Buculi, ti si seksaliti riba, uvek u elementu, kontam da imaš neku opičenu frizuru i oblačiš se kao mlade Japanke kad ih zamišljaju zagoreli momci. I iz nekog razloga imam hint da loše variš kinesku hranu. A, šta kažeš?
Шоми- са Новог Београда, рецимо из 61. или 62. блока. Око 185, 80 кила, црне косе, неуредна брада, 25 година. Као клинац тренирао баскет у ,,Ас Баскету", или ,,Див" баскету. Пржи се на реп. На факсу је, апсолвира, не знам који факс, право можда? Толико.
aj sad cu se izlupetam, mozda nesto ubodem. :)
haun
kad zacrtas nesto, moras to i da ostvaris, ne odustajes lako, uporan i istrajan.
zivis za zene i postujes ih veoma, iako te cesto i lako dovedu do ludila. volis da radis opustene stvari, tipa pecanje i bleja na reci. Ne volis da radis nista na brzinu, nego ti to polako i u detalje. mrzis strebere, i nikada nisi bio nesto mnogo dobar djak. to te nikada nije privlacilo, bilo ti je vazno samo da prolazis kako god. sex ti je jako vazan u vezi, kao i velikoj vecini, a volis i da isprobavas nove stvari, da eksperimntises. Volis zivotinje i biljke. Dobro se razumes u tehniku i tehnologiju, uvek zelis najnoviju marku mobilnog.
kad zacrtas nesto, moras to i da ostvaris, ne odustajes lako, uporan i istrajan.
zivis za zene i postujes ih veoma, iako te cesto i lako dovedu do ludila.
Ne volis da radis nista na brzinu, nego ti to polako i u detalje
Tačno do zla Boga :)
pecanje
Nikako :)
mrzis strebere, i nikada nisi bio nesto mnogo dobar djak. to te nikada nije privlacilo, bilo ti je vazno samo da prolazis kako god.
Netačno skroz, bio sam odličan đak, sad sam veoma dobar student, nije mi bitno samo da se provučem, već da prikupim što više informacija koje mogu koristiti.
bla bla u stvarnom zivotu lici na Dejvida Duhovnija iako je mladji nego sto izgleda. Obozava akcione filmove i serije, a omiljena mu je Kobra 11 ciji kompletan serijal ima na hard disku. Lozi se da bi mogao biti pajkan, ali nedostatak fizicke spremnosti mu to onemogucava. Nije covjek od akcije, ali bi volio da bude. Sisa se na kratko i cesto nosi suncane naocari cak i kad je oblacno, da bi izgledao zajebano. Strastveni pusac. U lokalima glumi mistiku stranca koji sjedi u uglu i sve ima na oku. Cita uglavnom detektivsku prozu, a vise preferira Konana Dojla od Agate Kristi. Trudi se da mu glas zvuci kao u Dzejsona Stejtama. Lozi se na duge kapute, a omiljena video igra mu je Maks Pejn. Ima probrano drustvo u kome se trudi da bude neki glas razuma i cesto je posljednji koji govori, malo, ali jasno, lakonski. Duzi vremenski period je u vezi sa jednom djevojkom koja mu je nekada bila najbolja drugarica. Prema njoj se ponasa veoma zastitnicki, kao stariji brat ili otac.
Ajde sada napravimo lanac analize autora iznad... :)
Ти си ипак материјал за професионалце.
Buculi, ti si seksaliti riba, uvek u elementu, kontam da imaš neku opičenu frizuru i oblačiš se kao mlade Japanke kad ih zamišljaju zagoreli momci. I iz nekog razloga imam hint da loše variš kinesku hranu. A, šta kažeš?
haha gm
ma buc, pa ono, jest većinom tačno, to za kineze i ne baš LOL
ајде мени ту псиџу, контам да је лако
Шоми- са Новог Београда, рецимо из 61. или 62. блока. Око 185, 80 кила, црне косе, неуредна брада, 25 година. Као клинац тренирао баскет у ,,Ас Баскету", или ,,Див" баскету. Пржи се на реп. На факсу је, апсолвира, не знам који факс, право можда? Толико.
Pa ne baš. Vukajlija je jedna, na njoj se drka. :)
Mrzim decu. :)
Osim ovoga, ostalo tu i tamo stoji.:)
Tulume hoćeš da kažeš da ja nisam kul? :P
Daj nemoj zezati da merzis decu... pa zar ne studiras Uciteljski i ti?
Evo i mene.Na kraju reda.
Studiram, iz nužde. :))
Mene još nema
haun, evo Liblet ako ima vremena. meni nesto ne ide, a rado bih, zanimljivo mi :)
Ko ће мене да убеди да не јебем?
Samo nek me neko pogađa :D
aj sad cu se izlupetam, mozda nesto ubodem. :)
haun
zivis za zene i postujes ih veoma, iako te cesto i lako dovedu do ludila. volis da radis opustene stvari, tipa pecanje i bleja na reci. Ne volis da radis nista na brzinu, nego ti to polako i u detalje. mrzis strebere, i nikada nisi bio nesto mnogo dobar djak. to te nikada nije privlacilo, bilo ti je vazno samo da prolazis kako god. sex ti je jako vazan u vezi, kao i velikoj vecini, a volis i da isprobavas nove stvari, da eksperimntises. Volis zivotinje i biljke. Dobro se razumes u tehniku i tehnologiju, uvek zelis najnoviju marku mobilnog.
zivis za zene i postujes ih veoma, iako te cesto i lako dovedu do ludila.
Ne volis da radis nista na brzinu, nego ti to polako i u detalje
Tačno do zla Boga :)
Nikako :)
Netačno skroz, bio sam odličan đak, sad sam veoma dobar student, nije mi bitno samo da se provučem, već da prikupim što više informacija koje mogu koristiti.
Sve u svemu, nije loše :D
Mene ovde niko ne jebe... a skoro sam se kupao :)
Dule, os ja? :)
Sa zadovoljstvom :)
:namešta se:
hajde meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D
Ajde sada napravimo lanac analize autora iznad... :)