DFK je po meni najbolji klub u BL, jedino me nervira što je ponekad prazno, a i cijene su iste kao u fenserskim klubovima, trebale bi biti bar malo niže. Atmosfera zna biti odlična kad je neka dobra svirka. Uglavnom nemam neke ekipe zainteresovane za DFK, tako da sam ja taj koji uglavnom ljude dovlači tamo. Dobar mi je i City Pub, tamo nekad odem čisto malo da se opustim i popijem koje pivo s nekim.
Ja sam bio u jednom Pabu, silazi se u podrum, ali sam čuo da ima još jedan Pabu BL, pa ne znam jesam bio u tom Siti Pabu. Ali izgleda da sam bio po svim boljim kafanama u BL, osim DFK-a, ali nisam stigao tamo još, jbg.
Dobro si provalio. I iz svega rečenog ne vjerujem da si bio u Andergraundu :)
I kakva je atmosfera u DFK?
DFK je po meni najbolji klub u BL, jedino me nervira što je ponekad prazno, a i cijene su iste kao u fenserskim klubovima, trebale bi biti bar malo niže. Atmosfera zna biti odlična kad je neka dobra svirka. Uglavnom nemam neke ekipe zainteresovane za DFK, tako da sam ja taj koji uglavnom ljude dovlači tamo. Dobar mi je i City Pub, tamo nekad odem čisto malo da se opustim i popijem koje pivo s nekim.
Plače mala, suze roni, đe prolaze kamioni...
U poslednje vrijeme dobar je i mistik. Ali brate, tamo je petkom i subotom prevelika gužva.
Ja sam bio u jednom Pabu, silazi se u podrum, ali sam čuo da ima još jedan Pabu BL, pa ne znam jesam bio u tom Siti Pabu. Ali izgleda da sam bio po svim boljim kafanama u BL, osim DFK-a, ali nisam stigao tamo još, jbg.
Jovičiću, prazno je ako odeš tamo prije 12, pola 1. I ako svira (?"?) Dijana Tepšić :))
Alo, čova buraz, čova. Gospođo buraz!!
Reci, Dube. :)
Bio si ti svuda, slag'o si u onom postu prije.
Alo, čova buraz, čova. Gospođo buraz!!
Dobro, i to si naučio, okej.
U Delti je odlična kafa, a sad imaju i točeno.
Hogare, đe 2000 pojena? Nemo da te vidi Slavko, vi'š da je opasan :))
A, nisam znao da 2000 poena vredi i za ovu temu.
Oprostite grešnom meni!
Pa nemam ni ja 2000, ali imao sam, pa su mi obrisali gadovi. Nekad sam ispunjavao uslov :DD
Obratite se Slvku za blagoslov i pomilovanje.
On čak nije ni Banjalučanin. I sad se sjetih da pola ljudi koji postuju ovde ne pišu BL kako treba kroz padeže...
Hah, pola ljudi koju postuju ovdje nisu iz BL, al šta sad, naši smo :)
Jebali vas padeži. Znam Drvar izmjenjati i to mi je dosta. :P
Piše se "izmijenjati", Slavko, ne "izmjenjati" :P
Pa ja da otvorim temu, ne bi bilo dva čoeka, kad je sve prebjeglo u BL. Ali čova, džaba ti je, samo domorodci govore buraz čova, čova buraz...