U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ти си ипак материјал за професионалце.
Buculi, ti si seksaliti riba, uvek u elementu, kontam da imaš neku opičenu frizuru i oblačiš se kao mlade Japanke kad ih zamišljaju zagoreli momci. I iz nekog razloga imam hint da loše variš kinesku hranu. A, šta kažeš?
haha gm
ma buc, pa ono, jest većinom tačno, to za kineze i ne baš LOL
ајде мени ту псиџу, контам да је лако
Шоми- са Новог Београда, рецимо из 61. или 62. блока. Око 185, 80 кила, црне косе, неуредна брада, 25 година. Као клинац тренирао баскет у ,,Ас Баскету", или ,,Див" баскету. Пржи се на реп. На факсу је, апсолвира, не знам који факс, право можда? Толико.
Pa ne baš. Vukajlija je jedna, na njoj se drka. :)
Mrzim decu. :)
Osim ovoga, ostalo tu i tamo stoji.:)
Tulume hoćeš da kažeš da ja nisam kul? :P
Daj nemoj zezati da merzis decu... pa zar ne studiras Uciteljski i ti?
Evo i mene.Na kraju reda.
Studiram, iz nužde. :))
Mene još nema
haun, evo Liblet ako ima vremena. meni nesto ne ide, a rado bih, zanimljivo mi :)
Ko ће мене да убеди да не јебем?
Samo nek me neko pogađa :D
aj sad cu se izlupetam, mozda nesto ubodem. :)
haun
kad zacrtas nesto, moras to i da ostvaris, ne odustajes lako, uporan i istrajan.
zivis za zene i postujes ih veoma, iako te cesto i lako dovedu do ludila. volis da radis opustene stvari, tipa pecanje i bleja na reci. Ne volis da radis nista na brzinu, nego ti to polako i u detalje. mrzis strebere, i nikada nisi bio nesto mnogo dobar djak. to te nikada nije privlacilo, bilo ti je vazno samo da prolazis kako god. sex ti je jako vazan u vezi, kao i velikoj vecini, a volis i da isprobavas nove stvari, da eksperimntises. Volis zivotinje i biljke. Dobro se razumes u tehniku i tehnologiju, uvek zelis najnoviju marku mobilnog.
zivis za zene i postujes ih veoma, iako te cesto i lako dovedu do ludila.
Ne volis da radis nista na brzinu, nego ti to polako i u detalje
Tačno do zla Boga :)
Nikako :)
Netačno skroz, bio sam odličan đak, sad sam veoma dobar student, nije mi bitno samo da se provučem, već da prikupim što više informacija koje mogu koristiti.
Sve u svemu, nije loše :D
Mene ovde niko ne jebe... a skoro sam se kupao :)
Dule, os ja? :)
Sa zadovoljstvom :)
:namešta se:
hajde meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D
Ajde sada napravimo lanac analize autora iznad... :)