде ујтру изанализирано детаљно све о себи!! лололо
I ja!
Ščuli?!
Cakana, sto te banovaše?
Цакана давала плусеве ђе се модови псују. Е срам те било!
Него, црњак ми је да тражим принт скрин, ђе једна таква дефка има скор типа 21:0 :)
Ајде мене изанализирајте, вирните свуда. УИИИИИП
Oću i ja sto jevrića, al' ne da se :D
Хауне пошаљи ми број рачуна преко пвт.
Ниси расан.