Banџaluko i ta tvoja sela

1. Eee al da je narodnjački festival živeo bi dugo, duuugo...

2. Kao što i živi. Živio Oskar popularnosti, heljea!

3. E jebi ga Eklipso, prosra se baš. Da su ne znam kakve alapače, svaka im čast na ovom do sad...Nema više keša, i jebi ga. U gornjem postu profulah, ne DFK, nego Džezluk u subotu, KAYZERTANZ TRIO. Biće već od sledeće godine nešto slično umjesto Demofesta, samo šteta je, ovo mogla biti fina tradicija...

4. U gornjem postu profulah, ne DFK, nego Džezluk

Ahah, baš slični objekti. :)

Ae, imamo još uvijek Neofest. Jeij.

5. Nem pojma Luli, bio samo jednom u DFK-u, na Rundeku jesenas, ovo sam pogrešno skonto buraza.

6. LJUDIIII, JE LI BILO KAKVE PIJANKE U ZADNJE VRIJEME?

7. Svak' pije za sebe izgleda Buriša. Mene intrigira predstojeći Kočićev zbor...Tamo je garant opasno muško druženje.

8. e jbg, znam te zene, tuke su sve i jedna, i slusaju jednu klinku koja se rodila za oskar popularnosti a ne za DF, svaka cast na ideji i organizaciji ali da su to radile kako treba zivio bi jos DF

9. e jbt, kad ja moram doći iz mičigena da pokrenem pijanku... ljudi ako je neko za pivu nek se upiše ispod pa da se organizujemo sledeće sedmice...

10. e pazite ovako...

ja i Faca u srijedu u 20 časova idemo na pivu kod Ruže, pa ako neko hoće da nam se pridruži, može slobodno...

11. u 20 časova

Kako formalno. :))

12. slušaj ti mala, ti da si došla obavezno... kakvo je to okupljanje, a nema jedinog moderatora...

i mojne ti meni tu o formalnosti, da sam napis'o u 8 naš'o bi se neko da sere kako ne može tako rano ustati...

nego, vi koji imate broj mogli bi zvati i yomu, a ja ću KBO!-a...

13. kakvo je to okupljanje, a nema jedinog moderatora...

ČEk da citiram jednog kolegu:

скупови вукајлијаша нису легитимни ако не присуствје бар један мод
    и буде мy плаћено пиће

:))

14. dobro sad, ko će častiti o tome ćemo poslije... samo si ti realno zaposlena na vukajliji i primaš platu... jest da je 200 džindži, ali su bar tvoje...

15. moram ovo osvježiti da ne bude nismo vidjeli...

e da, NEMOJTE KASNITI... neće biti mjesta kod Ruže...

16. odmamurao i spreman za nove poduhvate , viđamo se u 20 :D

17. to zemo...

e luli, imaš li nečiji broj, da provjeriš jesmo li kod ruže poslije 11?

vjerovatno ćemo biti, ali opet za svaki slučaj...

ima li ko selenijum na fejsu?

18. koj vam kurac, u 12 skoro nikg nie bilo tamo. a ako to jeste bili vui, onda jebiga, dobro da nisam doššla. :)

19. nasli ste da pijete dan nakon sto sam ja otisla i Bosne :))

20. koj vam kurac, u 12 skoro nikg nie bilo tamo. a ako to jeste bili vui, onda jebiga, dobro da nisam doššla. :)

Нисмо. Цугали нас двојица, Славко само налетио, кад је отиш'о приштекали се неким требама и отишли већ око десетке. Лагана цуга, како је и планирано. Јебига :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.