Pajko, drugima se sviđa moj nik. I meni se sviđa. Ja baš ne skrećem pažnju na sebe. :P
Analiziranje, m? Evo, javljam se kao pacijent. :)
Pufna = Prikrivena želja za alkoholom, po mogućnosti rakijom. To ti je 5 eura.
Ti si zlo i to nije istina! :D
Ja sam psiholog :p
Pufna - nik da zavara simpaticnoscu, inace dosta prepredena avatar - volis drustvo, ali si takodje i dosta nezavisna i stabilna kao licnost
(izlupah jelte?)
Vreme ce pokazati. :D
Pufna ti je umjetnička duša, mada može bit' da je prepredena, ko zna, mada je i simpatična :)
jogurt_kifla - ide u čkolu, al usled ekonomske krize ćale i keva počeše da mu daju manje kinte, a kako on oče da šteka i za kladžu, uglavnom naručuje jogurt i kiflu u lokalnoj trovačnici.
Reme je čo'ek koji voli Mućke, i mislim da je inteligentan sudeći po tome.. Ko mu ga zna
Kladionica stoji, ostalo si promasio. Jogurt kifla nick mi je pao na pamet, jer nisam znao sta vise da napisem posle citava 2 minuta razmisljanja
Smarko - duhovit lik, sudeći po niku prezime mu počinje na n
а завршава се на иколић? можда?
Реме- аутопревозник :))
ahaha Vizarde otkud ti to? dr janković - dotkor za pisanje definicija, dobar ko lebac
Тачније,као буђав лебац који мож да се свари,ал ги ники неће :))
pre 14 minuta
Vizard а завршава се на иколић? можда?
pre 13 minuta
Hahahhahaha :D
Pufna - asocira me na neko 'vatanje i pipkanje, jebem li ga zašto...
Facafacaa- сасвим погодио надимак :))
Facafacaa-covek koji je sebi dao nadimak jednog jutra kad je preterao sa after-sejvom,od bola trcao kroz kucu i drao se "Faca Facaaaa" :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Pajko, drugima se sviđa moj nik. I meni se sviđa. Ja baš ne skrećem pažnju na sebe. :P
Analiziranje, m? Evo, javljam se kao pacijent. :)
Pufna = Prikrivena želja za alkoholom, po mogućnosti rakijom.
To ti je 5 eura.
Ti si zlo i to nije istina! :D
Ja sam psiholog :p
Pufna - nik da zavara simpaticnoscu, inace dosta prepredena
avatar - volis drustvo, ali si takodje i dosta nezavisna i stabilna kao licnost
(izlupah jelte?)
Vreme ce pokazati. :D
Pufna ti je umjetnička duša, mada može bit' da je prepredena, ko zna, mada je i simpatična :)
jogurt_kifla - ide u čkolu, al usled ekonomske krize ćale i keva počeše da mu daju manje kinte, a kako on oče da šteka i za kladžu, uglavnom naručuje jogurt i kiflu u lokalnoj trovačnici.
Reme je čo'ek koji voli Mućke, i mislim da je inteligentan sudeći po tome.. Ko mu ga zna
Kladionica stoji, ostalo si promasio. Jogurt kifla nick mi je pao na pamet, jer nisam znao sta vise da napisem posle citava 2 minuta razmisljanja
Реме- аутопревозник :))
ahaha Vizarde otkud ti to?
dr janković - dotkor za pisanje definicija, dobar ko lebac
Тачније,као буђав лебац који мож да се свари,ал ги ники неће :))
pre 14 minuta
Vizard
pre 13 minuta
Hahahhahaha :D
Pufna - asocira me na neko 'vatanje i pipkanje, jebem li ga zašto...
Facafacaa- сасвим погодио надимак :))
Facafacaa-covek koji je sebi dao nadimak jednog jutra kad je preterao sa after-sejvom,od bola trcao kroz kucu i drao se "Faca Facaaaa" :)