Па, добро, за данас дана сам зампратио ентеријет и екстеријет неког кафица, тачније рупе "Делта" се зове. Другови љенчуге, одеш у госте ни да мрдну гузицом да покажу нешто живо...
eto, izgleda da je raja većinski raspoložena da se vrati stari naziv... iako sam ja dao saglasnost da se promijeni zbog gradske raje, k'o velim ipak je riječ o njihovom gradu u kome smo samo tu u prolazu...
e nemam pojma kad ćemo kod ruže... zauzet sam ovih dana, pa moram malo u MG (zove mama i kaže da su došli svi studenti, samo mene nema)... poslije kad se dogovorite, samo nek' pošalju poruku ovi što sam im dao br. telefona (ako su ga sačuvali) i dolazim...
Glorfindel, vjerovatno jest, al ono, ne idem u kafane na koje izlaze petnaestogodišnjaci tako da nisam sigurna.
Ахахаха, нећу те питати за године, али сам био најмлађи тамо рецимо, са својих дваес.
Jebiga, u tom gore, pošto je mjesto šitčina. Dok izlaze klinci, još nekako i razumijem...
Па, добро, за данас дана сам зампратио ентеријет и екстеријет неког кафица, тачније рупе "Делта" се зове. Другови љенчуге, одеш у госте ни да мрдну гузицом да покажу нешто живо...
Bio sam i ja u Delti. Pio pive Hektap.
Раја, кад ћемо до Руже?
Što ste promenili naziv, onako je nekako imala dušu...
Nekima se nije sviđala...
Faco, otkud ti? Pičko, što se ne javiš da si doš'o?
Kako god, ovo "i okolina" nema ni u jutarnjem programu rts-a. Blah...
E da, Črča iz kaming :P jasno je da volim to da kažem :)
Pa smisli nešto, Črčo, slobodno. Ja sam pristrasna, pa ne umijem :)
To jedino nakon moje turneje, ne mogu ovako na blanko dok ne upoznam kraj :)
Banjaluko i ti tvoji turisti :))
Joj, moderatorke, imate modforum za čavrljanje. Morali ste i ovaj naziv promijeniti. Koja crna okolina? Sve sela u okolo.
НЕМА ЗАКУТКА У БЛ У КОМ НЕМАМ УСПОМЕНЕ!
УПАЛИО СЕ ЛЕПТОП!
НЕ РАДЕ НЕКА СЛОА
eto, izgleda da je raja većinski raspoložena da se vrati stari naziv... iako sam ja dao saglasnost da se promijeni zbog gradske raje, k'o velim ipak je riječ o njihovom gradu u kome smo samo tu u prolazu...
e nemam pojma kad ćemo kod ruže... zauzet sam ovih dana, pa moram malo u MG (zove mama i kaže da su došli svi studenti, samo mene nema)... poslije kad se dogovorite, samo nek' pošalju poruku ovi što sam im dao br. telefona (ako su ga sačuvali) i dolazim...
Nisu još svi došli.
Мислим да је најбољи назив Бања Лука.
...и та твоја дела (мени уопште није забавно, сем први дан кад је стављено, каква се дела у БЛ привиђају вама)
...и та твоја јела (досадно, сви већ знају да у БЛ људи глаадују)
...и та твоја села (досадно, глупо, то је Дрљача већ измислио и први пут кад су променили назив теме није било смешно, што би било други пут )...
Мој избор, ако имам права да се питам, пошто живим ту, би био: Бања Лука.
Иначе, овако на чету, људи који не знају мисле да смо на мору.
Бања Лука.
Хм...
Ma jeb se ti, nek se zove Bosna. Sad treba da otvaramo temu za svaki grad u RS?
Не видим како си то закључио из мог поста, али где има вукајлијаша, треба и тема да се отвори нек се дописују деца...
Не будите на крај срца...
Само сам против (мени) недуховитих назива теме.
Мени ово звучи као песма Шерифа Коњевића.
Едит:
Можда сам ја полудео.
Može bit da jesi, a može bit da nisi. To samo ti znaš, čova buraz.