U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
alo banjalukani ocel ko da popije kafu sutra predvece samnom? nije valjda da tolko smrdim pa nece niko da se druzi?
E remac javi se pseto jes da radim do pola 11 ali da se nešto iskombinovati a možeš i doći na tombolu malo da okušaš sreću , vruća izlazi u 9 naveče :))
Remac, šibni sutra u toku dana PVT. Popiću ja kafu sa tobom. Ono, jes' da nisam sa tobom ni dvije riječi ovdje razmjenio, al' ajd. Nije mi problem :)
eo ja cu se naci sa kablom, ne znam ni gdje ni kako, pa ti ako si voljan doleti i ti.
e kreće sezona koncerata u BL...
3. jun HLADNO PIVO
9. jun Kusturica i The No Smoking Orchestra - ulaznica 15 KM
18. jun PARNI VALJAK
mislim da ovo u BL znaju i ptice na grani, al' kontam možda bi neko iz okoline rado došao a da nema pojma o tome...
Да ли је истина да се улаз на предстојећем Демофесту наплаћује 10 КМ?
čuo sam da se naplaćuje, ali ne znam koliko... i neka, tako neće doći oni koje to ne zanima... izgleda da raja voli samo ono što je za DŽ
Da, jeste.
Штета.
slavko jesi bio sa remcom na kavi?
А да ли је истинита гласина да Џо Кокер долази у Бања Луку?
Зна ли ико?
Ja sam sutra u Banjaluci!!!
Ako vidite 2 metra žene da turistički luta gradom, k'o napaljena čehinja - to sam ja!!! :)))
Oj komade, dođi na trg sutra, biće bolid formule i još će ga vozati od 2 do pola 3 :)
sigurna sam da ćemo i tamo završiti.... prije ili kasnije.....
stižemo oko 10h ujutro i u planu je landranje cijeli dan do 5-6 navečer...
samo da rodbina ne sazna da smo tamo....onda smo jebali ježa!! bit će ručkova bar 3 i ništa od landranja :)))
Eto taman od 10 će formula stajati na trgu :)
Znači da tražim žirafu? :D
heheh....da! Sumnjam da će biti višljih od mene i s duljom kosom - ne možeš promašiti :)))
jesi ti ovo na slici komadu?
jesam Buri....
prepoznaću te, valjda ću stići navratiti malo
vidim ose! :))
Će se popnem na sat i viknem Vukajlija, ko je sa sajta neka dođe do mene. Možda budemo i na vijestima :D