E jebi ga Eklipso, prosra se baš. Da su ne znam kakve alapače, svaka im čast na ovom do sad...Nema više keša, i jebi ga. U gornjem postu profulah, ne DFK, nego Džezluk u subotu, KAYZERTANZ TRIO. Biće već od sledeće godine nešto slično umjesto Demofesta, samo šteta je, ovo mogla biti fina tradicija...
e jbg, znam te zene, tuke su sve i jedna, i slusaju jednu klinku koja se rodila za oskar popularnosti a ne za DF, svaka cast na ideji i organizaciji ali da su to radile kako treba zivio bi jos DF
koj vam kurac, u 12 skoro nikg nie bilo tamo. a ako to jeste bili vui, onda jebiga, dobro da nisam doššla. :)
Нисмо. Цугали нас двојица, Славко само налетио, кад је отиш'о приштекали се неким требама и отишли већ око десетке. Лагана цуга, како је и планирано. Јебига :)
Eee al da je narodnjački festival živeo bi dugo, duuugo...
Kao što i živi. Živio Oskar popularnosti, heljea!
E jebi ga Eklipso, prosra se baš. Da su ne znam kakve alapače, svaka im čast na ovom do sad...Nema više keša, i jebi ga. U gornjem postu profulah, ne DFK, nego Džezluk u subotu, KAYZERTANZ TRIO. Biće već od sledeće godine nešto slično umjesto Demofesta, samo šteta je, ovo mogla biti fina tradicija...
Ahah, baš slični objekti. :)
Ae, imamo još uvijek Neofest. Jeij.
Nem pojma Luli, bio samo jednom u DFK-u, na Rundeku jesenas, ovo sam pogrešno skonto buraza.
LJUDIIII, JE LI BILO KAKVE PIJANKE U ZADNJE VRIJEME?
Svak' pije za sebe izgleda Buriša. Mene intrigira predstojeći Kočićev zbor...Tamo je garant opasno muško druženje.
e jbg, znam te zene, tuke su sve i jedna, i slusaju jednu klinku koja se rodila za oskar popularnosti a ne za DF, svaka cast na ideji i organizaciji ali da su to radile kako treba zivio bi jos DF
e jbt, kad ja moram doći iz mičigena da pokrenem pijanku... ljudi ako je neko za pivu nek se upiše ispod pa da se organizujemo sledeće sedmice...
e pazite ovako...
ja i Faca u srijedu u 20 časova idemo na pivu kod Ruže, pa ako neko hoće da nam se pridruži, može slobodno...
Kako formalno. :))
slušaj ti mala, ti da si došla obavezno... kakvo je to okupljanje, a nema jedinog moderatora...
i mojne ti meni tu o formalnosti, da sam napis'o u 8 naš'o bi se neko da sere kako ne može tako rano ustati...
nego, vi koji imate broj mogli bi zvati i yomu, a ja ću KBO!-a...
ČEk da citiram jednog kolegu:
и буде мy плаћено пиће
:))
dobro sad, ko će častiti o tome ćemo poslije... samo si ti realno zaposlena na vukajliji i primaš platu... jest da je 200 džindži, ali su bar tvoje...
moram ovo osvježiti da ne bude nismo vidjeli...
e da, NEMOJTE KASNITI... neće biti mjesta kod Ruže...
odmamurao i spreman za nove poduhvate , viđamo se u 20 :D
to zemo...
e luli, imaš li nečiji broj, da provjeriš jesmo li kod ruže poslije 11?
vjerovatno ćemo biti, ali opet za svaki slučaj...
ima li ko selenijum na fejsu?
koj vam kurac, u 12 skoro nikg nie bilo tamo. a ako to jeste bili vui, onda jebiga, dobro da nisam doššla. :)
nasli ste da pijete dan nakon sto sam ja otisla i Bosne :))
Нисмо. Цугали нас двојица, Славко само налетио, кад је отиш'о приштекали се неким требама и отишли већ око десетке. Лагана цуга, како је и планирано. Јебига :)