Banџaluko i ta tvoja sela

1. Hoćemo VIP kartice! I mi smo nečija deca.

2. Piše se "izmijenjati", Slavko, ne "izmjenjati" :P

Izluđuješ me!!!

3. Izluđuješ me!!!

Ne zanima me!

Ko to vi, Hogare? Vikinzi? Švedska Šveđanima!!

4. Моји су пореклом из Херцеговине, рођен сам у Зрењанину, живим у Земуну.

Шта сам ја који курац ?

5. Ja imam problema ovde sa tim ije ili je, i tako u pola pisanja provjeravam da li je dugo e ili kratko. Jebi ga, već 4. godina među ekavcima.

6. Evo, gastarbajteri. Nemojte da pogriješite zastavicu http://www.ikiprev.com/?text :))

7. A je l' ? Vidi se ko visi na netu stalno :P

8. jbt, šta sam propustio....

nego banjalučani pije li iko od vas u KSB-u ili tamo izlazimo samo mi sa sela?

ja sam za 4 godine bio jednom u kruni (svirala generacija pet) i dva puta u andergraundu (žurka jebenog faksa)... jebeš e klubove, ruža je keva...

e da, dfk je dobar, al' se opet moraš otići negdje namiriti...

i da nije ovo samo tema za banjalučane, nego i za nas sa sela iz okoline, kao što u naslovu piše...

9. Ima i gradova iz okoline :D Buri ti kad ne vrijeđaš Hektap, onda opleteš po okolnim gradovima, cc...

10. nema druge nego me prijaviti za vrijeđanje...

ima, kako nema gradova, LAKTAŠI... oni mogu otvoriti svoju temu, ako ih ima ovdje... ali čisto sumnjam, ljudi imaju život... kamioni, avioni, auto-otpadi, pumpe i tako to... jebe se njima za vukajlijom

11. Pa jeste, imaju oni važnijeg posla, kako od milion napraviti 2 a da ne platiš ništa poreza, nego još srede preko veze stimulans za razvoj privrede ;)

12. e to... a mi ostali smo obični seljaci (u opanci), jer to ne umijemo, već se vazda patimo...

13. Šta si propustio, buri?

Nego, samo vi lajte, dok vam Laktaši ne ukinu internet. Da, Dube i tebi! Ruka pravde je dugačka!

14. Lullaby
    Hah, pola ljudi koju postuju ovdje nisu iz BL, al šta sad, naši smo :)

Meni je baš fino ovde kod vas :)
    Btw ako dolazim, dolazim za Demofest :)

15. Šta si propustio, buri?

ma ovu prepisku što je prethodila mom postu :)

Ruka pravde je dugačka!

bogme, njihova je i predugačka

16. Reci Črč kakvi smo domaćini :)

Za Demofest, nego šta! A Slavko nek te vodi na Trešnjik ako oće :)

17. hahaha, normalno da joj je lijepo, mi se samo između sebe malo kajlamo, inače nema boljih ljudi nego na ovaj kraj...

i taj slavk0 se svagdje ubacuje...

18. Lully pa da ne bude da si za džabe kačila demofest na onim mojim iventima. Vi'š kako reklama služi :))

Neću ja ni u kakve šume, a-a :P

19. znači lully reklamira....

ma kake šume, samo na čistinu, pa kom' opanci, kom' obojci

20. Ufatila me štucavica na pola puta od Jošavke do Banja Luke. Sad vidim i zašto.