Banџaluko i ta tvoja sela

1. Črčo, Šerife, drago mi je, ja sam Limun.

2. Драго ми је Лимуне али немој да лажеш народ! ЈА ЗНАМ КО СИ ТИ! ТИ НИСИ ЛИМУН!
    TI SI LIMUNOVO DRVO NECES NAS PREVARITI

3. Љимуново Дрво
    More 'vako?

4. Добро је што си признао, лакше је зар не? Сада више не мораш да се кријеш. Ми ћемо те прихватити и као плод а Бога ми и као дрво. Није битно да ли си дрво или плод! Битно је шта носиш у себи!

5. Majku li im jebem zbog toga, sve ih treba podaviti...

6. zdravo,

ne znam da li vec postoji tema o ovome, nema pretrage nisam mogao naci, pa cu pokusati ovde.

da li neko zna dobrog i postenog servisera leptopa u BL, ako zna da mi posalje broj na PVT, jer sam slucajno prosuo vodu po svome.

Hvala.

7. ja jok... al' svakako kontam da si jebo ježa, ma koliko on bio dobar i pošten...

8. jer sam slucajno prosuo vodu po svome

Haha. Otkad ti piješ vodu? :)

9. Да ли је и даље јефтино пиво у оном "Палас" чини ми се да је име? Јеботе, за марку или марку ипо смо пили точени туборг

10. Da vas pitam nešto...kolko ste udaljeni od Višegrada? Ići ću za uskoro tamo pa bi vam možda svratila ako niste predaleko.

11. Udaljeni smo, Enerdži, dosta. Bolje ti je kad budeš išla do Zagreba :))
    Glorfindel, vjerovatno jest, al ono, ne idem u kafane u koje izlaze petnaestogodišnjaci tako da nisam sigurna.

12. Luli, lepo kaži da me nećeš u gostima. :(
    Eeeee, a ja sam te volela. To je sve zbog Cupića, je l' da? ;))

13. нисам компентентан али бих рекао масу по карти која кошта 30 марака, рецимо 1500 динара

14. energija, to ti je na dva kraja Bosne... dalje je samo do mog rodnog mesta...

15. marka toča... al nektar... bolje otići kod baba ruže na veliku pivu za 1,5... a i vino je povoljno...

16. Daleko ba...ne volem vas toliko :P

17. Em energična em promućurna. :)
    Što ga nisi vatala kad je u begeu živio, a? a?

18. Kurva sudbina, moja Lalabaj, nikad mi nije išlo...;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.