Psihologija avatara i nadimka

1. eclipse, ako te tvoj avatar najbolje opisuje onda bi mogli neku saradnju da ugovorimo :D

2. hahahaahahah GigaMG kad bi znao zasto mi je nik ovaj koji je ne znam da li bi tako mislio

3. Eclipse
    Помрачење нада о сексуалним подухватима изазваним маштаријама о аватару.

4. Eklips i Dušan1001 se vode istim stavom - jebeš interpunkciju! :D

5. XELA je kulerski šatro od ALEX, ali je previdio to da će ga seljačine zvati XENIA. KSENIJAAAA

6. heheeeee
    AJ doktore analiziraj moj nick i avatar. Ako utrefis stogod, imas pivo :)

7. Xela, ako ti smeta taj moj sta, nije nikakav problem, promjenicu ga. Evo, nadam se da ti se ovo svidja? :DDD

8. Vita, jeste, ta rijec znaci pomracenje, ali nema nikakve veze sa tim sto si ti napisao.

9. Eklips samo sam se šalio. :D

Dub
    Dub je zapravo Dud, ali Dub nije bio siguran kako malo štampano D zapravo ide pa je omanuo, a Dud je skraćenica od Duduk!

10. ti si trebao da budes Gospod Mog ali si sigurno bio nacirkan pa promasio m i b :D

11. Jeste, a to Gospod Mog je skraćeno od Gospod Mogša!!!11!!!!!!

12. Ај одрадите мене, баш ме занима, лололо.

13. GigaMG

Изгледа да покушава својим занимљивим ником да привуче пажњу (кад кажем занимљив, то озбиљно мислим). Као да то није довољно, умножиЈо је свој лик на аватару. Предност овога је што може да прати више ситуација истовремено.

14. nista od piva
    nick je nadimak sa inicijalima a avatar je porodicna slika :D

15. do jaja si lik. Kapiras da ti je gotivna fora ili drzis pogrebno preduzece "Saljivdzija".

16. Crno, može biti svašta. Možda si nolajfer koji hoće da deluje misteriozno, možda si lajfer koji hoće da deluje kao nolajfer koji hoće da deluje misteriozno, možda si blekmetalac, a možda si pop. Previše sam pospan da bih zaključio.

17. syngrafeas - Zajebano ime, nesto interno sto samo on zna, mozda je i sam smislio to ime zato sto mu po slici vidim da gotivi da misli. Kapiram i da pise sastave definicije tj one dugacke zato sto je to njegov fazon. gotivi sah ili slika predstavlja neku drugu poentu u kojoj je ukljucen mozak.
    ime je verovatno neka mitologija ili neki mudrac sa dalekog istoka. uglavnom dosta se trudi oko vuke, vidim po onoj kifli i sad nesto kapiram da je osvojio neko mesto na onom turniru.

mozda gotivan lik, mozda.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.