Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jebeni faaaks, u kurac. Ali bar ću doći na DF :D
Trebali bi tiskat majice s Vukajlijinim logom, pa kad god netko gostuje u tuđem gradu, ima da nosi kao znak prepoznavanja!
Na leđima obavezno nick s Vuke :-P
Hahahahahaha... I imena autora koje pratiš i na sisama + i - :D
Jaoo trebao bi nam bodigard protiv "glasača"!
Svi bi htjeli kliknut i + i - :-D
a na dupe omiljeno :D
Hahahahahahahaah
Ima i fejZbuk lajk, ali me sramota da kažem gdje bi bio :)
jujuju, šta se ovde radi :P
Ejs pa doći ćeš i ti na Demo fest, pa ćeš vidjeti :D
Sad me je prosto strah :)
I ja dolazim. I to već jubilarni, treći put.
Niš' se ne boj, drž' se za moj! :)
Ovaj Slavk0 samo izleti, a bio je tu u žbunju i strpljivo čekao. Možda smo ga čak i koji put zapišali, dok je čučao u mraku.
XD
Sram te bilo sotono :P
I evo kako bejaše juče u gradu...
http://www.youtube.com/watch?v=W2w_KjdyLxs
Bila sam kraj formule jučer. Ali kratko, išli smo na Kastel...preko tržnice oko 11 :-D
Ja sam tek oko pola 1 i 20 došla na trg. Kad već vjerovatno neću nikada ići na trku, ovo je bilo kao ispunjenje sna. :)
Mi popili piće na splavu kod mosta, pa otišli kod Muje na ćevape, pa kava u Dionizu, pa shoping negdje u nekom centru prepunom dučana, pa nazad za Zg oko 7h naveče.
Vidi kakvo formulisanje po našim ulicama. Šta nam sve neće pasti na pamet, bokte. :)
Kad se ono planira izgradnja opere?
Bile su i dvije formule danas u Slatini na trkama. :)