Banџaluko i ta tvoja sela

1. @Denisx

Urbani mit ali mi se cini da jeste tako :D

2. Jel istina da u BL dolazi 7 zena na jednog muskaraca?

Ma, nije istina...To znači da ima oko 80% žena, što je malo glupo.
    Možda 2 na 1 ili tako nešto...

3. Meščini da je istina, iako ovo ipak jeste urbani preratni mit. Nikako da nam odrade taj popis, ali ni to ne bi bilo zadovoljavajuće rješenje, jer se studentski živalj ne bi brojao, a ima mnogo više studentkinja nego studenata. Tako da, na kraju, ima dosta više (ali koliko?) ženskinja nego muškinja u BL.
    Zato smo tako nervozne, ljubomorne i opsesivne, eto sad imamo i razlog. :p

4. Ja kad dođem u Banjaluku, salijeću me žene stalno :D

5. Eto vidiš. Kad fali - ne bira se. :p

6. Samo, kod mene je bio veći omjer od 7 na 1 ;)

7. dolazim vam tamo u komsiluk na kocicev zbor, oce mozda neko od vas da zaluta tamo? 28. avgust, i dva dana posle toga

8. Samo, kod mene je bio veći omjer od 7 na 1 ;)

Pa to i ja kažem, ima mnogo više nego po tom predratnom proračunu. :)

9. Sose, možda ja navratim, da te vidim :)

10. Dub

Sose, možda ja navratim, da te vidim :)

:))
    povedi i remca

11. Ma on je Bogu ispod rajfišlusa. Gdje on da dođe? A i ne znam voli li on gledati borbe bikova. :D

12. Juče se zaletio neki bik na mene i druga gore na Majevici, sreća pa visoka žica bila, skonto da bi bez muda osto

13. A jes, a ne bi onda Rudonja bio što je bio ranije.

14. Ok, pošto nismo podijelili utiske sa Demofesta, odlučili su 'vako da nam odgovore:

http://www.nezavisne.com/umjetost-zabava/muzika/Kriza-i-nedostatak-podrske-ugasili-Demofest-100818.html
    http://www.nezavisne.com/umjetost-zabava/muzika/Brankica-Jankovic-Nema-vise-Demofesta-100817.html

Ispade da su one moje neprovjerene glasine ipak bile provjerene...

15. Jebo ih ćaća lijepo. Tako im i treba kad im je Jelen sponzor, a ne HEKTAP. Mnogo mi krivo. Bio sam na 3 komada, nisam samo na prvom. To mi je dolazilo kao zamjena za propuštene Egzite. Jebli glavu svoju, pederi, počev od ministara, pa do gradonačelnika i svih ostalih šupaka.

16. Majku vam kapitalističku, prodanu. Moram se ulogovati na fejs da bih pljuvao ove članke.

17. Ukinuše jebo i' otac! Ko me se da, nek u subotu ode poslušat Kaysertanz trio u DFK, drugare i mog buraza prvi put probija banjalučka publika.
    Dube, jes ikad išo na taj Kočićev bikobod? Ja bih tu volio doć, garant ima vruće janjetine i dobre rakije...

18. Ma nisam išao, a volio bih da odem, ali nema se šuški. Garant ima :D

19. jbg, kad 4 alapace to sve orgaizuju, nije ni moglo drukcije zavrsiti

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.