Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Slika i prilika, zet na koga majke svršavaju.
нем0 си, јер се ложиш на Најтвиш и Тарју. Курцисон на аватару, значи и Мејден, што би рекло - мјеталац. Британска застава, Филозофски, значи англистика. Пошто си на Филозофском и женско си, значи да сумњаш у своју сексуалност и да си хипстер.
А и када укомбинујеш металац - хипстер са филозофским и није баш да си нека готичарка црна, већ имаш неку црвену или зелену или нанџарасту косу.
Даље је бијонд мај риич.
Др Јанковић.
Овај други део надимка ти вероватно представља презиме, док први део надимка, открива твоју велику жељу за докторатом, који је још увек далеко. Настави да се бориш за своје место у свету, то је пут којим младе наде наше предивне мајчице Србије треба да иду. И кад једном успеш у животу, не заборави свој родни крај, своју веру и јатаке своје. Амин.
Па то ми кажи. Сјеб'о си ми косу. :)
А мене игноришете?
Ајде бре људи и не штедите на речима :д
Амин за то.
nisi interesantan "lol", samo si iritantantan i nikom i slikom... :))
Л0Л
Ти си дете пао под западњачки утицај неморала, лошег укуса и интернет културе. Ово 0 између два Л представља само покушај разликовања од масе других људи који користе ову квазискраћеницу. Хипстер у покушају, али неуспео покушај. Јебига, шта да ти кажем, надимак ти одаје унутрашњу несигурност и обилује жељом за врелим пичићима.
Koliko ja znam, futoški šumar koji mnogo voli sekire. Ukombinuj sa sektališkim stilom života i on sigurno drži hram negde u divljini gde se klanja svojim idolima nakon što ritualno preda krvavu sikiru...
I sa ovim rečima treba da se završi svaka analiza na ovoj temi.
Сикиру за балване, да се разумемо.
Ајд нек неко да анализу мог ника и аватара
Hmmm.. xD
Без грешних мисли Доппиа! :) Ово је тема за озбиљна тема! :)
Шекспир
Судећи по његовим исцрпним, али информативним постовима, лако се да закључити да овај аутор представља Шекспира у прозном облику.
Аватар, наизглед насумично одабран, ипак итекако има везе с надимком, а и са самим аутором, тим пре што се зна да је дотични лик имао позитивног утицаја на целокупно друштво- управо као и овај аутор.
Lavica koje je dupla lavica, želi sve duplo da radi. Malko je nesigurna al' je inače ok.
Па теби је Ник аватар, а аватар Ник.
Avatar bio Niče, ne podnosi Ruse i klanja se Bahu.
Судећи по његовим исцрпним, али информативним постовима, лако се да закључити да овај аутор представља Шекспира у прозном облику.
Аватар, наизглед насумично одабран, ипак итекако има везе с надимком, а и са самим аутором, тим пре што се зна да је дотични лик имао позитивног утицаја на целокупно друштво- управо као и овај аутор.
Фала. :) Дојајне анализе! Свиџа ми се. Аминујем.
bog te ako ima neke veze, onda ja imam neku opasnu falinku :)))