Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koji ću ja kiton ovde kad mi sve na čelu piše? I miriše...
Ма на депилирање сам и мислио, не знам зашто рекох бријање. Стара школа ваљда.
Evo, Muri, Liblet te analizirala, a bas sam sad i ja htela. No, dobro, nesto slicno sam i ja planirala da napisem. U svakom slucaju, dobio si svoju analizu, nadam se da si zadovoljan. :)
spavalice aj ti da objasnim
Nesto mi tesko njega da procitam...ne znam sto.
Toba-cco-Lakonac,oštar i ubitačan u priči i odgovorima.Nijesi ti od onih koji misle da su svi ljudi dobri,samo što nijesu našli put,nikako,ti vjeruješ da dobrota nestaje polako i da se gube prave vrijednosti.Možda si malo hipi nastrojen,ali ti tvoje priroda to baš ne dozvoljava.Pismen.Od pisaca voliš Čarlsa Bodlera,eventualno Bajrona.Možeš podnijeti i ruske pisce,ali nije ti to to.Što se tiče likovne umjetnosti,tu voliš neobične slike,možda Van Gog,Mone ili Dali(uopšte nadrealizam).Ne voliš pretjerano sportove.Od muzike,gotovo sam sigurna da slušaš rege.Voliš Time warp i uopšte te sitne vizuelne zanimljivosti.Imaš preko 25 godina i sigurna sam da si u djetinjstvu volio da pišeš neke pjesmice ili priče i da slikaš,iako nijesi talentovan za to.Volio si da tako nešto žvrljaš,opuštalo te je.Mislim da si završio fakultet koji nije baš neka tvoja najveća želja i sada radiš posao za koji misliš da je samo privremen,jer imaš veće ciljeve.Za razliku od ostalih,ti bi volio da imaš kuću u nekoj mirnoj šumici,pored jezera,koja će biti klasično,jednostavno i toplo sređena,bez modernih stakala i plastike. I tako...
То је кул особина за мушкарца.
To baš za muškarca nije kul osobina,ako ozbiljno misliš.
Не сагиње се пред нечијим ауторитетом. Надам се да схваташ мој појам ауторитета
Naravno da shvatam sad,nego si izvukao iz konteksta,pa sam pogrešno razumjela. :)
Волим да извлачим ствари из контекста, ако ме разумеш.
Јел те анализирао ко?
Skoro ne,ali jesu neđe ljetos Murinjo i Smorena,možda još neko,ne sjećam se.Mada ja uživam da nekog analiziram,samo mi muka da pišem. :)
Анализирај ме.
Nesto mi tesko njega da procitam...ne znam sto.
Хајде, хајде, не оклевај, не дрееееемааај, већ анализууу спремај!
ne vidjeh ko me analizirao, al čoječe ništa nije pogodio, čak ni ne pušim : :
a ko je ovde dežurni psiholog?
Christine nisam psiholog ali me jako zanimaju osobe koje s vremena na vreme viđam ovde. Deluju mi kao da nisu prosečne inteligencije, jer se u njihovim komentarima, slikama i sl ne mogu naći određene smernice koje jasno pokazuju na tip, stavove ili obrazovanje. Tom svojom prefinjenom dozom intrige, šarma i eleokventnosti ostaju nedokučivi i za većinu nedostižni...
'ajde, anonimni, analiziraj "moj vuka profil", da vidim da l' ima 'leba od tebe :D
Ime Christine - Kristina, verovatno tvoje ime, samo upakovano u šarenu foliju...
Avatar - Lepa plavuša u zagrljaju muškarca, ključna reč "akward" verovatno ti je dosta tipova koji pod pojmom devojke na internetu smatraju napucanu ribu koja gubi vreme na četu. Ti se verovatno vešto igraš sa ovim glupim muškim virtualnim udom, a istina je često mnogo drugačija, osećaš da si posebna, pa si to morala i da napišeš, da ne bude zabune.
Opšti utisak - popularni autor, baziran na defkama, posteri se takođe igraju muškim mozgom, verovatno si imala loša iskustva, pa nam to nesvesno i prenosiš....