Psihologija avatara i nadimka

1. Nisi loša, čak štaviše, odlično.

2. johny035, javi se, jesam li bar nesto ubola? :)

3. Ne volis da se svadjas, i ako se to dogodi, odma potrazis tu osobu i pokusas da popravis stvari

Хмммм... Па није да није да се не свађам. Умем да се свађам, али никад не започињем први. Трудим се да не долазим у конфликте са људима, мада често други траже конфликт са мном. Мада је тачно да се увек трудим да расправим све ствари са особама са којима се свађам. Па, или ће пасти помирење, или престаје сваки контакт.

Brzoplet i nestrpljiv.

Апсолутно тачно!

Ne potresas se mnogo ako te neka odbije, jer pobogu, ima ih toliko na svetu, i znas da ce uvek naci neka i za tebe.

Хмммм... Мало теже подносим ''корпе'', поготово кад се заљубим, али кад хоћу да приђем девојци да започнем необавезан разговор, онда немам никаквих проблема јер ја у основи увек лако успостављам контакт са људима.

Јесам детињаст и волим сладолед, односно све слаткише. :)))) А и ово за изласке и свађе других (не само у градском превозу, већ и у продавницама, на улици) је тачно. Све у свему, погодила си велику већину ствари. Свака ти част.

4. Da, nisam mislila na korpe kad se zaljubis, nago kad ovako pridjes devojci :)
    Super, drago mi je da sam ubola nesto :)

5. Спавалице ајд ти мене сад, ако ти није проблем.

6. Pa analizirala sam te ajaxe vec. Ja mislim.

7. Ниси, ја сам тебе чини ми се. Небитно.

8. Nata4Mika
    Jos uvek devojcurak, cezne da se dokaze svima i da pokaze sta je i ko ona zapravo. Vrlo zenstvena i voli da zavodi. Flert joj ide od ruke i obozava da koristi svaku priliku za flert. Obicno ga ne dozivljava kao nesto ozbiljno, vec to radi iz zabave. Ima dosta dobrih drugarica, ali se i cesto uplice u konflikte sa njima, uglavnom oko gluposti. Drustvena i voli da izlazi i da se zabavlja. Sigurna u sebe. Umiljata i ima nezan glas. Ima dosta devojaka koje su ljubomorne na nju, sto zbog njenog izgleda, sto zbog toga jer je uspesna u svemu sto radi. Pomalo nestrpljiva i detinjasta. Obozava leto, a kisu ne podnosi. Kada pada kisa, ona je tuzna, ali to nikome ne pokazuje. Potrebno joj je dosta vremena kada zeli nesto da uradi, jer je perfekcionista i ne voli da radi nista na brzinu. Ponekad ne ume na vreme da se zaustavi, brzi joj je jezik od pameti. Odgovorna, ali i pomalo zaboravna.

лололо

Спавалице, лако је њу анализирати.
    Анализирај неког овако на прву лопту као мене нпр.

И Нато разочарала си ме што не волиш кишу лети.
    Ја волим да киснем лети. Да трчиш по киши. Као у оној реклами "попут благе летње кише".
    И улетети клизећи по киши!!!

9. Jesam, pogledaj na 83 strani. Samo nisam ovako detaljno ko ove druge jer sam prvo tebe probala da analiziram, pa se tek posle raspisala.

10. Spavallica

Ajax the great, ti zaista to i mislis o sebi. Cenis da si poseban, da si maco men. Volis zene i uzivas u njihovom drustvu. Desi se da budes sa vise devojaka istovremeno. Volis avanture. U vezi ti je najbitniji sex. U drustvu volis da vodis glavnu rec, da budes u centru pazje. Verovatno imas neki kompleks, ne znam koji, ali mislim da ga imas. Otuda i potreba da privuces paznju na sebe. Volis filmove, ali nisi zaludjenik. Volis da se hvalis velicinom svog palamara.

11. Анализирај неког овако на прву лопту као мене нпр.

А како је мене, ако не на прву? :)

12. I mene zanima ovo sto te Nata pita? :)

13. Спавалице немаш појма. :)
    Видиш како сам ја тебе анализирао.

Нато ти си онако... Анализирљива. :)
    Не мора ти ухватити посебности, довољно је да се држи клишеа и лепа анализа испаде.

14. Анализирљива

Доообро. :Д Нисам клише, бре :(

15. Ти си посебна :)

Него мислио сам да је за анализу довољно употребити клише "слатка, воли изласке, воли другарице, умиљата, детињаста, брзоплета, заборавна/одговорна, Kada pada kisa, ona je tuzna" и да ће личити на нешто.

16. Pa nisu sve devojke takve , uopste se ne slazem sa tobom u vezi toga. A vidis da sam ostalima ubola, tako da imam pojmaaa nja nja :PPP

17. Ја сам тебе анализирао на основу тога "Spavallica" а нисам ти ни у профил ушао. То је уметност.

18. Ајд Ајаксе, ти изанализирај онда, каци такав уметник :)

19. Eto, kazem ja, voli covek da dominira. Najjaci si, nema sta. ;)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.