Prijava

У Бул. Краља Петра ми је стан

Na dobrom si mestu, lako ćeš se snaći.

Ма да, фала Царо ♥

Jedi kod MC Pjola, pileće belo u kifli sa šampinjonima... 250 dinara, ali sabija.
Ne izlazim toliko tako da ne mogu da ti previše pomoći po tom pitanju, jer sam u Bajiću i stoku gledam svakodnevno, nema potrebe da idem do grada. Mada, serem ima da se nađe dobrih mesta.

Slepi koji smer? Bićemo koleze.

I molim te, nemoj da ti se desi ono što se desilo Ninčili, nakon godina dana provedenih u BG :D

http://www.dodaj.rs/f/y/IN/4NegG2DH/img20140831185943.jpg

Znam, znam, ne dolaziš iz Ržanice.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201104/96815/nincila.jpg

haha ne idem, bio sam tamo jednom u životu, neki drugar selja je častio za diplomski pa kao išli tamo... startovala me neka bosanka 'a što s ti mOli foliraš tako? jel imOš curu?'
ja pobego

Jedi kod MC Pjola, pileće belo u kifli sa šampinjonima... 250 dinara, ali sabija

Кул Елз, пробаћу свакако, хвала :)

Slepi koji smer? Bićemo koleze.

Ау ал ће кошаркашка секција ФТН-а бити јака ове године са нама двојицом :)
Мерење и регулација се зове смер, ал сам га уписао тек на прозивци јер сам усрао пријемни и нисам успео да упаднем на рачунарство и аутоматику, а овај је најсличнији, па оно... Пробаћу да полажем разлику предмета и да се пребацим после прве године... Ти?

a što s ti mOli foliraš tako? jel imOš curu?'
ja pobego

хахахах

'a što s ti mOli foliraš tako? jel imOš curu?'

LOOOOOOL
Znam o čemu pričaš, ortak bosanac mi drži tu kafanu lolololo

to,to, mada sam čuo da slepci dovode sa strane igrače, ne dozvoljavaju mladim naraštajima ni treniranje :) i ja sam u sličnoj situaciji bio, na prozivci upao na e3 ,a hteo softverski, videcu da se prebacim kasnije ako bude moglo.

lolo a puštaju od 10 tipa haustor i azru, od 00 džej

a odma pre mitinog sokačeta ti je porta. u portu ideš ako voliš nafurane alt klinke koje sede u pišaćki i fekalu... i ako hoćeš da sretneš jankelu legendu, javii se jankela o/

ma bas su fensi picke hahah...cim progovore vidis da su dosle iz Beske ili Krcedina da studiraju....

taj rad, taj rad

Bolje nije moga biti opisan prostor oko porte... Pičke u majicama Ramons koje slušaju Dead can dance do 12, a nakon toga duvaju kite za tri dinara i otkrivaju svoje lice i da 99% su prljave i cepaju 2l Merak piva

нејкед, имаш певете

a odma pre mitinog sokačeta ti je porta. u portu ideš ako voliš nafurane alt klinke koje sede u pišaćki i fekalu... i ako hoćeš da sretneš jankelu legendu, javii se jankela o/

Далеко било, ја сам ти више за овако неке аранжмане :)
https://www.youtube.com/watch?v=n22ReDHI-SY

koliko sam ja retardiran. odem u novi sad, i umjetso da razgledam novi sad u medjuvremenu čekanja ljudi da me pokupe (koje je inače trajalo tri sata) ja sjednem kod pozorišta i razgledam, sa sluškama u ušima. kasnije sam otišao kod bajice? (bajica?), prije toga sam bio u nekom kaficu, e da ga jebeš, od pozorišta lijevo, baš je centar, kafic izgleda jako skromno, preko puta toga je neki restroran gdje se tuce cinda fazon.
da, bio sam u nekom parku, puštali su poznatije klasične komade toga dana. moram opet otići tamo

Najjače ja uđem u neku kombinaciju sa nekom devojkom sa psihologije, dobra riba, prihvatljiva priča i kada smo trebali da razmenimo iskustva, gde da izađemo i sl. Kaže ona meni: ,, Šta misliš Solu?'' Ja počeo da se smejem i odustanem od svakog daljeg razgovora. Ka ona meni dobro je mesto, ludilo.

Dečko nilkada u Solo da te ne bi Lane Jovanović i sl. cepali u buljson.

Retarde, blizu FTN-a imas Magazu. Fin restorancic, etno ambijent, Bora Spuzic i kompanija pice iz zvucnika. Pljeska je vise nego solidna - 150 dinara.

Fud Haus (najbliza sendvicara pored FTN-a) i ove u FTN-u izbegavaj u sirokom luku.

Puppet jesi li ti jeo kod Pjola pileće belo u kifli sa šampinjonima?

u kralja petra se loce u crnom djordju.nije skupo.
najbolja pljeska je u dubaji,burek u rumenackoj.burek na merenje.ne jedem po fast fudovima vise godina,al kada sam jeo tamo se islo i tamo su svi isli.i ovo moji iskljucivo tamo idu.najvise picaka ima u studenjaku.i najeftinije je.sve te picke koje odu u laze teleckog locu zidarca u studenjaku.